Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Solutia minune pentru facturile la energie electrica si gaze naturale vine de la Bruxelles: ce trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Solutia minune pentru facturile la energie electrica si gaze naturale vine de la Bruxelles: ce trebuie sa stii

Comisia Europeana tocmai a realizat un asa-zis toolbox, care contine mai multe recomandari pentru statele membre ale Uniunii Europene, in contextul crizei energetice de pe pietele. continuă pe Playtech

Solutia perfecta pentru facturile mari la gaze, curent electric, carburant si mancare. Stai in casa la Netflix pe aceste televizoare

Facturile mari la utilitati ar putea avea o rezolvare. Te-ai gandit ca poate daca iei popcorn in timp ce te uiti la productiile preferate de pe Netflix, ai putea economisi? Acceseaza.

Cele 5 masuri propuse de USR pe termen scurt menite sa raspunda cresterilor de preturi la energia electrica si gaze naturale. (Document)

Potrivit unui proiect de lege semnat de deputatii USR Cristina Pruna si Claudiu Nasui, Statul ar urma sa vina in sprijinul persoanelor fizice si IMM-urilor pentru a-i feri de cresterile de preturi la energie electrica si gaze printr-un set de cinci masuri. Solutia liberala la cresterea preturilor la energie si gaze naturale este ca statul sa ajute economia prin reducerea impactului negativ crestere de pret) si sustinerea intreprinderilor romanesti care trec prin dificultati. Comparativ cu alternativa plafonarii preturilor, setul de masuri propuse prin prezentul proiect nu distorsioneaza piata, se arata in nota de fundamentare care insoteste proiectul.

PROIECT LEGISLATIV USR vrea TVA de 5% la energie electrica si gaze naturale

Reducerea temporara a cotei TVA de la 19% la 5% pentru energie electrica si gaze naturale este una dintre cele cinci masuri inserate intr-un proiect de lege depus, ieri, la Parlament de deputatii Cristina Pruna si Claudiu Nasui, prin care alesii USR doresc sa scada facturile pentru consumatorii casnici si IMM-uri.

Proiect pentru scaderea preturilor la energia electrica si gaze naturale, depus la Parlament

Deputatii USR Cristina Pruna si Claudiu Nasui depun, marti, un proiect de lege care propune cinci masuri menite sa scada facturile la energie electrica si gaz pentru consumatorii casnici si IMM-uri. Printre acestea sunt scaderea TVA de la 19% la 5% si abrogarea accizei aplicate energiei electrice.

IN ULTIMUL AN Energia electrica, gazele naturale si uleiul comestibil s-au scumpit cel mai mult

Energia electrica, gazele naturale si uleiul comestibil s-au scumpit cel mai mult in ultimul an, in timp ce singura ieftinire s-a inregistrat la energie termica, conform datelor Institutului National de Statistica publicate astazi, informeaza Agerpres.

Pensionarii din Romania care au energie electrica gratuit. Trebuie sa indeplineasca doua conditii

Ce pensionari din tara noastra beneficiaza de energie electrica in mod gratuit si ce conditii trebuie sa indeplineasca acestia. Iata ce s-a stabilit in anul 2003 prin HG 1041. Pensionarii din Romania care au energie electrica gratuit Azi,Asociatia Energia Inteligenta a amintit ca exista o anumita categorie de pensionari care beneficiaza de gratuitate pentru o .

ASOCIATIA ENERGIA INTELIGENTA: Pensionarii din sectorul energiei beneficiaza de o cota de energie electrica gratuita

In anul 2003 prin HG 1041 s-a stabilit ca persoanele pensionate din unitati care au apartinut fostului Minister al Energiei Electrice, Regiei Autonome de Electricitate Renel, Companiei Nationale de Electricitate - S. beneficiaza de o cota de energie electrica gratuita de 1. 200 kWhan, care acopera nivelul de consum al unui apartament care nu foloseste energie pentru incalzire sau preparare apa calda menajera.

Oficial ANRE: Factura la energie electrica ar putea fi redusa cu 100 de lei daca UE elimina doua taxe

Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), Zoltan Nagy-Bege, a declarat, marti, ca se asteapta ca UE sa recomande eliminarea a doua taxe din factura de energie electrica.

Vicepresedinte ANRE: Ma astept din partea Comisiei Europene sa propuna eliminarea unor taxe din factura de energie electrica sau de gaze, cum ar fi bonusul pe cogenerare si contributia la certificate verzi

Zoltan Nagy-Bege, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, a spus ca se asteapta ca Executivul comunitar sa recomande eliminarea anumitor taxe din facturile la energie, oferind drept exemplu certificatele verzi si bonusul pentru .

Producatorii si furnizorii de energie electrica dau vina unii pe altii pentru scumpirile exorbitante

Producatorii si furnizorii de energie dau vina unii pe altii pentru scumpirile exorbitante din ultima perioada, producatorii acuzand furnizorii ca nu vor sa cumpere energie la preturi mici, in timp ce furnizorii spun ca producatorii nu scot suficiente cantitati pe piata.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )