Libnet.ro
watchshop.ro

17:30

Sorin Cimpeanu: Accesul elevilor din scolile din mediul rural la noile tehnologii este extrem de important

B1 TV B1 TV,
Sorin Cimpeanu: Accesul elevilor din scolile din mediul rural la noile tehnologii este extrem de important

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a atras atentia asupra discrepantelor dintre statele din mediul urban si cel rural in ceea ce priveste digitalizarea. Potrivit ministrului, accesul copiiilor din mediul rural la noilor tehnologii este important: Este . continuă pe B1 TV

evomag.ro

SORIN CIMPEANU: Voi face tot posibilul pentru a pastra cat mai mult toate scolile deschise cu prezenta fizica

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat, astazi, ca va face tot posibilul pentru a pastra cat mai mult toate scolile deschise cu prezenta fizica si a indemnat la respectarea regulilor instituite pentru limitarea raspandirii SARS-CoV-2, in asa fel incat aceasta perioada de criza sa poata fi incheiata cat mai repede cu putinta.

Sorin Cimpeanu: Toate scolile au materiale de dezinfectie si igiena. Avem stocuri de masti pentru o luna (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a oferit declaratii, duminica, dupa intalnirea cu reprezentantii DSP. Ministrul Sanatatii a declarat, desi raman multe probleme de rezolvat, in acest moment, toate scolile au materiale de dezinfectie si igiena. in urma deficientelor .

Sorin Cimpeanu: in scurt timp vom avea echipe mobile de vaccinare in scoli. Am sesizat o intentie de vaccinare buna in randul elevilor. in ultimele 10 zile au fost imunizati 10.000 (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat luni, pentru B1 TV, ca in curand vor exista echipe mobile care sa se ocupe de vaccinarea anti-COVId-19 in scoli. Acesta a precizat ca discutiile pe care le-a purtat .

Sorin Cimpeanu: Am depasit pragul de 15% proportia elevilor vaccinati. Este singura solutie pentru mentinerea scolilor deschise

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat luni, cu ocazia inceperii noului an scolar ca incepe scoala cu prezenta fizica 99,7% din cei aproape 3 milioane de elevi si prescolari. Astazi pot incepe scoala cu prezenta .

Cum se va desfasura concursul pentru ocuparea posturilor de directori de scoli. Procedura incepe marti. Explicatiile ministrului Sorin Cimpeanu (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat luni, pentru B1 TV, ca de marti incepe concursul pentru ocuparea posturilor de director si director adjunct in toate scolile din Romania. Ministrul a explicat cum se va desfasura .

Sorin Cimpeanu raspunde criticilor, dupa numirea lui Silviu Iordache la conducerea ARACIP: N-am gasit, desi am cautat in legislatie, un impediment daca esti manechin. Pe oricine ai fi pus sunt sigur ca nu era bun (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat de ce a fost numit Silviu Iordache in functia de presedinte interimar al ARACIP, institutia cheie care acrediteaza si autorizeaza toate scolile si gradinitele de stat si particulare. Iordache .

Sorin Cimpeanu: Facem tot posibilul sa evitam invatamantul online, ca altfel elevii vor inregistra pierderi si mai mari (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat luni, pentru B1 TV, ca va face tot posibilul sa pastreze deschise scolile deoarece inca nu sunt intrunite conditiile pentru ca invatamantul online sa fie unul de calitate in .

Sorin Cimpeanu: Avem stocuri de masti pentru o luna. La nivel national, peste 7000 de elevi incep scoala online (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a oferit declaratii, duminica, dupa intalnirea cu reprezentantii DSP. Ministrul Sanatatii a declarat, desi raman multe probleme de rezolvat, in acest moment, toate scolile au materiale de dezinfectie si igiena. in urma deficientelor .

SORIN CIMPEANU: 2.400 de elevi nu vor incepe scoala cu prezenta fizica

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca 2. 400 de elevi din 12 localitati din mai multe judete din tara, unde rata de infectare cu COVID a depasit ieri pragul de 6 la mia de locuitori, nu vor putea participa fizic, la ceremoniile de deschidere a anului scolar, precizand ca acestia reprezinta mai putin de 1 la mie din numarul elevilor din Romania, potrivit Digi24.

Sorin Cimpeanu: Testarea COVID e platita de stat. La nivel de scenariu general, nu ai baza legala acum pentru diferentierea intre vaccinati si nevaccinati in scoli. Singura exceptie (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat luni, pentru B1 TV, ca testarea COVID a cadrelor didactice si a elevilor care prezinta simptome va fi in continuare platita de stat. Ministrul a mai spus ca pentru .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )