Libnet.ro
carturesti.ro

16:15

Spania va plafona preturile gazelor naturale si va reduce taxele pentru a micsora facturile populatiei

Antena3 Antena3,
Spania va plafona preturile gazelor naturale si va reduce taxele pentru a micsora facturile populatiei

Spania va plafona preturile gazelor naturale, va reduce taxele si va redirectiona profiturile companiei energetice, ca parte a unor masuri menite sa scada preturile in crestere la utilitati, a anuntat premierul Pedro Sanchez. continuă pe Antena3

evomag.ro

Spania plafoneaza pretul gazelor si taie din taxe si impozite pentru a ajuta populatia sa treaca peste iarna

Spania va plafona preturile gazelor naturale, va reduce taxele si va redirectiona profiturile companiei energetice, ca parte a pachetului de masuri menit sa scada preturile in crestere la utilitati, a anuntat luni premierul Pedro Sanchez, intr-un interviu acordat TVE, transmite Reuters.

Spania va plafona preturile la gaze, va reduce impozitele si va redirectiona profiturile companiilor energetice catre populatie

Spania va plafona preturile la gaze, va reduce impozitele si va redirectiona profiturile companiei energetice ca parte a unui pachet pentru a reduce preturile crescande ale energiei electrice, a declarat luni premierul Pedro Sanchez intr-un .

Statul e principalul profitor al scumpirii gazelor naturale

Legiferata inca din 2018, calcularea redeventelor pentru gazele naturale in functie de pretul gazului la Bursa din Viena, a determinat nu doar o povara fara precedent pentru consumatorul final, ci si o crestere a veniturilor statului din redevente cu 500% si a veniturilor din TVA cu 48%.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )