Libnet.ro
evomag.ro

18:00

Spania scade taxele si plafoneaza pretul gazelor

România Liberă România Liberă,
Spania scade taxele si plafoneaza pretul gazelor

Guvernul de la Madrid a decis sa scada taxele, sa plafoneze pretul gazelor, iar profiturile companiilor energetice vor fi redirectionate. Hotararile vin la pachet, in urma cresterii semnificative a preturilor la utilitati. Anuntul a fost facut de premierul Pedro Sanchez intr-un interviu televizat. Este inacceptabil ca firmele energetice sa profite de pe urma preturilor ridicate . continuă pe România Liberă

carturesti.ro

Spania plafoneaza pretul gazelor si taie din taxe si impozite pentru a ajuta populatia sa treaca peste iarna

Spania va plafona preturile gazelor naturale, va reduce taxele si va redirectiona profiturile companiei energetice, ca parte a pachetului de masuri menit sa scada preturile in crestere la utilitati, a anuntat luni premierul Pedro Sanchez, intr-un interviu acordat TVE, transmite Reuters.

Analiza: La iarna, nu pretul gazelor va fi problema, ci lipsa lor. Pe langa frig vom sta si pe intuneric

Pretul gazelor nu va fi singura problema in iarna care vine, considera analistii Asociatiei Energia Inteligenta, ci mai degraba lipsa lor, tinand cont de stocurile mici si de capacitatile rezervate.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )