Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sponsor Terorismului

Libnet Ro
Moscova denunta rezolutia Parlamentului European care a calificat Rusia drept stat sponsor al terorismului

Moscova denunta rezolutia Parlamentului European care a calificat Rusia drept stat sponsor al terorismului

Ministerul rus de Externe a denuntat vineri rezolutia Parlamentului European care a calificat in cursul saptamanii Rusia drept stat sponsor al terorismului, Moscova afirmand ca aceasta decizie nu are nicio legatura cu lupta impotriva terorismului.

Seful mercenarilor Wagner, cadou macabru pentru Parlamentul European. Reactia lui Evgheni Prigojin dupa incadrarea Rusiei ca stat sponsor al terorismului (VIDEO)

Evgheni Prigojin, liderul mercenarilor Wagner, sustine ca a trimis Parlamentului European un baros, in amintirea manierei macabre in care ar fi fost ucis unul dintre dezertorii grupului. Gestul vine in contextul in care, miercuri, institutia europeana a declarat Rusia stat sponsor al terorismului, transmite The Moscow Times.

Rusia, stat sponsor al terorismului, spune Parlamentul European. Ce-ar putea sa urmeze?

Ar putea sa existe consecinte enorme sau, dimpotriva, este posibil sa nu urmeze nimic si Rezolutia votata ieri sa ramana, ca atat de multe altele, doar un document de arhiva.

VIDEO: Parlamentul European numeste Rusia sponsor de stat al terorismului

Parlamentul European a desemnat miercuri 23 noiembrie) Rusia ca stat sponsor al terorismului, iar eurodeputatul suedez Charlie Weimers a declarat ca recunoasterea trebuie sa vina cu consecinte. Este timpul sa recunoastem Federatia Rusa pentru ceea ce este: un paria, o amenintare, un stat necinstit si un stat sponsor al terorismului, a spus el. Parlamentarii europeni .

Atac cibernetic masiv lansat de hackeri rusi: Site-ul Parlamentului European a picat la cateva ore dupa ce a declarat Rusia stat sponsor al terorismului

Site-ului Parlamentului European a fost blocat miercuri in urma unui atac cibernetic efectuat de grupul de hackeri rusi Killnet, potrivit BetterCyber. Site-ul Parlamentului European a picat miercuri dupa-amiaza, la cateva ore dupa ce europarlamentarii au votat rezolutia care declara Rusia stat sponsor al terorismului.

Site-ul Parlamentului European a picat la cateva ore dupa ce a declarat Rusia stat sponsor al terorismului. Gruparea Killnet revendica atacul cibernetic

Site-ul Parlamentului European a picat in aceasta dupa-amiaza, la cateva ore dupa eurodeputatii au adoptat cu larga majoritate o rezolutie ce a declarat Rusia stat sponsor al terorismului.

Rusia reactioneaza dupa ce a fost declarata stat sponsor al terorismului de catre Parlamentul European

Parlamentul European a declarat, miercuri, Rusia drept stat sponsor al terorismului, in urma actelor brutale si inumane comise impotriva Ucrainei si a cetatenilor sai de la.

Uniunea Europeana a declarat Rusia drept stat sponsor al terorismului

Masura, care este in mare parte simbolica, a fost justificata prin atacurile militare ale Moscovei asupra unor tinte civile, cum ar fi infrastructura energetica, spitale, scoli si adaposturi. Uniunea Europeana a impus deja numeroase sanctiuni Rusiei Rezolutia privind declararea Rusiei ca stat sponsor al terorismului a fost votata in Parlamentul European. Rezolutia a intrunit o larga majoritate, spune europarlamentarul USR Vlad Botos.

Uniunea Europeana a declarat Rusia drept stat sponsor al terorismului

Uniunea Europeana a declarat Rusia drept stat sponsor al terorismului, dupa ce o rezolutie in acest sens a fost adoptata in Parlamentul European.

Parlamentul European ar putea declara Rusia drept stat sponsor al terorismului

Un vot in Parlamentul European privind recunoasterea Rusiei ca stat sponsor al terorismului va avea loc pe 23 noiembrie. PE va recunoaste Rusia drept stat care sponsorizeaza terorismul Dupa patru ore de negocieri, s-a ajuns la acordul asupra textului, a declarat Andrius Kubilius, membru al Parlamentului European.

Ucraina cere Romaniei sa recunoasca Rusia ca stat terorist

Am fi foarte recunoscatori partii romane daca ar recunoaste, la nivel oficial, Rusia ca stat sponsor al terorismului, a declarat astazi premierul Ucrainei, Denys Shmyhal, la Vicovul de Sus.

Premierul Ucrainei cere Romaniei sa recunoasca oficial Rusia ca stat sponsor al terorismului

Premierul Ucrainei a sustinut intr-o conferinta de presa comuna cu Nicolae Ciuca, ca statul sau ar fi recunoscator pentru sustinerea initiativei Ucrainei de excludere a Rusiei din OCEN si recunoasterea oficiala a Federatiei Ruse ca stat terorist.

Ucraina vrea ca Romania sa declare Rusia stat sponsor al terorismului

Ucraina vrea ca Romania sa declare Rusia stat sponsor al terorismului, ca urmare a invaziei de la finalul lunii februarie care continua si in prezent. Premierul ucrainean Denys Shmyhal a avut un.

Premierul Ucrainei cere Romaniei sa recunoasca la nivel oficial Rusia ca stat sponsor al terorismului (VIDEO)

Premierul Nicolae Ciuca a sustinut joi, 10 noiembrie, o conferinta de presa alaturi de omologul sau ucrainean Denis Shmihal, cu ocazia deschiderii punctului de trecere a frontierei si a biroului vamal Vicovu de Sus Romania) Krasnoilsk Ucraina), anunta Ziare. com. A fost deschis primul punct de trecere al frontierei care a fost construit de la zero din 1999 pana azi .

Ucraina insista la Eurojust ca Rusia sa fie catalogata drept tara sponsor al terorismului

Procurorul general al Ucrainei, Andrii Kostin, a pledat joi la Haga pentru ca Rusia sa fie evaluata si calificata drept stat sponsor al terorismului pentru utilizarea tacticilor de intimidare impotriva populatiei civile in cursul invaziei, ceea ce reprezinta un act clasic de teroare interzis de dreptul international.

Semantica terorii: de acum, orice formula de razbunare este posibila. Este oare si admisibila?

In momentul in care seful unui stat iese sa acuze public un alt stat de a fi nu numai sponsor al terorismului, ci de a fi fost direct organizator al unui atac terorist impotriva unei infrastructuri critice, atunci se trece in faza din care sunt autorizate toate tipurile de atacuri.

Zelenski, dupa descoperirea in Izium a unei gropi comune cu peste 400 de cadavre: Rusia nu lasa in urma decat moarte si suferinta. Sunt ucigasi, tortionari, lipsiti de tot ce e uman (VIDEO)

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a acuzat, vineri, pe soldatii rusi ca sunt ucigasi si tortionari si a cerut din nou comunitatii internationale sa declare oficial Rusia ca stat sponsor al terorismului. Se intampla dupa ce in orasul Izium, recent recuperat de fortele ucrainene, au fost gasite pana acum sase camere de tortura si o groapa comuna cu peste 440 de cadavre.

Proiect de lege in SUA pentru a desemna Rusia drept stat sustinator al terorismului. Administratia lui Joe Biden se opune

Senatorii americani democrati si republicani au prezentat miercuri o lege care ar desemna Rusia drept stat sponsor al terorismului, o eticheta solicitata de Ucraina, dar careia i se opune.

Presedintele Ucrainei cere ca Rusia sa fie declarata stat - sponsor al terorismului

Presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski considera ca Rusia isi permite sa poarte in continuare razboiul crud si cinic impotriva tarii sale, pentru ca raspunsul primit este insuficient si cere ca Rusia sa fie declarata stat sponsor al terorismului, precum si un al optulea pachet de sanctiuni UE.

SUA au decis sa nu desemneze Rusia drept stat sponsor al terorismului

Guvernul Statelor Unite nu intentioneaza sa desemneze Rusia ca stat sponsor al terorismului, a indicat marti John Kirby, coordonatorul pentru comunicatii strategice al Consiliului de Securitate Nationala de la Casa Alba.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )