Libnet.ro
watchshop.ro

20:00

Ce a spus presedintele Cristi Balaj dupa eliminarea echipei CFR Cluj din Conference League

Hotnews Hotnews,
 Ce a spus presedintele Cristi Balaj dupa eliminarea echipei CFR Cluj din Conference League

Cristian Balaj, presedintele clubului CFR Cluj, a declarat joi seara ca echipa pregatita de Dan Petrescu, care a ratat calificarea in faza urmatoare a Conference League dupa ce a pierdut si meciul cu Randers, scor 1-2, joaca pragmatic in acest moment, nu spectaculos, dar spera ca acest aspect sa se imbunatateasca dupa urmatoarele doua perioade de transferuri. continuă pe Hotnews

Putin a primit un vaccin experimental cu administrare nazala impotriva COVID-19. Am pulverizat intr-o nara si apoi in cealalta, a spus presedintele

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca a primit un vaccin experimental, sub forma de pudra, administrat prin inhalare nazala, la scurt timp dupa ce a primit a doua doza a vaccinului rusesc Sputnik V, scrie Moscow Times. Am pulverizat intr-o nara si apoi in cealalta, a spus Putin intr-o intalnire televizata cu oficiali guvernamentali de top responsabili cu combaterea coronavirusului. Totul a durat 15 minute, cu perioada de observatie cu tot. Nu am simtit nimic, pur si simplu nimic, a spus presedintele. Astazi de dimineata am facut deja sport.

carturesti.ro

actualitate, 20:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1845 seconds )