Libnet.ro
UNICEF

05:00

St. Patrick, sarbatorit de Google cu un logo special

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
St. Patrick, sarbatorit de Google cu un logo special

Motorul de cautare online Google marcheaza, luni, ziua Sfantului Patrick printr-un logo special, care imita un vitraliu medieval, pe fundal verde, culoare asociata cu simbolul irlandez, trifoiul cu trei foi, pe care sfantul l-ar fi folosit pentru a. continuă pe Wall-Street Ro

Sf. Patrick, sarbatorit de Google cu un logo special

Motorul de cautare online Google marcheaza, luni, ziua Sfantului Patrick printr-un logo special, care imita un vitraliu medieval, pe fundal verde, culoare asociata cu simbolul irlandez, trifoiul cu trei foi, pe care sfantul l-ar fi folosit pentru a.

Google sarbatoreste ziua Sf. Patrick cu un logo special.

Motorul de cautare online Google marcheaza, luni, ziua Sfantului Patrick printr-un logo special, care imita un vitraliu medieval, pe fundal verde, culoare asociata cu simbolul irlandez, trifoiul cu trei foi, pe care sfantul l-ar fi folosit pentru a explica irlandezilor Sfanta Treime, potrivit Mediafax. Sfantul Patrick, care s-a nascut in jurul anului 385, in Britania, si a murit in 461, a fost un episcop irlandez, care a devenit sfant patron al Irlandei si Islandei si este sarbatorit de .

Carnatii de Plescoi si covrigii de Buzau, comercializati doar cu un logo special

Carnatii si babicul de Plescoi, pastrama de oaie si porc, covrigii de Buzau dar si renumita Tamaioasa romaneasca de Pietroasa nu vor mai putea fi comercializate daca nu vor avea aplicat un logo special. Este o masura initiata de Ministerul Agriculturii, pentru a preveni inselarea consumatorului.

Ziua Sfantului Patrick, sarbatorita de Google printr-un logo special

Google si-a schimbat logo-ul paginii de start pentru a aminti ca data de 17 martie are o semnificatie speciala pentru toti irlandezii: Ziua Sfantului Patrick, sfantul patron al Irlandei si Islandei.

Ziua Sfantului Patrick. Google a creat un logo special

Irlandezii din toata lumea il sarbatoresc luni pe Sfantul Patrick, patronul spiritual al Irlandei si Islandei. Saint Patrick este cel mai iubit si cel mai cunoscut sfant al Irlandei. Este cel care a convertit-o la crestinism in secolul al V-lea, iar in icoane apare tinand un trifoi in mana, simbol al Sfintei Treimi.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )