Libnet.ro
carturesti.ro

18:15

Starea UE, intre ambitiile Comisiei Europene si efectele negative ale pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Starea UE, intre ambitiile Comisiei Europene si efectele negative ale pandemiei

Realizarile din campania europeana de vaccinare impotriva Covid-19, masurile luate pentru atingerea tintelor stabilite in Green Deal, redresarea si rezilienta prin Next Generation EU, necesitatea adoptarii unui Act European privind cipurile, infiintarea unei Uniuni Europene a Apararii, crearea unui fond social climatic si cresterea rolului la nivel global al UE au constituit principalele teme dezvoltate in discursul privind Starea Uniunii pe care Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, l-a sustinut ieri in plenul Parlamentului European. continuă pe Ziarul Bursa

evomag.ro

VICTOR NEGRESCU: Romania a lipsit din discursul presedintei Comisiei Europene privind Starea Uniunii

Europarlamentarul Victor Negrescu a atras atentia presedintei Comisiei Europene, in discursul sau din plenul Parlamentului European, ca Romania a lipsit din interventia sa privind Starea Uniunii desi instabilitatea politica si slaba guvernare genereaza efecte negative pentru romani si necesita o actiune concreta si prompta, conform unui comunicat remis redactiei.

Tomac cere Comisiei Europene legi noi pentru economia digitala

Comisiei Europene i se cere ajustarea de urgenta a cadrului legislativ in domeniul economiei digitale. Solicitarea vine de la europarlamentarul Eugen Tomac. in principalele probleme identificate de acesta se regasesc functionarea platformelor online sub un statut juridic incert si clasificarea gresita a lucratorilor. Avansul tehnologic din ultimii ani a mutat foarte multe activitati in online.

DACIAN CIOLOS: Am asigurat-o pe presedinta Comisiei Europene ca USR PLUS ramane consecvent in apararea reformelor promise

Co-presedintele USR PLUS Dacian Ciolos afirma ca a asigurat-o pe presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca USR PLUS ramane consecvent in apararea reformelor promise si decise la nivelul coalitiei de guvernare si ca speram sa gasim formula sa le ducem mai departe cu aceeasi coalitie, dar mai decisi.

Ciolos, dupa o discutie cu sefa Comisiei Europene: PNRR va fi aprobat in curand

Liderul grupului Renew din Parlamentul European, Dacian Ciolos, anuntat luni ca presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a transmis ca Planul National de Redresare si Rezilienta pentru Romania va fi aprobat in curand.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )