Libnet.ro
watchshop.ro

10:46

Start Nation

Libnet Ro
Ciuca: Suntem pregatiti sa suplimentam bugetul Programului Start-Up Nation pentru a oferi sprijin cat mai multor antreprenori sa investeasca in tara

Ciuca: Suntem pregatiti sa suplimentam bugetul Programului Start-Up Nation pentru a oferi sprijin cat mai multor antreprenori sa investeasca in tara

Premieurl Nicolae Ciuca a transmis intr-un comunicat de presa ca Executivul este pregatit sa completeze bugetul de 520 de milioane de lei, alocat Programului Start-up Nation, pentru a sprijinii antreprenorii sa investeasca in Romania. Programul are acum un pilon dedicat diasporei, asigurand posibilitatea romanilor din strainatate sa obtina pana la 200. 000 de lei, asemenea cetatenilor din tara.

NICOLAE CIUCA: Suntem pregatiti sa suplimentam bugetul de 520 de milioane de lei alocat deja Programului Start-Up Nation

Premierul Nicolae Ciuca a declarat ca Executivul sustine spiritul antreprenorial si initiativa privata si ii incurajam pe romanii din tara si din afara granitelor sa-si deschida o afacere in Romania.

Munca in straie populare: Statul incearca si cu filmulete sa-i convinga pe romanii din diaspora sa se intoarca in Romania

Romanii din strainatate nu se prea inghesuie la programul Start-Up Nation, prin care statul le promite ajutoare de cate 40. 000 de euro, sa se intoarca in Romania, sa faca afaceri aici, iar acum Ministerul Antreprenoriatului si Turismului recurge la niste filmulete cu personaje in straie populare.

Romanii din diaspora pot obtine pana la 200.000 de lei daca isi deschid o afacere in tara

Romanii din diaspora care doresc sa revina in tara si sa investeasca intr-o afacere pot obtine finantare de pana la 200. 000 lei prin intermediul programului Start-Up Nation, aflat la cea de-a treia editie, precizeaza Ministerul Antreprenoriatului si Turismului.

Se dau bani de la stat: 200.000 lei pentru romanii din diaspora care se intorc acasa si isi deschid o afacere

Romanii din diaspora care se intorc in tara si investesc intr-o afacere pot obtine finantare de pana la 200. 000 lei prin programul Start-Up Nation, anunta, vineri, Ministerul Turismului.

Romanii din diaspora care vor sa investeasca intr-o afacere pot obtine pana la 200.000 lei prin Start-Up Nation

Romanii din diaspora care doresc sa revina in tara si sa investeasca intr-o afacere pot obtine finantare de pana la 200. 000 lei prin intermediul programului Start-Up Nation, aflat la cea de-a treia editie, precizeaza Ministerul Antreprenoriatului si Turismului.

Romanii din diaspora care revin in tara si vor sa-si deschida o afacere pot primi pana la 200.000 lei

Romanii din diaspora care doresc sa revina in tara si sa investeasca intr-o afacere pot obtine finantare de pana la 200. 000 lei prin intermediul programului Start-Up Nation, aflat la cea de-a treia editie.

Statul se chinuie cu ajutoare de cate 40.000 EUR sa-i atraga pe romanii din diaspora inapoi in tara, iara cum a mobilizat si ambasadele

Antreprenorii care vor fi selectati la finantarile de maximum 200. 000 de lei din programul Start-Up Nation 2022 ar urma sa semneze contractele de finantare cu Ministerul Antreprenoriatului si Turismului incepand din luna decembrie 2022 - spera ministrul Daniel Cadariu.

BCR sustine programul Start-up Nation 2022 si ofera antreprenorilor un pachet pentru dezvoltarea unei afaceri

Banca Comerciala Romana a semnat, la finele saptamanii trecute, cu Ministerul Antreprenoriatului si Turismului, conventia de colaborare pentru implementarea editiei din anul 2022 a programului Start-up Nation.

Start-Up Nation 2022: Premierul Ciuca promite majorarea bugetului programului pana la 2 miliarde lei, in functie de numarul de cereri depuse

Guvernul este in masura sa suplimenteze bugetul programului Start-Up Nation 2022 de la circa 520 de milioane de lei pana la 2 miliarde de lei, prin rectificare bugetara, dar aceasta in functie de numarul de firme care se inscriu la finantare, in cadrul sesiunii care a inceput marti, a declarat, miercuri, premierul Nicolae Ciuca.

Start-Up Nation: Premierul Nicolae Ciuca spune ca s-au depus 1.600 de cereri. Estimam ca va fi alocata in premiera suma de 200 de milioane de lei

Premierul Nicolae Ciuca a declarat, miercuri, ca programul Start-Up Nation, demarat in urma cu o zi, a notificat deja pana in momentul inceperii sedintei de guvern peste 1. 600 de solicitari.

Premierul Nicolae Ciuca. despre programul Start Up Nation: Pentru prima data asiguram fonduri pentru romanii din diaspora (VIDEO)

Premierul Nicolae Ciuca a vorbit miercuri, la inceputul sedintei de Guvern despre programul Start up nation. in premiera vor putea aplica pentru a obtine fonduri si romanii din diaspora: Ieri a fost marcata o activitate foarte importanta: a fost initiat programul start up nation, asumat la nivel guvernamental care are doi pilon: un pilon de baza care asigura continuitatea celorlalte programe care s-au desfasurat, alte doua programe care s-au desfasurat la nivelul Guvernului.

CEC Bank a fost aleasa partener al programului Start Up Nation 2022

CEC Bank a fost selectata de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului MAT) ca institutie de credit partenera pentru derularea Programelor nationale de incurajare si stimulare a infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor in perioada 2022-2027.

incepe programul Start-Up Nation: Ciuca: Un segment aparte al acestui program, adresat romanilor din strainatate

Premierul Nicolae Ciuca a transmis, cu privire la demararea programului Start-Up Nation, destinat noilor companii infiintate, ca un segment aparte al acestui program este adresat romanilor din strainatate. Astfel, romanii plecati peste hotare isi vor putea construi o afacere aici, in tara, a aratat seful Guvernului.

NICOLAE CIUCA: Astazi incepe programul Start-Up Nation, destinat noilor companii infiintate

Premierul Nicolae Ciuca afirma, astazi, intr-o postare, ca despre demararea programului Start-Up Nation, destinat noilor companii infiintate, ca un segment aparte al acestui program este adresat romanilor din strainatate. Astfel, romanii plecati peste hotare isi vor putea construi o afacere aici, in tara.

OTP Bank Romania se alatura programului Start-up Nation 2022

OTP Bank Romania a fost selectata de stat pentru a se alatura programului Start-up Nation 2022 implementat prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Start-Up Nation a treia editie

Firmele care doresc sa imbunatateasca performanta economica a noilor afaceri pe care le administreaza vor putea obtine fonduri nerambursabile in valoare maxima de 200. 000 lei in cadrul celei de-a treia editii a programului Start-Up Nation, care va fi lansata azi. Potrivit unui comunicat al Ministerului Antreprenoriatului si Turismului MAT), pe platforma informaticagranturi. imm. gov. ro, azi, incepand de .

Programul Start-Up Nation 2022 se lanseaza astazi! Care sunt sumele puse in joc

Cea de-a treia editie a programului Start-Up Nation va fi lansata marti pe platforma informatica granturi. imm. gov. ro. De la ora 10:00, aplicantii, cu profilul, userul si parola generate, vor completa, semna electronic, incarca si transmite formularul de inscriere.

Start-Up Nation 2022: De marti, 19 iulie, inscrieri la fondurile de max. 200.000 lei fiecare pentru firme noi

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii romanesti noi se pot inscrie, incepand de marti, 19 iulie 2022, ora 10. 00, la programul Start-Up Nation, ediatia a treia, prin care statul le promite fonduri nerambursabile de maximum 200. 000 de lei fiecare, in anumite conditii.

Se lanseaza a treia editie a programului Start-Up Nation

Cea de-a treia editie a programului Start-Up Nation va fi lansata astazi, la ora 10. 00, pe platforma granturi. imm. gov. ro.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1614 seconds )