Libnet.ro
watchshop.ro

15:30

Starul rock Bryan Adams s-a infectat cu COVID pentru a doua oara intr-o luna. El este vaccinat cu schema completa

Antena3 Antena3,
Starul rock Bryan Adams s-a infectat cu COVID pentru a doua oara intr-o luna. El este vaccinat cu schema completa

Interpretul rock canadian Bryan Adams a anuntat ca s-a infectat, din nou, cu coronavirus si s-a internat in spital, in Italia, transmite BBC. continuă pe Antena3

Cantaretul Bryan Adams, depistat pozitiv cu COVID-19 a doua oara intr-un interval de o luna de zile (FOTO)

Cantaretul Bryan Adams 62 de ani) a fost din nou depistat pozitiv cu COVID-19, informeaza The Rolling Stone. Este a doua oara intr-o luna de zile cand artistul primeste verdictul nefericit. Abia am ajuns la .

Bryan Adams, spitalizat in Italia dupa ce a fost din nou diagnosticat cu Covid-19

Muzicianul canadian Bryan Adams se afla internat in Italia dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19, la o luna dupa ce fusese testat pozitiv si a renuntat la aparitia din cadrul galei Rock and Roll Hall of Fame.

Chile extinde vaccinarea anti-Covid pentru copiii ce au implinit 3 ani Ce alte tari vaccineaza copiii mici

Chile a anuntat joi extinderea programului sau de vaccinare impotriva COVID-19 si administrarea vaccinului Coronavac al laboratorului chinez Sinovac la copiii care au implinit trei ani, a indicat Institutul de Sanatate Publica ISP) intr-un comunicat citat de AFP si Barrons, relateaza Agerpres.

UE va limita joi la 9 luni valabilitatea vaccinarii contra Covid pentru calatoriile in interiorul Uniunii - Bloomberg

Uniunea Europeana va recomanda ca valabilitatea certificatelor de vaccinare contra Covid-19 sa fie limitata la 9 luni pentru calatoriile in interiorul blocul comunitar si va propune, de asemenea, acordarea de prioritate calatorilor vaccinati, scrie Bloomberg.

carturesti.ro

actualitate, 15:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,138 seconds )