Libnet.ro
UNICEF

00:06

Statiei Gpl

Libnet Ro
Arest la domiciliu pentru patronii statiei GPL care au cauzat dezastrul de la Crevedia

Arest la domiciliu pentru patronii statiei GPL care au cauzat dezastrul de la Crevedia

Magistratii au decis. Patronii statiei GPL de la Crevedia vor iesi din arestul Sectiei de Politie 4, din Bucuresti si vor intra in arest la domiciliu.

Patronii statiei GPL de la Crevedia au scapat de arestul preventiv. Au fost plasati in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Patronii statiei GPL de la Crevedia au scapat de arestul preventiv. Tribunalului Bucuresti a hotarat ca patronii sa fie plasati in arest la domiciliu. Decizia este definitiva, informeaza Stirileprotv. ro. in urma exploziilor care au avut loc la statia GPL, din Crevedia, in luna august a acestui an, sase persoane au decedat, iar peste 50 au fost ranite.

Patronii statiei GPL de la Crevedia unde au avut loc exploziile devastatoare au iesit din arest

Cei doi patroni ai statiei GPL din Crevedia - Ionut Doldurea, fiul primarului din Caracal, si Cosmin Stanga - unde in 26 august s-au produs exploziile soldate cu sase morti si peste 50 de raniti au fost eliberati miercuri seara din arest preventiv.

Patronii statiei GPL de la Crevedia scapa de inchisoare. Decizia Tribunalului Bucuresti

Patronii statiei GPL de la Crevedia, unde in luna august au avut loc mai multe explozii, soldate cu moartea a sase persoane si ranirea a peste 50, au fost plasati in arest la domiciliu. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva.

Unul dintre patronii statiei de la Crevedia da vina pe autoritatile romane: Oamenii nu erau evacuati!

Ionut Doldurea, unul dintre administratorii statiei GPL de la Crevedia, a facut acuzatii grave la inalta Curte de Casatie si Justitie. El a fost audiat si a sustinut ca vina pentru situatia dificila in care se afla statia GPL este a autoritatilor. Conform avocatului Adrian Cuculis, Ionut Doldurea a negat acuzatiile care i se aduc, .

Administratorul statiei GPL da vina pe morti: Audieri in dosarul exploziei de la Crevedia

La audierile in Dosarul Crevedia, de la inalta Curte de Casatie si Justitie, Ionut Doldurea, administratorul societatii, a dat vina pe morti.

Primarul din Crevedia, unde a avut loc explozia statiei GPL, si-a marit salariul. Florin Petre inca e in PSD, desi Ciolacu anuntase excluderea sa din partid

La propunerea primarului PSD Florin Petre, consilierii locali din Crevedia au aprobat majorarea salariilor pentru toti angajatii din Primarie, inclusiv pentru consilieri. Au fost doar trei abtineri, restul votand pentru. Amintim ca in Crevenia o explozie a unei statii GPL s-a soldat cu sase morti si zeci de raniti. Dupa tragedie, premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat excluderea din partid a lui Florin Petre. Potrivit publicatiei locale Expresul de Buftea, acest lucru nu s-a intamplat, Petre fiind in continuare in PSD.

Patronii statiei GPL care a produs catastrofa de la Crevedia raman in arest preventiv. Ce a stabilit Tribunalul Bucuresti

Patronii statiei GPL de la Crevedia, Daniel Ionut Doldurea si Cosmin Ionut Stanga, raman in arest preventiv. Decizia finala a fost luata de Tribunalul Bucuresti. Instanta a desfiintat decizia Judecatoriei Sector 5, care dispusese arest la domiciliu.

Patronii statiei GPL din Crevedia raman in arest preventiv pentru inca 30 de zile

Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv, in cazul celor doi patroni ai statiei GPL din Crevedia, Ionut Doldurea si Cosmin Stanga.

Patronii statiei GPL din Crevedia raman in arest preventiv

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul celor doi patroni ai statiei GPL din Crevedia, Ionut Doldurea si Cosmin Stanga. Saptamana trecuta, un magistrat de la Judecatoria Sectorului 5 a stabilit ca cei doi pot fi cercetati in arest la domiciliu, decizie contestata de .

Patronii statiei GPL de la Crevedia raman in arest preventiv. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva

Joi, Tribunalul Bucuresti a emis o hotarare definitiva prin care a decis mentinerea in arest preventiv a patronilor statiei GPL de la Crevedia, Ionut Doldurea si Ionut Stanga. Aceasta decizie a anulat hotararea Judecatoriei Sector 5 care stabilise arest la domiciliu pentru acestia. Patronii statiei GPL de la Crevedia raman in arest preventiv .

Patronii statiei GPL de la Crevedia raman in arest preventiv. Prima instanta hotarase arest la domiciliu

Cei doi patroni ai statiei GPL din Crevedia - Ionut Doldurea, fiul primarului din Caracal, si Cosmin Stanga - unde in 26 august s-au produs exploziile soldate cu sase morti si peste 50 de raniti raman in arest preventiv, a decis joi Tribunalul Bucuresti. Prima instanta, Judecatoria Sectorului 5, hotarase inlocuirea acestei masuri cu arestul la domiciliu.

Patronii statiei GPL din Crevedia, eliberati. Decizia nu este insa definitiva

Un judecator de la Judecatoria Sectorului 5 a respins cererea procurorilor de a prelungi cu 30 de zile arestul preventiv pentru cei doi proprietari ai statiei GPL din Crevedia, Ionut Doldurea si Cosmin Stanga. in schimb, magistratul a decis sa-i plaseze in regim de arest la domiciliu. Decizia nu este insa definitiva, iar Parchetul General .

Exploziile de la Crevedia. Un judecator dispune eliberarea patronilor statiei GPL. Cei doi ar putea ajunge in arest la domiciliu

Un magistrat de la Judecatoria Sectorului 5 a respins vineri cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul celor doi patroni ai statiei GPL din Crevedia, Ionut Doldurea si Cosmin Stanga, si a dispus ca acestia sa fie plasati in arest la domiciliu.

Cei doi patroni ai statiei GPL din Crevedia unde au avut loc exploziile devastatoare, la un pas de a fi eliberati din arest preventiv

Cei doi patroni ai statiei GPL din Crevedia - Ionut Doldurea, fiul primarului din Caracal, si Cosmin Stanga - unde in 26 august s-au produse exploziile soldate cu sase morti si peste 50 de raniti ar putea scapa de arestul preventiv. Judecatoria Sectorului 5 a decis vineri inlocuirea acestei masuri cu arestul la domiciliu, hotararea nefiind insa definitiva.

Patronii statiei GPL din Crevedia au scapat de arestul preventiv. Au fost plasati in arest la domiciliu. Decizia nu e definitiva (VIDEO)

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca patronii statiei GPL din Crevedia, Ionut Doldurea si Cosmin Stanga, sa fie plasati in arest la domiciliu. Decizia, insa, nu e definitiva. Judecatoria Sector 5 a respins solicitarea Parchetului General de prelungire a arestului preventiv pentru cei doi patroni ai statiei GPL. Instanta a decis sa fie plasati in arest la domiciliu.

Noi acuzatii la adresa patronilor statiei GPL din Crevedia O parte din victime cer daune de peste 26,4 milioane de euro

Procurorii au decis extinderea urmaririi penale in cazul celor doi patroni ai statiei GPL din Crevedia - Ionut Doldurea, fiul primarului din Caracal, si Cosmin Stanga - unde in 26 august s-au produse exploziile soldate cu sase morti si peste 50 de raniti. De asemenea, Parchetul General cere prelungirea arestarii preventive.

Noi acuzatii la adresa patronilor statiei GPL din Crevedia. Se cer despagubiri de 26 milioane euro

Procurorii de la Parchetul General au dispus extinderea urmaririi penale fata de cei doi patroni ai statiei GPL din Crevedia, Ionut Doldurea si Cosmin Stanga, prin formularea de noi acuzatii la adresa lor.

Dosarul Crevedia: Mai mult de 130 de persoane s-au constituit parte civila cu peste 26 milioane de euro

Procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) au dispus extinderea urmaririi penale si prelungirea masurii arestului preventiv dispusa pe numele patronilor statiei GPL din Crevedia, judetul Dambovita, iar pana acum peste 130 de persoane s-au constituit parte civila cu peste 26 milioane de euro, potrivit antena3. ro. Potrivit PiCCJ, in dosarul .

Dosarul Crevedia: Peste 130 de persoane s-au constituit parte civila cu peste 26 de milioane de euro

Procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) au dispus extinderea urmaririi penale si prelungirea masurii arestului preventiv dispusa pe numele patronilor statiei GPL din Crevedia, judetul Dambovita.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )