Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Statii de testare rapida la Congresul PNL

România Liberă România Liberă,
Statii de testare rapida la Congresul PNL

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat ca la Congresul liberalilor din 25 septembrie vor fi doua statii de testare rapida anti-COVID la fata locului pentru toti cei care intra in sala reuniunii. Rares Bogdan a precizat ca deocamdata, pentru ca nu sunt restrictii suplimentare, Congresul PNL se va desfasura in sala de la Romexpo. Noi, . continuă pe România Liberă

evomag.ro

Care sunt smecheriile care se fac de tabara adversa lui Orban pentru congresul PNL

Ludovic Orban aduce acuze ca sunt inventate smecherii in PNL pentru desemnarea delegatilor la congres si are un mesaj transant, fara echivoc, pentru colegii lui: renuntati inainte de a fi prea tarziu. Aflat la Cluj, pentru a prezenta motiunea Forta Dreptei, Orban a explicat, sambata, ca votul unei filiale pentru o motiune sau alta nu .

Ludovic Orban: Delegatii de la Congresul PNL, indemnati sa faca poza cu buletinul de vot si cu cartea lor de identitate

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat ca la Congresul PNL delegatii sunt indemnati sa faca poza cu buletinul de vot si cu cartea lor de identitate, transmitandu-le celor care vor sa puna la cale acest lucru ca nu vor putea controla niciun vot si delegatii nu vor accepta sa voteze la comanda, transmite News. ro.

Orban acuza smecherii la Congresul PNL: Renuntati pana nu e prea tarziu. Nu veti putea controla niciun vot

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat ca la Congresul PNL delegatii sunt indemnati sa faca poza cu buletinul de vot si cu cartea lor de identitate, transmitandu-le sa renunte, pentru ca nu vor putea controla niciun vot.

PNL Galati sustine motiunea premierului Florin Citu la Congresul PNL

PNL Galati a votat, cu majoritate, motiunea premierului Florin Citu pentru Congresul PNL, care va avea loc in 25 septembrie.

Ionel Danca: Florin Citu e agatat in cui la Palatul Victoria pentru a trece congresul PNL. Cu sprijinul PSD e pastrat in functie (VIDEO)

Ionel Danca, sustinator al lui Ludovic Orban in cursa pentru presedintia PNL, a declarat marti, pentru B1 TV, ca Florin Citu e agatat in cui la Palatul Victoria. Cu sprijinul PSD e pastrat in functie, .

Ludovic Orban acuza o tentativa de control al voturilor la congresul PNL: Le cunosc strategia. Nu as vrea sa ajungem in lupta corp la corp (VIDEO)

Ludovic Orban, presedinte PNL si candidat pentru un nou mandat in aceasta functie, a declarat ca i s-a adus la cunostinta faptul ca exista o strategie de control al votului la congresul partidului din 25 .

LUDOVIC ORBAN: La Congresul PNL delegatii sunt indemnati sa faca poza cu buletinul de vot

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la prezentarea motiunii sale de candidatura la presedintia partidului, in fata Comitetului Director Judetean al PNL Cluj, ca, desi votul la Congres este secret, intr-o serie de organizatii judetene se incearca sa li se impuna delegatilor cu cine sa voteze si sa fie verificati daca respecta indicatiile, potrivit Agerpres.

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )