Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Stb Greva

Libnet Ro
Urmeaza o noua greva la STB?! Liderul sindical face un anunt neasteptat: Va fi diferit (exclusiv)

Urmeaza o noua greva la STB?! Liderul sindical face un anunt neasteptat: Va fi diferit (exclusiv)

Inceputul de an pentru bucuresteni a insemnat si greva de aproape cinci zile a angajatilor STB. La acel moment autoritatile locale acuzau sindicatele ca ar fi facut greva in mod ilegal. La aproape doua luni de la proteste, conducerea STB anunta desfacerea contractelor de munca a peste 200 de angajati. Conflictul de munca nu a .

Zeci de angajati STB protesteaza la sediul societatii

Zeci de angajati ai STB, membri ai Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti STB), protesteaza joi, intre oreale 13. 00, in fata sediului societatii din B-dul Dinicu Golescu nr. Acestia sunt nemultumiti de faptul ca vor fi concediati 220 de angajati care au participat la greva nelegala din ianuarie, care a paralizat timp de 5 zile Bucurestiul, decizia de desfacere a contractului de munca fiind luata pentru soferiivatmanii care au lipsit nemotivat mai mult de 3 zile de la munca.

Soferii STB protesteaza joi din cauza concedierii a peste 200 de angajati care au facut greva ilegal, in ianuarie

Angajatii Societatii de Transport Bucuresti vor organiza un protest, joi, 5 mai, la sediul STB SA, din cauza concedierilor. Sindicalistii sunt revoltati ca 222 de soferi au fost dati afara de companie, ca urmare a participarii la greva din ianuarie, declarata ilegala de justitie chiar in ziua declansarii. Oamenii sustin ca este vorba de un abuz, motiv pentru care ies in strada.

Crit: Sindicatul reprezentativ din STB nu a participat la negocierile initiate pentru noul contract colectiv de munca, principala revendicare de la greva din ianuarie

Inainte de greva angajatilor STB, care a paralizat timp de 5 zile Bucurestiul, in luna ianuarie, dar si in timpul grevei, acestia au cerut de mai multe ori inceperea negocierilor pe contractul colectiv de munca, aceasta fiind una dintre principalele revendicari. Au trecut trei luni, insa problema nu este rezolvata.

Trei luni de la greva STB din Bucuresti: Cati angajati au fost concediati si cati sunt cercetati disciplinar

Au trecut trei luni de la greva STB din Bucuresti, iar pana in acest moment societatea de transport public a inceput cercetarea disciplinara pentru aproape 3. 000 de persoane. 220 de angajati sunt concediati, in timp ce altor 490 le-au fost taiate salarriile cu procente intre 5 si 10%, pentru o luna sau trei luni, potrivit datelor comunicate HotNews. ro de partea conducerii STB. Directorul general Adrian Crit a spus ca procedurile nu s-au incheiat inca. Au fost trimise aproape 3. 000 de convocatoare pentru cercetare disciplinara Dupa greva au fost trimise aproximativ 3. 000 de convocatoare pentru cercetare disciplinara.

Trei luni de la greva STB care a paralizat cinci zile Capitala: Cati angajati sunt cercetati disciplinar si cati au fost concediati

Au trecut trei luni de la greva STB care a paralizat Capitala si care a fost declarata ilegala de catre instanta. Pana acum, societatea de transport public a inceput cercetarea disciplinara pentru aproximativ 3. 000 de persoane, iar 220 de angajati sunt concediati, in timp ce altor 490 le-au fost taiate salarriile cu procente intre 5 si 10%, pentru o luna sau trei luni, potrivit datelor comunicate HotNews. ro de catre conducerea STB.

Un sofer STB a fost concediat dupa ce a batut un biciclist. Imaginile au devenit virale

Un sofer de autobuz al transportului in comun din Capitala a agresat fizic un biciclist din trafic, iar in urma actiunii sale acesta a fost concediat de Societatea de Transport Bucuresti. Soferul era deja cercetat disciplinar, dupa ce a participat la greva ilegala din ianuarie. Soferul a inceput sa-l loveasca pe celalalt barbat cu saua de la bicicleta Soferul de pe autobuzul liniei 335 a coborat din autobuz si a inceput sa-l loveasca pe celalalt barbat pentru ca ar fi blocat circulatia. Imaginile au devenit virale pe Facebook, conform Digi24. Regretam evenimentul petrecut in cursul zilei de ieri, 12 aprilie 2022, pe traseul liniei 335, in statia Soseaua Mihai Bravu, in care un sofer STB SA a avut o altercatie cu un biciclist. Acest incident pune intr-o lumina nefavorabila imaginea companiei si dam asigurari tuturor calatorilor ca scopul nostru nu este acela de a produce disconfort celor care utilizeaza mijloacele de transport in comun. Dimpotriva, prin actiunile pe care le-am desfasurat in ultima vreme dorim sa transmitem tuturor beneficiarilor acestui serviciu public mesajul ca interesul nostru major este acela de a oferi conditii de transport civilizate, la standarde de calitate, demne de o capitala europeana, se arata in comunicat. Conducerea STB i-a desfacut contractul de munca soferului Societatea de Transport Bucuresti STB S. nu tolereaza sub nicio forma comportamentul nepotrivit al salariatilor. Pentru a asigura un transport civilizat si de calitate, conducatorii de vehicule sunt instruiti permanent si insistam pe implementarea unei conduite care sa respecte Regulamentul Intern privind comportamentul in traseu, a spus Adrian Crit, director general STB. Dupa aparitia imaginilor in mediul online, Societatea de Transport Bucuresti a inceput o ancheta interna, pentru stabilirea vinovatiei soferului implicat in incident. Soferul este unul dintre angajatii care au participat la greva ilegala din ianuarie, avand deja in curs o cercetare disciplinara, si tinand cont de gravitatea faptei savarsite in cursul zilei de marti, s-a luat decizia desfacerii contractului individual de munca.

carturesti.ro

Conducerea STB i-a desfacut contractul de munca soferului de autobuz care a batut marti un livrator pe bicicleta

Conducerea STB i-a desfacut contractul de munca soferului de autobuz care a batut marti un biciclist care facea livrari, a anuntat compania de transport. Aceasta a fost a doua abatere, mai fiind in curs o cercetare disciplinara pentru ca a participat la greva ilegala din luna ianuarie.

Sute de soferi STB propusi pentru concediere, dupa greva de 5 zile din ianuarie. Se fac acuzatii grave dupa finalizarea anchetei interne

Cercetarile dupagreva Societatii de Transport Bucuresti, din 20 ianuarie,s-au incheiat. Comisia interna pentru disciplina a inaintat o propunere de concediere pentru 200 de angajati ai companiei, toti conducatori de vehicule.

Greva STB din ianuarie a adus pierderi de 16,6 milioane de lei. Mii de angajati sunt cercetati disciplinar

Pierderile totale ale Societatii de Transporturi Bucuresti in urma celor cinci zile de greva din ianuarie sunt in jur de 16,6 milioane de lei si va fi solicitata in instanta recuperarea acestor sume, a declarat directorul general al STB, Adrian Crit.

ADRIAN CRIT: Pierderile totale ale STB in urma celor cinci zile de greva din ianuarie sunt in jur de 16,6 milioane de lei

O evaluare finala arata ca pierderile totale ale Societatii de Transporturi Bucuresti in urma celor cinci zile de greva din ianuarie sunt in jur de 16,6 milioane de lei si va fi solicitata in instanta recuperarea acestor sume.

Greva de la STB ii costa! 2.000 de angajati sunt cercetati disciplinar

Aproximativ 2. 000 de angajati ai Societatii de Transport Bucuresti sunt cercetati disciplinar la o luna de la greva de cinci zile care a paralizat orasul. Primii salariatii au aparut vineri in fata comisiilor de ancheta. Directorul companiei sustine ca vor fi luate masuri clare impotriva celor care nu si-au respectat obligatiile, de la avertismente pana .

Aproape 2.000 de angajati STB, cercetati disciplinar dupa greva care a blocat circulatia din Bucuresti

Aproximativ 2. 000 de angajati de la STB sunt cercetati disciplinar, dupa greva care a blocat circulatia in Bucuresti, la finalul lunii ianuarie. Vineri, 18 februarie 2022, s-au prezentat in fata comisiilor de ancheta primii salariati.

IANUARIE FINANCIAR Scandal in energie, start pentru negocierea aderarii la OCDE, trupe NATO in Romania

Valul al cincilea fara consecinte tragice, greva la STB Prima luna a anului a fost dominata de continuarea scandalului privind cresterea exponentiala a preturilor din energie si calcularea eronata a facturilor de catre companiile furnizoare, de dispute in cadrul coalitiei de guvernare privind negocierea Planului National de Redresare si Rezilienta in privinta reformarii sistemului public de pensii si de situatia de pe Flancul Estic al NATO, in urma mobilizarii de catre Federatia Rusa a peste 100. 000 de militari in zona granitei cu Ucraina si la granita dintre Belarus si Ucraina.

watchshop.ro

Veste importanta despre salariile angajatilor de la STB dupa greva de saptamana trecuta (exclusiv)

Ce se va intampla cu salariile angajatilor de la STB? Modificarile vin dupa greva spontana de saptamana trecuta. Salariatii s-au impacat cu ideea ca incasarile lor de pe ianuarie vor fi mult mai mici. De asemenea, ei se gandeau ca cel mai probabil Sindicatul nu are bani deoparte pentru astfel de scenarii. Seful principalului sindicat .

Nicusor Dan: Greva de la STB a generat pierderi de 13-14 milioane de lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni, la B1 TV, ca greva de la Societatea de Transport Bucuresti a generat pierderi de 13-14 milioane de lei, potrivit News. ro. Totodata, el a precizat ca STB va fi reformata.

Nicusor Dan, despre greva de la STB: O sa vedem inclusiv oameni carora o sa li se desfaca contractul de munca Au fost pierderi de 13-14 milioane de lei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca dincolo de faptul ca greva de la STB a fost ilegala, solicitarile sindicalistilor orientate catre demisia directorului general au fost absurde. Acestea nu ar fi vizat .

Nicusor Dan se plange ca greva de la STB a venit cu pierderi de 13-14 milioane de lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni ca greva de la Societatea de Transport Bucuresti-STB a generat pierderi de 13-14 milioane de lei. Exista o pierdere cam de 13-14 milioane de lei. ) Aceasta companie este subordonata Consiliului. Are o adunare generala, un consiliu de administratie si un director. Tot ce au facut .

Consiliul General al Capitalei a luat act de demisia consilierului general PSD Vasile Petrariu, liderul sindical de la STB

Consiliul General al Capitalei a luat act, luni, de incetarea mandatului a trei consilieri municipali: Vasile Petrariu, Ionel - Florian Lixandru si Ionel Puscas. Vasile Petrariu este liderul sindicatului reprezentativ din STB, acesta fiind acuzat de primarul general, Nicusor Dan, ca a orchestrat greva de 5 zile de la STB. Florin Lixandru a demisionat din CGMB deoarece a fost numit secretar de stat in Ministerul Educatiei, iar Ionel Puscas a demisionat din PNL in luna noiembrie, dezaproband formarea coalitiei PSD-PNL.

fanatik.ro: Cum pot fi concediati angajatii STB. La ce riscuri s-au expus prin continuarea grevei dupa ce a fost declarata ilegala de instanta

Directorul STB, Adrian Crit, a anuntat marti, 25 ianuarie, ca, urmare a protestului spontan de saptamana trecuta vor exista cu siguranta concedieri in randul angajatilor STB. El a subliniat ca unii dintre acestia vor trebui sa suporte consecintele penale ale continuarii protestului dupa decizia definitiva a instantei, care a declarat greva ca fiind ilegala. Pot fi concediati angajatii STB? Cateva zeci de persoane erau prezente marti dimineata la sediul STB pentru a-si depune CV-urile in vederea ocuparii unui post de sofer de autobuz, a relatat publicatia G4media. Oamenii au declarat ca spera sa obtina un loc de munca dupa concedierile in urma grevei, iar directorul STB sustinea ca societatea a primit in doar o zi de la postarea anuntului aproape 300 de CV-uri.

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1603 seconds )