Libnet.ro
evomag.ro

17:45

Stelian Ion: O parte din echipa castigatoare isi doreste o colaborare mai stransa cu PSD. Citu a ales sa arunce in aer coalitia

Adevărul Adevărul,
Stelian Ion: O parte din echipa castigatoare isi doreste o colaborare mai stransa cu PSD. Citu a ales sa arunce in aer coalitia

Fostul ministru al Justitiei Stelian Ion a transmis pe Facebook mai multe motive despre care sustine ca arata intentia reala a premierului Florin Citu. Potrivit fostului ministru, premierul doreste scoaterea USR PLUS in afara coalitiei si cauta sustinere in alta parte, mai multi membri din echipa sa fiind dorind o colaborare mai stransa cu PSD. continuă pe Adevărul

carturesti.ro

Stelian Ion: O parte din cei care conduc probabil PNL isi doresc o colaborare mai stransa cu PSD, nu fatis neaparat, ca asta ar produce daune de imagine (VIDEO)

Stelian Ion USR PLUS), ministru al Justitiei pana a fost demis de premierul Florin Citu, a declarat ca unii lideri din PNL isi doresc o colaborare mai stransa cu PSD, chiar daca nu pe fata, .

Stelian Ion: Intentia reala a lui Florin Citu e de a scoate USR PLUS in afara coalitiei. E o lipsa de respect fata romani, care nu au votat doar PNL Multi liberali vor o reapropiere de PSD

Stelian Ion sustine ca, in ciuda declaratiilor publice, adevarata intentie a premierului Florin Citu este de a scoate complet USR PLUS de la guvernare. Ion a afirmat ca PNL lucreaza cu PSD pentru a trimite .

Stelian Ion a povestit cum au decurs ultimele sale ore in Ministerul Justitiei si cum a aflat ca a fost demis: Mi se pare foarte grav sa strangi cu usa un ministru al Justitiei, oricine ar fi el (VIDEO)

Stelian Ion USR PLUS) a povestit duminica, pentru B1 TV, cum a aflat ca a fost demis de premierul Florin Citu din fruntea Ministerului Justitiei. Ion l-a acuzat pe Citu ca a calcat in picioare .

Lazaroiu: Stelian Ion era pe lista neagra a presedintelui. Premierul si ceilalti lideri au inceput sa maraie impotriva lui. Felul in care a facut-o Citu a fost mai rau decat la Voiculescu

Sociologul Sebastian Lazaroiu a declarat, duminica, faptul ca fostul ministru al Justitiei Stelian Ion se afla pe lista neagra a presedintelui Klaus Iohannis si, dupa ce mesajul sefului statului, premierul si alti lideri PNL au inceput sa maraie impotriva lui. Lazaroiu considera ca felul cum Florin Citu l-a dat afara pe Stelian Ion din Guvern a fost mai rau ca la Vlad Voiculescu.

Stelian Ion: Romanii nu au ales doar PNL. A arunca in aer coalitia e lipsa de respect fata de votul oamenilor. Nu poti spune ca vrei sa conduci singur sau iti alegi tu un partener. Cu voturile cui? Mai raman voturile PSD (VIDEO)

Stelian Ion, fost ministru al Justitiei, a declarat ca decizia premierului Florin Citu de a demite secretarii de stat si prefectii USR PLUS demonstreaza ca acesta nu are, de fapt, intentia de a reface coalitia .

Ludovic Orban: Nu pot sa pronunt sintagma echipa castigatoare, ca deja e penibila si rade toata lumea (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL si candidat pentru un nou mandat in aceasta functie, a declarat duminica, despre premierul Florin Citu, contracandidatul sau, si sustinatorii acestuia ca nu seamana a echipa castigatoare, asa cum sustin ei, .

Mediastandard.ro: De ce isi doreste propaganda rusa ca Romania sa reconsidere relatiile cu Rusia?

De la incordarea relatiilor dintre Rusia si statele NATO, propaganda rusa din Romania a inceput sa intensifice mesajele privind reconsiderarea relatiilor dintre Moscova si Bucuresti. Folosind termeni gravi, precum singura salvare, voci precum Dragos Dumitriu de la Sputnik imping in fata imaginea de salvator pe care regimul lui Putin ar putea-o intruchipa pentru spatiul nostru. Dragos Dumitriu incepe acest articol cu clasicul whataboutism sovietic, prin care defectele SUA sunt scoase in evidenta in incercarea de a le masca pe cele proprii, lasand impresia ca tragedia de acum 20 de ani sunt o consecinta a actiunilor americanilor.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )