Libnet.ro
UNICEF

20:30

Stinger 700

Libnet Ro
Jens Stoltenberg: NATO cumpara rachete anti-aeriene in valoare de 700 de milioane de dolari in numele mai multor tari membre

Jens Stoltenberg: NATO cumpara rachete anti-aeriene in valoare de 700 de milioane de dolari in numele mai multor tari membre

NATO a plasat o comanda de rachete anti-aeriene Stinger in valoare de aproape 700 de milioane de dolari in numele mai multor tari membre, a declarat marti, la Washington, Jens Stoltenberg.

NATO da o comanda de rachete anti-aeriene Stinger in valoare de aproape 700 de milioane de dolari

NATO a plasat o comanda de rachete anti-aeriene Stinger in valoare de aproape 700 de milioane de dolari in numele mai multor tari membre, a declarat marti, la Washington, Jens Stoltenberg, potrivit Reuters. Chiar astazi, NSPA, agentia de achizitii a NATO, a semnat un contract multinational pentru rachete Stinger in valoare de aproape 700 de .

Stoltenberg: NATO a comandat rachete Stinger in valoare de aproape 700 de milioane de dolari

Jens Stoltenberg a declarat marti, 9 iulie, la Washington, ca NATO a plasat o comanda de rachete anti-aeriene Stinger in valoare de 700 de milioane de dolari, informeaza Agerpres. Rachete Stinger in valoare de 700 milioane de dolari, cumparate de NATO Chiar astazi, NSPA, agentia de achizitii a NATO, a semnat un contract multinational pentru rachete Stinger in valoare de aproape 700 de milioane de dolari, a declarat Stoltenberg la un forum al industriei de aparare de pe marginea summitului NATO de la Washington.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )