Libnet.ro
UNICEF

23:15

Stream Baltica

Libnet Ro
Danemarca a permis Nord Stream sa investigheze locul sabotajului din Marea Baltica

Danemarca a permis Nord Stream sa investigheze locul sabotajului din Marea Baltica

Radioul danez a transmis ca Danemarca si Suedia au concluzionat anterior ca gazoductele au fost aruncate in aer, dar nu este posibil sa fie numiti si cei care s-au aflat in spatele sabotajului.

Operatorul Nord Stream 1 a finalizat faza initiala de strangere a datelor in privinta avariilor din Marea Baltica

Pe fundul marii, la o distanta de 248 de metri unul de celalalt, au fost gasite cratere tehnogenice, adica create de tehnologia umana, cu o deschidere de 3 pana la 5 metri, este concluzia la care a ajuns Nord Stream AG, operatorul gazoductului Nord Stream 1, care a anuntat miercuri ca a incheiat faza initiala de strangere a datelor in privinta gazoductului avariat din Marea Baltica.

Moscova sustine ca va oferi dovezi privind implicarea Londrei in atacuri impotriva navelor ruse

Kremlinul acuza Regatul Unit ca se afla la originea exploziilor ce au avariat in septembrie gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica.

Povestea scafandrilor britanici care au minat gazoductele Nord Stream, spusa de Kremlin

Kremlinul a acuzat din nou, marti, Marea Britanie ca este la originea exploziilor gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica.

Kremlinul acuza Regatul Unit pentru explozia gazoductelor Nord Stream si ameninta cu masuri

Kremlinul a acuzat din nou marti Marea Britanie ca este la originea exploziilor care au afectat in septembrie gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica.

Kremlinul insista ca sabotajul asupra Nord Stream a fost coordonat de Londra

Kremlinul a acuzat din nou marti Marea Britanie ca este la originea exploziilor care au afectat in septembrie gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica, acestea fiind construite pentru a transporta gaz rusesc in Europa.

Putin sustine ca Gazprom a inspectat gazoductele Nord Stream din Marea Baltica si acuza Marea Britanie pentru bombardarea acestora. Ameninta cu masuri practice

Gazprom a primit permisiunea de a inspecta locul subminarii Nord Stream, in Marea Baltica, a declarat luni seara presedintele rus: Astazi, Alexei Miller a raportat de dimineata ca au cercetat locul. Apropo, Gazprom a primit permisiunea de a cerceta locul exploziei, a declarat liderul de la Kremlin.

Rusia va discuta la ONU atacul cu drone din Golful Sevastopol si asupra Nord Stream

Rusia si-a anuntat sambata intentia de a pune in discutia Consiliului de Securitate al ONU atacul cu drone ce a vizat Golful Sevastopol din Crimeea anexata si cea a exploziilor care au deteriorat gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in septembrie, informeaza France Presse. Partea rusa intentioneaza sa atraga atentia comunitatii internationale, mai ales prin .

Ministerul britanic al Apararii respinge acuzatiile Moscovei privind exploziile de la Nord Stream

Ministerul britanic al Apararii denunta sambata informatii false ale Moscovei, dupa ce Ministerul rus al Apararii a acuzat Regatul Unit de implicare in exploziile de la 26 septembrie care au avariat gazoductele Nord Stream 1 si 2 la Marea Baltica si intr-un atac masiv cu drone in Crimeea, care a avariat o nava, relateaza AFP.

Armata rusa acuza Londra de implicare in exploziile de la gazoductele Nord Stream 1 si 2

Armata rusa acuza sambata Londra de implicare in exploziile care au cauzat scurgeri de gaze naturale, in septembrie, din gazoductele Nord Stream 1 si 2, in Marea Baltica, construite cu scopul de a transporta gaze naturale rusesti in Uniunea Europeana UE) prin Germania.

Rusia sustine ca britanicii sunt cei care au avariat gazoductele Nord Stream

Ministerul rus al apararii a afirmat sambata ca exploziile care au avariat in septembrie gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica au fost provocate de membri ai unei unitati a marinei militare britanice, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Rezultatele anchetei daneze privind scurgerile din Marea Baltica. De la ce a pornit totul

O investigatie preliminara privind avariile produse la cele doua gazoducte Nord Stream in partea daneza a Marii Baltice arata ca scurgerile au fost cauzate de explozii puternice, a anuntat.

Guvernul Suediei a refuzat sa permita Rusiei sa cerceteze actele de sabotaj ce au vizat gazoductele Nord Stream

Guvernul Suediei a refuzat, luni, sa ofere acces Rusiei la investigatia privind presupusele acte de sabotaj care au vizat gazoductele Nord Stream 1 si 2, in Marea Baltica, sugerand Moscovei sa efectueze o ancheta separata. in Suedia, anchetele preliminare sunt confidentiale, iar acest lucru este evident in cazul acestui dosar, a afirmat premierul demisionar suedez .

Insula daneza unde s-au produs avariile de la gazoductele Nord Stream a ramas fara curent. Motivele, necunoscute

O pana generala de curent a afectat luni dimineata insula daneza Bornholm din Marea Baltica din motive inca neclarificate, relateaza Associated Press.

Politia si fortele navale germane au lansat o misiune pentru a investiga scurgerile de gaz de la Nord Stream

Politia si fortele navale germane au creat o echipa de ancheta pentru a aduce lumina asupra sursei scurgerilor de gaz din Marea Baltica, in urma exploziilor care au afectat gazoductul Nord Stream la sfarsitul lui septembrie.

Rusii cer sa aiba un rol in ancheta suedeza privind exploziile de la conductele Nord Stream

Premierul Rusiei, Mihail Misustin, a trimis o scrisoare guvernului suedez in care solicita includerea autoritatilor ruse in ancheta privind exploziile care au avariat recent conductele Nord Stream 1 si 2 in Marea Baltica, a anuntat vineri Ministerul de Externe suedez, potrivit Reuters si Agerpres.

Premierul rus cere un rol pentru Moscova in ancheta suedeza privind exploziile de la conductele Nord Stream

Premierul Rusiei, Mihail Misustin, i-a trimis o scrisoare guvernului suedez prin care solicita includerea autoritatilor ruse in ancheta privind exploziile care au avariat recent conductele Nord Stream 1 si 2 in Marea Baltica, a anuntat astazi Ministerul de Externe suedez.

Scurgerile de gaze din Marea Baltica: Primele inspectii intaresc suspiciunile de sabotaj

Primele inspectii desfasurate in aceasta saptamana de autoritatile suedeze la locul scurgerilor din gazoductele Nord Stream 1 si 2 in Marea Baltica intaresc suspiciunile de sabotaj.

NORD STREAM: Primele inspectii suedeze intaresc suspiciunile de sabotaj

Primele inspectii desfasurate in aceasta saptamana de autoritatile suedeze la locul scurgerilor din gazoductele Nord Stream 1 si 2 in Marea Baltica intaresc suspiciunile de sabotaj, fiind vorba despre detonari care au provocat pagube importante, a anuntat Parchetul suedez astazi.

Primele investigatii suedeze consolideaza suspiciunile de sabotare a gazoductelor Nord Stream 1 si 2

Primele inspectii efectuate saptamana aceasta de catre autoritatile suedeze la locul scurgerilor de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 si 2, in Marea Baltica, consolideaza suspiciunile de sabotaj, prin detonari care au cauzat pagube importante, anunta joi parchetul suedez.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1634 seconds )