Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

STS anunta ca aplicatia de verificare a certificatelor COVID trebuie actualizata

Antena3 Antena3,
STS anunta ca aplicatia de verificare a certificatelor COVID trebuie actualizata

Serviciul de Telecomunicatii Speciale anunta o noua versiune a aplicatiei Check DCC pe Android. continuă pe Antena3

UPDATE STS: E necesara actualizarea, pe dispozitivele cu sistem Android, a aplicatiei Check DCC de verificare a certificatelor digitale COVID in lipsa actualizarii, certificatul digital nu mai poate fi verificat decat prin versiunea web a aplicatiei

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca este necesara actualizarea, pe dispozitivele cu sistem de operare Android, a aplicatiei Check DCC care permite verificarea certificatelor digitale UE COVID-19. UPDATE Reprezentantii STS au precizat pentru HotNews. ro ca este necesara accesarea magazinului Google Play si selectarea optiunii de actualizare pentru aplicatia Check DCC. in lipsa acestei actualizari, verificarea certificatului digital nu mai este posibila decat prin versiunea web a aplicatiei, la urmatorul link: https:certificat-covid. gov. rocheck-dcc.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1533 seconds )