Libnet.ro
watchshop.ro

00:05

SUA acuza Rusia a pozitionat in avans agenti in Ucraina pentru a crea un pretext pentru o invazie

Hotnews Hotnews,
 SUA acuza Rusia a pozitionat in avans agenti in Ucraina pentru a crea un pretext pentru o invazie

SUA au acuzat vineri Rusia ca a pozitionat in avans agenti in Ucraina pentru a desfasura o operatiune care sa poata servi drept pretext pentru o invazie a fortelor Moscovei, relateaza AFP si Agerpres. continuă pe Hotnews

Seful Agentiei Internationale a Energiei acuza Rusia de reducerea livrarilor gazelor in Europa

Seful Agentiei Internationale a Energiei IEA), Fatih Birol, acuza Rusia de strangularea livrarilor gazelor naturale catre Europa, intr-un moment de tensiuni geopolitice accentuate privind Ucraina, informeaza Bloomberg si Financial Times. Fatih Birol a declarat miercuri ca IEA crede ca Rusia nu a pus la dispozitie cel putin o treime din gazul pe care l-ar fi .

Seful Agentiei Internationale a Energiei acuza Rusia de inrautatirea crizei gazelor in Europa

Seful Agentiei Internationale a Energiei IEA), Fatih Birol, acuza Rusia de incetinirea livrarilor de gaze naturale catre zona Europei, intr-un moment de tensiuni geopolitice accentuate privind Ucraina, informeaza Bloomberg si Financial Times, citate de catre .

Seful IEA acuza Rusia de inrautatirea crizei gazelor in Europa. Livrarile au scazut cu 25% in ultimul trimestru din 2021

Seful Agentiei Internationale a Energiei IEA), Fatih Birol, acuza Rusia de strangularea livrarilor de gaze naturale catre Europa, informeaza Bloomberg si Financial Times.

carturesti.ro

actualitate, 00:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1571 seconds )