Libnet.ro
UNICEF

13:45

SUA a declarat Cuba drept stat care sponsorizeaza terorismul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA a declarat Cuba drept stat care sponsorizeaza terorismul

Administratia Trump a declarat, luni, Cuba drept stat sponsor al terorismului, aceasta fiind cea mai recenta actiune prin care se urmareste anularea mostenirii epocii Obama . continuă pe Ziarul Bursa

SUA reintroduc Cuba pe lista statelor care sponsorizeaza terorismul. Ce motive a invocat administratia Trump, ce efecte are decizia si cum a raspuns Havana

Administratia Trump a lovit Cuba cu noi sanctiuni, cu putin timp inainte ca presedintele-ales Joe Biden sa fie investit oficial in functie. Departamentul de Stat al SUA a inscris tara latinoamericana pe.

Trump reinclude Cuba pe lista neagra a statelor care sponsorizeaza terorismul

Pe ultima suta de metri a mandatului sau, presedintele american in exercitiu Donald Trump a reintrodus Cuba pe lista statelor care finanteaza terorismul, decizie care complica eforturile viitoarei administratii Biden de a relua relatiile cu Havana.

Administratia Trump reintroduce Cuba pe lista statelor care sustin terorismul

Administratia presedintelui Donald Trump a anuntat, cu noua zile inainte de sfarsitul mandatului, ca a reintrodus Cuba pe lista neagra a SUA cu statele care sustin terorismul, de pe care fostul presedinte democrat Barack Obama a retras-o in 2015,.

Statele Unite au declarat Cuba stat sponsor al terorismului

Administratia Trump a declarat, luni, Cuba drept stat sponsor al terorismului, aceasta fiind cea mai recenta actiune prin care se urmareste anularea mostenirii epocii Obama privind normalizarea relatiilor dintre cele doua natiuni inainte cu cateva zile ca presedintele ales Joe Biden sa preia mandatul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )