Libnet.ro
carturesti.ro

12:30

SUA pregatesc o confruntare publica la Consiliul de Securitate al ONU daca Rusia intervine militar in Ucraina

Adevărul Adevărul,
SUA pregatesc o confruntare publica la Consiliul de Securitate al ONU daca Rusia intervine militar in Ucraina

SUA planuiesc o confruntare publica cu Rusia la Consiliul de Securitate al ONU daca presedintele rus intervine militar in Ucraina, in contextul in care au continuat sa-si tina la curent aliatii europeni si din Consiliu asupra activitatilor Rusiei, a declarat sub anonimat un oficial american de rang inalt, relateaza Foreign Policy. continuă pe Adevărul

Ultima zi de negocieri cu Rusia. Trebuie sa ne pregatim ca Moscova sa opteze pentru confruntare, spune seful NATO. SUA pregatesc sanctiunile VIDEO

Occidentul si Rusia sunt in impas dupa discutii de aproape patru ore purtate miercuri, la Bruxelles si inaintea celor de astazi, si ultimele, de la Viena. in timp Moscova refuza sa-si retraga trupele de la granita cu Ucraina, Occidentul respinge categoric cererile Moscovei de incetare a extinderii Aliantei Nord-Atlantice si de retragere a fortelor NATO din Europa de Est. SUA pregptesc sanctiuni dure impotriva Federatiei Ruse.

watchshop.ro

actualitate, 12:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1651 seconds )