Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

SUA sanctioneaza 4 oficiali din Ucraina sub acuzatia ca au actionat in interesul serviciului de securitate al Rusiei

Antena3 Antena3,
SUA sanctioneaza 4 oficiali din Ucraina sub acuzatia ca au actionat in interesul serviciului de securitate al Rusiei

Departamentul de Trezorerie a sanctionat joi patru cetateni ucraineni pentru implicarea in activitati de influenta conduse de guvernul rus in Ucraina, inclusiv raspandirea unor povesti false pentru a crea instabilitate inaintea unei potentiale invazii ruse. continuă pe Antena3

Rusia someaza SUA sa-i raspunda cu masuri concrete in criza din Ucraina

Rusia asteapta din partea Statelor Unite-SUA- masuri concrete la solicitarile formulate saptamana trecuta, in discutiile pentru dezamorsarea crizei de la granita cu Ucraina, i-a transmis ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, secretarului de Stat american, Antony Blinken, iar cei doi oficiali s-ar putea intalni peste cateva zile. in cursul conversatiei telefonice, Serghei Lavrov a cerut .

Rusia a evacuat familiile diplomatilor sai din Ucraina

Rusia a evacuat familiile diplomatilor sai, stabilite in Ucraina. Specialistii sustin ca miscarea vizibila poate fi ori o propaganda, ori o pregatire pentru un eventual conflict. Oficialii americani si europeni au urmarit actiunile Rusiei la granita Ucrainei inaintea negocierilor diplomatice, soldate cu un esec. Potrivit NewYork Times, evacuarea familiilor diplomatilor rusi din Ucraina a inceput .

Atac cibernetic masiv asupra site-urilor guvernamentale din Ucraina

Mesajul atacatorilor: Temeti-va si asteptati-va la ce e mai rau * Rusia, suspectata ca are legatura cu atacul Un atac cibernetic masiv a fost comis in noaptea de joi spre vineri in Ucraina, fiind vizate site-uri web ale guvernului, care au devenit astfel nefunctionale.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1576 seconds )