Libnet.ro
watchshop.ro

23:31

Suedez Magdalena

Libnet Ro
Turcia sustine ca nu s-a inregistrat niciun progres in aderarea Suediei la NATO

Turcia sustine ca nu s-a inregistrat niciun progres in aderarea Suediei la NATO

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, estimeaza astazi ca nu s-a inregistrat niciun progres in privinta vointei Suediei de a adera la NATO, in urma unei convorbiri la telefon cu premierul suedez Magdalena Andersson.

Niciun progres privind aderarea Suediei la NATO, anunta Erdogan in urma unei convorbiri cu Andersson

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan estimeaza sambata ca nu s-a inregistrat niciun progres in privinta vointei Suediei de a adera la NATO, in urma unei convorbiri la telefon cu premierul suedez Magdalena Andersson, relateaza AFP.

Certurile interne din Suedia ar putea bloca aderarea la NATO O deputata kurda, in centrul atentiei

Premierul suedez Magdalena Andersson a ridicat mizele intr-o disputa cu opozitia, mutare ce ar putea periclita sansele tarii nordice de a ajunge la un acord cu Turcia privind acceptarea sa in NATO, scrie Bloomberg.

Premierul suedez ii raspunde lui Erdogan, care se opune aderarii Suediei si Finlandei la NATO: Este evident ca nu finantam si nu inarmam organizatii teroriste

Este evident ca Suedia nu finanteaza si nu inarmeaza organizatii teroriste, a declarat miercuri premierul Magdalena Andersson, raspunzand acuzatiilor Turciei potrivit carora Suedia ar gazdui grupari teroriste, relateaza CNN.

Suedia si Finlanda declara ca discutiile cu Turcia privind NATO continua

Prim-ministrul suedez Magdalena Andersson a declarat astazi ca discutiile dintre tarile candidate la NATO, Suedia si Finlanda, pe de o parte, si Turcia, membru NATO, pe de alta parte, cu privire la opozitia Ankarei fata de aderarea lor la alianta nord-atlantica continua.

SAULI NIINISTO: Finlanda va deveni un puternic aliat al NATO

Finlanda va deveni un puternic aliat al NATO si spera o ratificare rapida, a declarat presedintele finlandez, Sauli Niinisto, dupa intalnirea cu omologul sau american, Joe Biden, si premierul suedez, Magdalena Andersson.

SUA sprijina deplin aderarea Suediei si Finlandei la NATO. Biden: Sunt deja printre cei mai apropiati parteneri ai nostri

Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, si-a exprimat sprijinul pentru candidatura Suediei si Finlandei la NATO, dupa ce s-a intalnit cu liderii celor doua tari nordice, premierul suedez Magdalena Andersson si presedintele finlandez Sauli Niinisto la Casa Alba, transmite CNN.

carturesti.ro

Biden ii primeste pe liderii Finlandei si Suediei, in semn de sprijin pentru aderarea la NATO

Presedintele Statelor Unite Joe Biden a afirmat ca sprijina cu fermitate cererile de aderare la NATO ale ambelor tari nordice si a subliniat ca intreaga alianta militara ar beneficia de pe urma aderarii Helsinkiului si Stockholmului. Joe Biden urmeaza sa ii intampine joi pe omologul sau finlandez, Sauli Niinisto, si pe premierul suedez, Magdalena Andersson, la Casa Alba, intr-o manifestare explicita a sprijinului oferit de Washington celor doua natiuni nordice.

Suedia si Finlanda depun miercuri cererile de aderare la NATO

Suedia si Finlanda vor trimite miercuri la sediul NATO din Bruxelles cererile pentru admiterea in Alianta Nord-Atlantica, anunta premierul suedez, Magdalena Andersson, conform cotidianului Le Figaro.

Finlanda si Suedia isi vor depune cererea de aderare la NATO miercuri, afirma premierul suedez Magdalena Andersson

Finlanda si Suedia vor depune cererea de aderare la NATO miercuri, a declarat premierul suedez Magdalena Andersson intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele finlandez Sauli Niinisto la Stockholm, relateaza CNN.

Trei tari nordice isi anunta sprijinul fata de Finlanda si Suedia in cazul unui atac din partea Rusiei in timpul procesului de aderare la NATO

Norvegia, Danemarca si Islanda au semnat luni o declaratie prin care isi exprima sprijinul pentru Finlanda si Suedia in cazul in care cele doua tari ar fi atacate. Norvegia este pregatita sa isi ajute vecinii nordici prin toate mijloacele necesare Premierul norvegian Jonas Gahr Store a declarat ca: impreuna cu Danemarca si Islanda, Norvegia este pregatita sa isi ajute vecinii nordici prin toate mijloacele necesare daca ar fi victimele agresiunii pe teritoriul lor inainte de a obtine statutul de membru al NATO, potrivit Reuters. Totodata, premierul suedez Magdalena Andersson a anuntat ca Suedia va solicita aderarea la NATO. Guvernul a decis sa informeze NATO despre dorinta Suediei de a deveni membra a Aliantei, a declarat luni Andersson intr-o conferinta de presa alaturi de Ulf Kristersson, liderul principalului partid de opozitie suedez. Astfel ca, Suedia si Finlanda si-au anuntat dorinta de a-si depune candidaturile pentru aderare la NATO. De asemenea, presedintele finlandez Sauli Niinisto si premierul Sanna Marin au anuntat, la randul lor, ca Finlanda va solicita aderarea la NATO fara intarziere, conform Digi24. ro. Rusia va raspunde daca infrastructura militara NATO ajunge in Suedia si Finlanda, spune Vladimir Putin .

Klaus Iohannis: Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO

Romania sustine pe deplin procesul de aderare la NATO a Suediei, a declarat luni, 16 mai, seful statului, Klaus Iohannis. Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO, anuntata astazi de catre premierul suedez, Magdalena Andersson. Romania sustine pe deplin procesul de aderare.

Klaus Iohannis: Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO (video)

Romania sustine pe deplin procesul de aderare la NATO a Suediei, a declarat luni, 16 mai, seful statului, Klaus Iohannis. Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO, anuntata astazi de catre premierul suedez, Magdalena Andersson. Romania sustine pe deplin procesul de aderare.

Suedia a luat oficial decizia de a intra in NATO. Prim-ministrul Andersson: Cel mai bun lucru pentru Suedia si pentru populatia suedeza este sa se alature NATO

Suedia va solicita oficial aderarea la NATO, a anuntat luni premierul suedez Magdalena Andersson, conform BBC. Anuntul vine la o zi de la decizia similara a Finlandei de a cere intrarea in NATO. Suedia anunta oficial intentia tarii de aderare la NATO Exista o mare majoritate in parlamentul Suediei in favoarea aderarii la NATO, a declarat prim-ministrul Magdalena Andersson in urma unei dezbateri despre politica de securitate. Cel mai bun lucru pentru Suedia si pentru populatia suedeza este sa se alature NATO. Vom informa NATOca vrem sa devenim membru al aliantei. Parasim o era pentru a intra intr-una noua, a declarat premierul Magdalena Andersson.

watchshop.ro

Suedia va solicita aderarea la NATO

Premierul suedez Magdalena Andersson anunta, luni, ca Suedia va solicita aderarea la NATO, schimbandu-si politica de neutralitate militara adoptata timp de decenii intregi.

Decizie istorica. Suedia va solicita aderarea la NATO

Premierul suedez Magdalena Andersson a anuntat, luni, ca Suedia va solicita aderarea la NATO, schimbandu-si politica de neutralitate militara adoptata timp de decenii intregi, relateaza BBC.

Suedia anunta oficial cererea de aderare la NATO, la o zi de la decizia similara a Finlandei

Suedia va solicita aderarea la NATO, a anuntat luni premierul suedez Magdalena Andersson, potrivit BBC. Anuntul vine la o zi de la decizia similara a Finlandei de a cere intrarea in alianta nord-atlantica.

Premierul suedez va cere luni sprijinul parlamentului pentru candidatura tarii sale la NATO

Premierul suedez Magdalena Andersson va cere luni sprijinul parlamentului de la Stockholm in vederea depunerii candidaturii tarii sale la NATO, a anuntat ea duminica, dupa ce Partidul Social Democrat, aflat la guvernare, a renuntat la opozitia fata de aderarea la alianta militara.

Suedia si Marea Britanie anunta semnarea unui acord de aparare reciproca

Prim-ministrul britanic Boris Johnson si omologul sau suedez Magdalena Andersson au anuntat miercuri un acord in domeniul apararii, de protectie reciproca in caz de agresiune, inaintea deciziei Suediei privind aderarea sa la NATO, relateaza AFP.

Suedia si Marea Britanie au semnat un acord de aparare reciproca, inaintea deciziei privind aderarea la NATO

Premierul britanic Boris Johnson si omologul sau suedez Magdalena Andersson au anuntat miercuri un acord in domeniul apararii si de protectie reciproca in caz de agresiune, inaintea deciziei Suediei privind aderarea la NATO.

actualitate, 23:31

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1536 seconds )