Libnet.ro
watchshop.ro

10:45

Suediei Finlandei

Libnet Ro
Macron a semnat ratificarea aderarii Finlandei si Suediei la NATO

Macron a semnat ratificarea aderarii Finlandei si Suediei la NATO

Emmanuel Macron a semnat, sambata, in numele Frantei, protocolul de ratificare a aderarii Finlandei si Suediei la NATO, adoptat de parlamentul francez la 2 august.

Macron a semnat ratificarea aderarii Finlandei si Suediei la NATO

Presedintele francez Emmanuel Macron a semnat, sambata, protocolul de ratificare a aderarii la NATO a Finlandei si Suediei.

Biden saluta aderarea Finlandei si Suediei la NATO: Vor face alianta mult mai puternica

Presedintele SUA, Joe Biden, saluta aderarea la NATO a Finlandei si Suediei. Liderul de la Casa Alba a semnat documentele de ratificare care ofera sprijinul oficial al Statelor Unite pentru.

Biden a parafat ratificarea aderarii Finlandei si Suediei la NATO

Presedintele american Joe Biden a parafat ieri ratificarea de catre Statele Unite a aderarii Suediei si Finlandei la NATO, o extindere a Aliantei ca raspuns la invazia Ucrainei de catre Rusia.

Joe Biden a semnat instrumentul de ratificare a protocoalelor de aderare la NATO ale Suediei si Finlandei

Presedintele american Joe Biden a semnat, marti, instrumentul de ratificare a protocoalelor de aderare la NATO ale Suediei si Finlandei.

Joe Biden a vorbit despre Vladimir Putin la ceremonia de semnare a documentelor de aderare la NATO a Suediei si Finlandei

Presedintele american Joe Biden a semnat, marti, documentul prin care Congresul Statelor Unite a ratificat aderarea Suediei si Finlandei la NATO.

Cea mai semnificativa extindere a NATO dupa 89: Senatul SUA a aprobat aderarea Suediei si Finlandei la NATO

Senatul american a aprobat recent aderarea Finlandei si Suediei la NATO, aceasta decizie fiind cea mai semnificativa extindere a Aliantei de dupa caderea Zidului Berlinului. Decizia este un raspuns la invazia Rusiei in Ucraina: 23 de state din cele 30 au ratificat protocoalele de aderare, Turcia fiind singura tara NATO care si-a exprimat rezerve. Senatul a votat cu 95 la 1 ratificarea documentelor de aderare .

Statele Unite au ratificat aderarea Suediei si a Finlandei la NATO

Statele Unite au ratificat ieri protocoalele de aderare a Finlandei si Suediei la NATO, dupa decizia istorica a celor doua tari de a renunta la neutralitate din cauza invaziei ruse in Ucraina.

Senatul SUA a ratificat aderarea Suediei si Finlandei la NATO

Senatul american a votat, miercuri, pentru aprobarea unei rezolutii de ratificare a aderarii Suediei si Finlandei la NATO, un vot istoric menit sa consolideze blocul de aparare in contextul razboiului Rusiei din Ucraina, transmite CNN. Un singur senator s-a opus.

Senatul SUA a aprobat aderarea Finlandei si Suediei la NATO

Miercuri, Senatul SUA a adoptat o rezolutie privind ratificarea protocoalelor privind aderarea Finlandei si Suediei la NATO.

Parlamentul francez ratifica aderarea Suediei si Finlandei la NATO

Parlamentul francez a ratificat protocoalele de aderare ale Suediei si Finlandei la NATO, printr-un vot in Adunarea Nationala, in urma deciziei istorice a celor doua tari nordice de a renunta la neutralitate, din cauza invaziei Ucrainei de catre Rusia.

Franta si Italia ratifica aderarea Suediei si Finlandei la NATO

Parlamentul francez a ratificat astazi protocoalele de aderare ale Suediei si Finlandei la NATO printr-un vot al Adunarii Nationale, dupa decizia istorica a acestor doua tari de a renunta la neutralitate ca urmare a invadarii Ucrainei de catre Rusia.

Medvedev avertizeaza ca Rusia va raspunde simetric daca Finlanda si Suedia vor gazdui armament NATO

Aderarea Finlandei si Suediei la NATO va fi primita de Moscova cu masuri de ordin militar pe teritoriul Rusiei, a declarat joi fostul presedinte si premier rus Dmitri Medvedev, in prezent vicepresedinte al Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, relateaza agentia DPA.

Suedia nu a respectat conditia pusa de Turcia, pentru aderarea la NATO. Gestul care il va infuria pe Erdogan

Turcia a acceptat, intr-un final, aderarea Suediei si Finlandei la NATO, spunand ca deblocheaza discutiile pentru ca cele doua tari sa intre in Alianta. Recep Tayyip Erdogan a pus,.

Iohannis a promulgat Legea pentru ratificarea protocoalelor de aderare la NATO a Finlandei si Suediei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru ratificarea Protocoalelor de aderare a Republicii Finlanda si a Regatului Suediei la Alianta Nord-Atlantica.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legile de ratificare a protocoalelor de aderare la NATO a Finlandei si Suediei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului, semnat la Bruxelles, la 5 iulie 2022, de aderare a Republicii Finlanda la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Washington la 4 aprilie 1949, si a Protocolului, semnat la Bruxelles, la 5 iulie 2022, de aderare a Regatului Suediei la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Washington la 4 aprilie 1949.

NATO: Turcia anunta prima reuniune a comitetului de modernizare a angajamentelor Finlandei si Suediei

O reuniune intre Turcia, Finlanda si Suedia pentru evaluarea progreselor realizate in punerea in aplicare a cererilor Ankarei legate de contraterorism va avea loc in luna august, a anuntat joi seful diplomatiei turce Mevlut Cavusoglu.

Lituania a ratificat aderarea Finlandei si a Suediei la NATO

Parlamentul lituanian a ratificat ieri aderarea Finlandei si a Suediei la NATO.

Aderarea Finlandei si Suediei la NATO a trecut de Parlament

Reprezentantii AUR au amintit ca Finlanda se numara printre statele care impiedica intrarea Romaniei in spatiul Schengen Parlamentul a aprobat ieri ratificarea protocoalelor privind aderarea Finlandei si Suediei la NATO. Legea a trecut de Camera Deputatilor cu 227 voturi pentru si 3 abtineri si de Senat - in calitate de for decizional - cu 96 voturi pentru si o abtinere.

Aurescu a informat omologii din Finlanda si Suedia privind ratificarea de catre Parlamentul roman a Protocoalelor de aderare a celor doua tari la NATO

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, i-a informat pe ministrii Afacerilor Externe ai Finlandei si Suediei, Pekka Haavisto si Ann Linde, cu privire la ratificare de catre Parlamentul Romaniei, a Protocoalelor de aderare a celor doua state la Alianta Nord-Atlantica. Ministrul de Externe al Finlandei a aratat sprijinul deplin al tarii sale pentru aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1366 seconds )