Libnet.ro
carturesti.ro

10:15

Summitul Nato

Libnet Ro
 Marea Neagra ramane teatrul preferat al revizionismului rusesc. Cum lupta NATO, dupa summitul de la Madrid

Marea Neagra ramane teatrul preferat al revizionismului rusesc. Cum lupta NATO, dupa summitul de la Madrid

Un nou document strategic al NATO denumit, pe scurt, Conceptul Strategic a fost facut public in urma summitului de la Madrid al aliantei, care a avut loc la finalul lunii iunie. in acest context, PressHUB a invitat expertul in securitate Octavian Manea sa explice, pentru publicul larg, care sunt principalele schimbari de paradigma ale NATO si ce aduce nou acest document.

Ministrul Apararii, intalnire cu ambasadoarea SUA la NATO. Vasile Dincu: Prezenta consolidata a militarilor americani in Romania, extrem de importanta

Ministrul Apararii, Vasile Dincu, s-a intalnit cu ambasadoarea americana la NATO, Julianne Smith, luni, la implinirea a 25 de ani de la semnarea Parteneriatului Strategic Romania-SUA, iar cei doi au discutat despre evolutiile de securitate din regiunea Marii Negre si razboiul din Ucraina, dar si despre deciziile aliate majore luate la Summitul NATO de la Madrid.

Drumurile noastre, aliatul rusilor. Analiza unui expert militar despre marea provocare a NATO in cazul unei invazii

Dupa summitul NATO de la Madrid, alianta are un plan de interventie mult mai rapid si eficient in caz de invazie. Astfel, NATO poate detasa mult mai multi militari si mai rapid: 100. 000 de soldati in maxim zece zile, 200. 000 in 10 30 de zile si 500. 000 in 30 180 de zile.

Analist militar despre cea mai mare provocare NATO in cazul unei invazii: drumurile romanesti, aliatul rusilor

Summitul NATO de la Madrid a stabilit ca Alianta poate detasa mult mai multi militari si mult mai repede in Europa-100. 000 de militari pot interveni in zece zile, respectiv 500. 000 in maximum sase luni. in Europa de Est insa, marea provocare a NATO este interventia rapida in conditiile unei infrastructuri precare.

Marcel Ciolacu: Angajamentul Chisinaului in implementarea reformelor si combaterea coruptiei reprezinta cheia primirii Republicii Moldova in familia europeana (VIDEO)

Angajamentul Chisinaului in implementarea reformelor si combaterea coruptiei reprezinta cheia primirii Republicii Moldova in familia europeana, a declarat Marcel Ciolacu, lider al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, joi, The Parliamentary Intelligence-Security Forum. Ce a spus Marcel Ciolacu PSD) despre Summitul NATO de la Madrid si sprijinul pentru Republica Moldova si ceilalti parteneri vulnerabili .

KLAUS IOHANNIS: Summitul de la Madrid si Consiliul European au facut Romania mai sigura

ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de o revizuire a Constitutiei --- *ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Este suparator sa vedem iarasi un val de infectari cu SARS-CoV-2 --- *ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS, DESPRE COALITIA DE GUVERNARE: Pe cat de greu a fost acceptata, pe atat de repede echipa s-a sudat si Guvernul lucreaza bine --- Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania a obtinut rezultate foarte bune la ultimele intalniri importante pe plan extern si anume Summitul NATO de la Madrid si Consiliul European.

Summitul NATO, noi oportunitati pentru companiile din domeniul apararii

La summitul NATO de la Madrid s-a convenit punerea a peste 300. 000 de militari in stare de alerta maxima, in Europa, aducerea de noi forte armate in Romania si crearea unui nou cartier general al SUA in Polonia, aminteste analistul eToro, Bogdan Maioreanu, trecand in revista cateva oportunitati pentru companiile din domeniul apararii.

Cine e designerul care a creat rochia purtata de Carmen Iohannis la dineul oferit de regele Spaniei

Carmen Iohannis a fost aspru criticata pentru rochia pe care a purtat-o la dineul de gala oferit in onoarea sefilor de stat si de guvern care au participatla Summitul NATO.

Seful diplomatiei finlandeze: Helsinki si Ankara nu au discutat despre extradarea unor persoane sau grupuri specifice

Ministrul de Externe al Finlandei, Pekka Haavisto, a declarat vineri ca tara sa si Turcia nu au discutat despre extradarea unor persoane sau grupuri specifice in cadrul negocierilor de la summitul NATO de la Madrid, transmite The Guardian, potrivit news. ro.

BOGDAN MAIOREANU, ANALIST ETORO: Summitul NATO, noi oportunitati pentru companiile din domeniul apararii

La summitul NATO de la Madrid s-a convenit punerea a peste 300. 000 de militari in stare de alerta maxima, in Europa, aducerea de noi forte armate in Romania si crearea unui nou cartier general al SUA in Polonia.

Regina Letizia are concurenta serioasa. Cine e femeia care a atras toate privirile la Summitul NATO

A atras toate privirile si nu a lasat pe nimeni indiferent! Ceva se intampla la nivel inalt, in ceea ce priveste liderii spanioli si sotiile acestora.

Summit la Constanta, oficiali de rang inalt discuta despre agresiunea rusilor |Geoana: Romania are astazi aceleasi garantii de securitate ca si Belgia, din partea NATO

In contextul bombardamentelor ce au loc la doar cateva sute de kilometri de tara noastra, oficiali guvernamentali si membrii ai Congresului SUA se reunesc de urgenta la Constanta. Acolo are loc summitul de Securitate a Marii Negre.

Brigitte Macron, lectie de eleganta la summitul NATO de la Madrid

Brigitte Macron este una din cele mai elegante Prime Doamne ale prezentului. A demonstrat asta de-a lungul anilor si a dat de asemenea o lectie de eleganta prin tinutele purtate la summitul NATO de la Madrid.

Ne face NATO mai fericiti?

Summitul NATO de la Madrid a adoptat cateva decizii de o importanta cruciala. Dupa zeci de ani, paradigma s-a schimbat.

Joe Biden, gafa monumentala in cadrul summitului NATO. Ce a putut spune in fata tuturor. VIDEO

Summitul NATO a fost unul dintre cele mai asteptate evenimente internationale, dupa ce Rusia a invadat Ucraina, devenind un adevarat pericol pentru intreaga lume. in urma intalnirii dintre SUA si o parte dintre cele mai puternice state din lume, au fost luate decizii cruciale pentru viitor, printre care, si stabilirea modului prin care sa fie .

Brigitte Macron, sic in Spania. Prima Doamna a Frantei s-a remarcat cu tinutele sale sofisticate

Toata lumea buna a politicii mondiale se afla, zilele acestea, la Summitul NATO de la Madrid. Liderii nu au venit singuri, ci cu sotiile, ocazie cu care putem observa cat de sic sunt acestea.

Joe Biden, gafa in discursul de la summitul NATO. Presedintele SUA s-a corectat rapid si a glumit cu jurnalistii (VIDEO)

Presedintele american Joe Biden a facut o noua gafa, de data aceasta in discursul de la finele summitului NATO. El a incurcat Suedia cu Elvetia, dar s-a corectat rapid si a facut o gluma, spre amuzamentul jurnalistilor prezenti. Biden a incurcat Suedia cu Elvetia .

Biden a confundat Suedia cu Elvetia la summitul NATO

Presedintele SUA Joe Biden a facut o declaratie, joi, despre invitatia de aderare la NATO adresata Finlandei si Suediei. Atunci cand a trebuit sa mentioneze Suedia, presedintele american a confundat-o cu Elvetia.

Cristian Diaconescu, dupa Summitul de la Madrid: Amenintarea dinspre Rasarit este atat de semnificativa si reala incat e nevoie ca forta de reactie rapida a NATO sa fie multiplicata de sase ori (VIDEO)

Cristian Diaconescu, fost sef al diplomatiei romane, a vorbit despre concluziile Summitului NATO de la Madrid si a comentat vestea ca efectivele fortei de reactie rapida a Aliantei vor creste la 300. 000 de militari, desi initial fusese convenit un numar de 40. Ne putem imagina ca din punctul de vedere al evaluarii politice, practic, amenintarea dinspre Rasarit este atat de semnificativa si reala incat este nevoie ca aceasta forta de reactie rapida sa fie multiplicata de sase ori, a punctat el, joi, pe B1 TV, la Actualitatea cu Tudor Musat.

VIDEO Act ratat? Joe Biden a incurcat Suedia cu Elvetia intr-o declaratie la summitul NATO

Elvetia este membra a NATO? intr-un act ratat, Joe Biden a imaginat cel mai improbabil scenariu diplomatic, si anume aderarea Elvetiei la Alianta Militara Occidentala. Pe scurt, vordind in fata presei despre invitatia de aderare la NATO adresata Finlandei si Suediei, presedintele american a spus Elvetia in loc de Suedia.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1472 seconds )