Libnet.ro

00:05

Sunt mai apropiati ca niciodata! Este in carti a doua nunta regala pentru Sarah Ferguson si Printul Andrew?

Adevărul Adevărul,
Sunt mai apropiati ca niciodata! Este in carti a doua nunta regala pentru Sarah Ferguson si Printul Andrew?

Sursele regale dezvaluie o informatie neasteptata: este vorba despre o nunta surprinzatoare care l-ar putea ajuta pe Printul Andrew sa iasa din cea mai neagra perioada a vietii lui. continuă pe Adevărul

Studiu: Cu cat sunt mai protejate de tulpina Delta persoanele vaccinate

Persoanele complet vaccinate sunt de 11 ori mai putin susceptibile sa moara din cauza COVID-19 si de 10 ori mai putin susceptibile sa fie spitalizate, dupa ce varianta Delta, mai contagioasa, a devenit tulpina dominanta a virusului in Statele Unite, au declarat oficiali americani din domeniul sanatatii. Datele provenite din trei articole publicate de Centrele .

De ce femeile sunt mai grav afectate de stres decat barbatii, cu Lidia Fecioru: Femeia renaste indiferent de cat de greu i-ar fi

Lidia Fecioru a dezvaluit, astazi, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, de ce femeile sunt mult mai afectate decat barbatii, atunci cand vine vorba de stres.

IOANA MIHAILA, FOST MINISTRU AL SANATATII: Cel mai mare regret este nefinalizarea proiectelor incepute

Fostul ministru al Sanatatii, Ioana Mihaila USR-PLUS), a declarat astazi ca cel mai mare regret pe care il are este legat de nefinalizarea proiectelor incepute, principala satisfactie fiind actele normative care au reglementat piata medicamentelor deficitare.

actualitate, 00:05

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )