Libnet.ro
UNICEF

01:05

Superstitii la inaltarea Sfintei Cruci. Ce e interzis sa faci pe 14 septembrie si cum aduci sporul in casa

Adevărul Adevărul,
Superstitii la inaltarea Sfintei Cruci. Ce e interzis sa faci pe 14 septembrie si cum aduci sporul in casa

Biserica Ortodoxa sarbatoreste inaltarea Sfintei Cruci, numita si Ziua Crucii, in fiecare an pe 14 septembrie. Aceasta este cea mai veche sarbatoare inchinata cinstirii lemnului sfant. continuă pe Adevărul

inaltarea Sfintei Cruci, sarbatoare mare in Romania. Ce este interzis sa faci azi: nu ai voie sub nicio forma

Inaltarea Sfintei Cruci este cea mai veche si cea mai importanta dintre sarbatorile crestine inchinate cinstirii Crucii Mantuitorului. Prin acest eveniment crestinii comemoreaza doua evenimente deosebite in istoria lemnului crucii. Superstitii ce este interzis sa faci pe 14 septembrie. inaltarea Sfintei Cruci, 14 septembrie. Ce este interzis sa faci astazi inceputul cultului public si .

inaltarea Sfintei Cruci. Ce semnificatie are aceasta sarbatoare care aminteste de patimile lui Iisus

Crestinii sarbatoresc, vineri, 14 septembrie, inaltarea Sfintei Cruci. Aceasta este cea mai veche si mai importanta dintre sarbatorile ortodoxe inchinate cinstirii Sfintei Cruci. Ce semnificatie.

Azi este inaltarea Sfintei Cruci. Traditii si obiceiuri

La data de 14 septembrie, romanii sarbatoresc inaltarea Sfintei Cruci, eveniment marcat cu o cruce rosie in calendarul crestin ortodox. Astazi, fiind o zi de sarbatoare nu este ca bine ca gospodinele s.

Maine este inaltarea Sfintei Cruci. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi

Crestinii ortodocsi celebreaza pe 14 septembrieinaltarii Sfintei Cruci, simbol central al crestinismului ce aminteste de rastignirea lui Iisus, dar si de legamantul mantuirii tuturor celor ce cred.

14 SEPTEMBRIE, IN ROMANIA Scadere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 692 noi cazuri

Pana astazi, 14 septembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 104. 187 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 244 de pacienti au fost declarati vindecati si 11. 374 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Prima zi de scoala a ajuns si pe Google: ce-a aparut pe prima pagina chiar pe 14 septembrie

Prima zi de scoala in 2020 incepe ciudat: unii elevi vor face cursuri online, altii offline. Google marcheaza momentul cu un doodle pe prima pagina. Conform cifrelor oficiale, pe 14 septembrie.

Se intampla chiar luni, 14 septembrie! Politia Romana a facut anuntul asteptat de toti parintii

Vesti bune pentru toti parintii din Romania care in ultimele zile s-au temut pentru siguranta copiilor lor. Se intampla chiar luni, 14 septembrie 2020: politia va avea o noua structura specializata in siguranta minorilor. Pe data de 14 septembrie 2020, odata cu inceperea noului an scolar in Romania, incepe activitatea si Politia Siguranta Scolara. Este .

Cum o sa inceapa scoala pe 14 septembrie 2020. Ce scenarii au cei de la Ministerul Educatiei

Ministerul Educatii a facut declaratii de ultima ora cu privire la inceperea scolii. Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei a vorbit despre cele mai importante aspecte ale organizarii orelor de curs, incepand cu 14 septembrie. Cum incepe scoala pe 14 septembrie. Care sunt scenariile Ministerului Educatiei in noul an scolar scolar, unitatile de invatamant vor .

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, incepand cu 14 septembrie

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a aprobat lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, incepand cu 14 septembrie 2020. Cetatenii care revin din Romania, Ucraina, Spania sau SUA, in continuare vor fi obligati sa stea 14 zile in carantina.

MACRO NEWSLETTER 14 septembrie 2020

Numarul cererilor initiale pentru ajutorul de somaj din SUA a fost mai mare decat asteptarile in saptamana incheiata la 5 septembrie 2020, de 884 de mii, valoare neschimbata fata de saptamana anterioara, conform datelor ajustate pentru sezonalitate. Conform datelor neajustate, numarul cererilor a crescut cu circa 20. 000, pana la 857. 148 persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )