Libnet.ro
UNICEF

19:30

Supraveghere Financiara

Libnet Ro
Fara bonusuri de performanta pentru sefii ASF cand firmele supravegheate dau faliment si afecteaza piata - proiect de lege

Fara bonusuri de performanta pentru sefii ASF cand firmele supravegheate dau faliment si afecteaza piata - proiect de lege

In timp ce intr-un singur an am asistat la falimentul a doi mari asiguratori RCA care au destabilizat piata asigurarilor, conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a ramas neschimbata, iar presedintele autoritatii n. a platit lunar cu peste 12. 500 de euro) a incasat 3 salarii bonus pentru excelenta, reclama 12 parlamentari, care au initiat un proiect de lege pentru modificarea radicala a legii de functionare a acestei autoritati.

Guvernul amana pentru a doua oara plafonarea preturilor RCA Ciuca: Este greu de inteles cum doua societati au intrat in faliment intr-o perioada atat de scurta de timp

Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) sustine miercuri la Guvern propunerea plafonarii pentru 6 luni a preturilor RCA la nivelul din 28 februarie 2023. Premierul Ciuca a spus ca ce se intampla in piata RCA nelinisteste multi romani si ca astazi se va lua o decizie in urma analizei din Guvern.

ASF a aprobat masuri privind functionarea pietelor financiare nebancare supravegheate

In cadrul sedintei de astazi, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara A. ) a adoptat masuri privind functionarea pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

Fitch a retrogradat raitingul Euroins la CC, in categoria junk

Fitch a revizuit in scadere, de la B plus la CC foarte vulnerabil) ratingul de soliditate financiara IFS) al Euroins Romania Asigurare-Reasigurare S. , in categoria junk nerecomandat pentru investitii) si a plasat ratingul sub supraveghere in evolutie RWE).

Consiliul Concurentei, prins in siajul scandalului Euroins, desi principalele atributii revin ASF

Consiliul Concurentei impreuna cu Autoritatea de Supraveghere Financiara ar fi putut sa previna din timp scandalurile City Insurance si Euroins, daca si-ar fi indeplinit corect atributiile, au afirmat, ieri, membrii Comisiei Economie, Industrii si Servicii din Senat, care au continuat audierile dispuse dupa declararea de catre ASF a insolventei companiei Euroins. in fata Comisiei senatoriale, ieri a oferit explicatii despre cazul Euroins presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

REPER a depus la Parlament un proiect de lege cu privire la alegerea conducerii ASF

Deputatul Oana Cambera, apartinand partidului REPER, a depus la Parlament un proiect de lege cu privire la alegerea conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Seful Concurentei da vina pe ASF in falimentul Euroins: Nu identificam fraude si nu sanctionam firme care vand la preturi mici Zamfir: Dati-va demisia, daca nu puteti face nimic!

Noi nu identificam fraude si nu avem parghii legale pentru a sanctiona o firma sa vanda la preturi mici si sa creasca organic, a sustinut luni in Parlament, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, audiat in scandalul falimentului Euroins. Acesta a spus ca pretul mic este un lucru bun in esenta, daca este sustenabil, iar asta se vede in solvabilitate, care este treaba Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Care este plafonul propus de ASF pentru tarifele RCA

Peste 7 milioane de romani aveau incheiate polite RCA, la finalul anului trecut, soferii au aflat ca tarifele au crescut cu ponderi cuprinse intre 10 si chiar peste 40%, pe segmentul cel mai riscant. Proiectul initial a fost retras din cauza nemultumirilor Autoritatea de Supraveghere Financiara a elaborat forma finala a proiectului de act normativ privind plafonarea tarifelor asigurarilor de raspundere civila auto RCA), pe care o transmite luni Ministerului Finantelor, pentru a putea fi aprobat in prima sedinta de Guvern din aceasta saptamana.

Ciuca, despre proiectul privind plafonarea preturilor la RCA: Va fi aprobat saptamana viitoare

Guvernul va aproba, saptamana viitoare, proiectul de hotarare privind plafonarea preturilor politelor RCA, dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va armoniza proiectul de act normativ in concordanta cu observatiile primite in urma punerii in transparenta publica, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciuca. Va fi aprobat saptamana viitoare, dupa ce ASF-ul il va readuce la nivelul .

ASF s-a razgandit cu privire la plafonarea preturilor RCA. Nicolae Ciuca: Hotararea a fost retrasa!

Proiectul de Hotarare de Guvern care vizeaza plafonarea preturilor la RCA a fost retras de pe masa Guvernului de Autoritatea de Supraveghere Financiara, a anuntat vineri, la inceputul sedintei Executivului, premierul Nicolae Ciuca.

Ciuca: Guvernul va aproba saptamana viitoare plafonarea preturilor RCA

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca Guvernul va aproba, saptamana viitoare, proiectul de hotarare privind plafonarea preturilor politelor RCA, dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va armoniza proiectul de act normativ in concordanta cu.

ASF a retras proiectul privind plafonarea politelor RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a retras proiectul privind preturile politelor RCA pentru a realiza o analiza a observatiilor aparute, a precizat, vineri, purtatorul de cuvant al ASF, Daniel Apostol. Ca urmare a observatiilor pronuntate pe proiectul initial pus in dezbatere publica, proiectul a fost retras tocmai pentru a se realiza o analiza a acestor .

ASF a retras proiectul plafonarii tarifelor RCA. Nu mai este pe ordinea de zi a Guvernului

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a retras proiectul privind plafonarea tarifelor la politele de Raspundere Civila Auto RCA). Acesta nu mai apare pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, anunta B1 TV. ASF a retras proiectul plafonarii politelor RCA Proiectul care s-a aflat in aceasta saptamana in dezbatere publica a fost criticat din mai multe parti. Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR) si Patronatul Industriei Asiguratorilor din Romania PIAR) au transmis ca nu sunt de acord cu proiectul care instituie o plafonare pe termen de 6 luni.

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe sase luni, retras de ASF

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe sase luni elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si pus in dezbatere publica de Ministerul Finante a fost retras de ASF, nefiind inclus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri. in urma observatiilor care s-au facut . ) proiectul a fost retras tocmai ca sa putem analiza toate observatiile, afirma purtatorul de cuvant al ASF, Daniel Apostol.

ASF a retras proiectul de plafonare a tarifelor RCA

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe sase luni elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si pus in dezbatere publica de Ministerul Finante a fost retras de ASF, nefiind inclus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri. in urma observatiilor care s-au facut . ) proiectul a fost retras tocmai ca sa putem analiza toate observatiile, afirma purtatorul de cuvant al ASF, Daniel Apostol.

Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a preturilor la RCA Explicatiile ASF Anuntul premierului Ciuca

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si-a retras proiectul privind plafonarea preturilor la politele de Raspundere Civila Auto RCA), dupa falimentul Euroins, a declarat Dan Carbunaru, purtatorul de cuvant al Guvernului.

Denuntare polita RCA Euroins. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Situatie dificila pentru romanii care aveau asigurari la compania Euroins, avand in vedere ca ASF a retras autorizatia de functionare. Iata ce trebuie sa faci pentru denuntare polita Euroins ca sa iti recuperezi banii si sa iti poti face o alta asigurare. Euroins, in insolventa. ASF i-a retras autorizatia Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) .

C.O.T.A.R: ASF vrea plafonarea preturilor RCA, la pretul cel mai mare de anul trecut

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) a transmis catre Ministerul Finantelor o solicitare de respingere in integralitate a Proiectului de Hotarare de Guvern transmis de Autoritatea de Supraveghere Financiara privind stabilirea tarifelor de prima maxime aplicabile de catre societatile de asigurare care practica asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertelor persoane prin accidente de vehicule si de tramvaie.

Politele RCA Euroins expira peste 90 de zile |Directorul FGA explica ce au de facut romanii: Se adreseaza cu cerere de plata catre Fondul de Garantare

Reprezentantii Autoritatii de Supraveghere Financiara si ai Fondului de Garantare a Asiguratilor au vorbit intr-un interviu exclusiv, pentru Antena 3 CNN, cui trebuie sa se adreseze soferii care au polite RCA la Euroins.

Scandalul falimentului Euroins. FACIAS a facut plangere penala conducerii ASF

Fundatia Pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru abuz in serviciu si neglijenta in serviciu.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1718 seconds )