Libnet.ro
UNICEF

20:30

Supraveghere Financiara

Libnet Ro
Guvernul adopta Ordonanta de Urgenta pentru actualizarea legislatiei pietei de capital si combaterea publicitatii agresive

Guvernul adopta Ordonanta de Urgenta pentru actualizarea legislatiei pietei de capital si combaterea publicitatii agresive

Ordonanta de Urgenta a Guvernului care vizeaza modificarea legislatiei specifice pietei de capital, precum si stabilirea unor masuri de prevenire si combatere a publicitatii si a tehnicilor agresive de comunicare, practicate de entitati care nu sunt inscrise in registrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a fost adoptata astazi de Guvern. Autoritatea a contribuit in mod semnificativ la elaborarea actului normativ printr-o consultare ampla si constanta a asociatiilor profesionale reprezentative, precum si a reprezentantilor infrastructurii pietei de capital, dar si prin expertiza adusa de specialistii ASF.

Ordonanta de Urgenta (OUG) care vizeaza modificarea legislatiei specifice pietei de capital a fost adoptata

Guvernul a adoptat astazi o Ordonanta de Urgenta OUG) care modifica legislatia privind piata de capital si introduce masuri pentru prevenirea si combaterea publicitatii si tehnicilor agresive de comunicare utilizate de entitati neinregistrate la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Ordonanta de Urgenta a Guvernului care vizeaza modificarea legislatiei specifice pietei de capital, precum si stabilirea .

Gabriela Horga, ASF: Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta ce vizeaza combaterea publicitatii inselatoare in investitii

Autoritatea va putea solicita restrictionare accesului pe teritoriul Romaniei a site-urilor neautorizate ce ofera servicii de investitii, care practica tehnici de inselare, manipulare si publicitate agresiva * Primariile ce au proiecte de dezvoltare se vor putea finanta prin emisiuni de obligatiuni adresate tuturor investitorilor Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta care vizeaza completarea legislatiei referitoare la piata de capital si combaterea publicitatii inselatoare in domeniul investitiilor, a scris astazi pe o retea de socializare Gabriela Horga, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, responsabil cu piata de capital.

Prima intalnire a grupului de lucru dedicat implementarii Strategiei nationale privind dezvoltarea pietei de capital

Astazi a avut loc, la sediul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), prima intalnire a grupului de lucru interinstitutional dedicat implementarii Strategiei nationale privind dezvoltarea pietei de capital din Romania pentru perioada 2023-2026. in cadrul intalnirilor grupului de lucru interinstitutional, care au loc trimestrial, sunt prezentate progresele realizate si actiunile ce urmeaza a fi intreprinse in .

Deciziile adoptate de Consiliul ASF in ultima sedinta

In cadrul sedintei de ieri, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a adoptat masuri privind functionarea pietelor financiare nebancare supravegheate asigurari, piata de capital si pensii private, dupa cum urmeaza: A) Reglementare Aprobarea cu amendamente a propunerilor de modificare si completare a Codului Depozitarului Central, aprobate in sedinta Consiliului de Administratie al Depozitarului Central .

Se intampla cu politele RCA ale soferilor romani pana in octombrie. De ce se schimba legea asigurarilor obligatorii auto din nou

Ministerul Finantelor si Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) propun o noua plafonare a politelor RCA pana in luna octombrie 2024. Acest demers vine ca urmare a unor informari comune ale celor doua institutii si are ca scop stabilirea unor tarife de prima maxime si alte masuri aplicabile de catre societatile de asigurare. Contextul plafonarii politelor .

Deciziile adoptate de Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara

In cadrul sedintei de astazi, conform unui comunicat transmis redactiei ,Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a adoptat masuri privind functionarea pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private, dupa cum urmeaza.

ASF propune sa fie prelungita plafonarea preturilor la RCA pana la 30 septembrie. Alte prevederi ale proiectului lansat in dezbatere publica

Ministerul Finantelor a lansat in dezbatere publica proiectul elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru a prelungi plafonarea tarifelor RCA pana la 30 septembrie 2024. Alte prevederi ale proiectului ASF pentru prelungirea plafonarii la RCA .

Plafonarea RCA va fi prelungita pana la 30 septembrie. Proiectul a fost publicat de Ministerul Finantelor

Autoritatea de Supraveghere Financiara, prin Ministerul Finantelor, propune plafonarea pretului politelor de asigurare obligatorie pana la 30 septembrie 2024.

Guvernul vrea sa prelungeasca plafonarea tarifelor RCA. Pana la ce data vrea sa pastreze preturile

Ministerul Finantelor pune in dezbatere publica proiectul elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiara, prin care reglementeaza solutia temporara de prelungire pana la data de 30 septembrie 2024 a plafonarii preturilor politelor RCA.

Politele RCA ar putea fi plafonate pana in octombrie. Ce alte modificari vor fi aduse legii

Ministerul Finantelor si Autroritatea de Supraveghere Financiara propun plafonarea politelor RCA pana in luna octoembrie, potrivit unei informari comune a celor doua institutii.

Ministerul Finantelor: ASF propune plafonarea pretului politelor de asigurare obligatorie pana la 30 septembrie 2024

Ministerul Finantelor pune in dezbatere publica proiectul elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiara, prin care reglementeaza solutia temporara de prelungire pana la data de 30 septembrie 2024 a perioadei de aplicare a HG nr. 13262023 privind stabilirea tarifelor de prima maxime si a altor masuri aplicabile de catre societatile de asigurare care practica asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si de tramvaie.

Ce se intampla cu tarifele la RCA in Romania, avertismentul de la Ministerul Finantelor. Ce trebuie sa stie soferii din Romania

Ministerul Finantelor si Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) sunt in plin proces de analiza pentru a decide daca vor mentine plafonarea tarifelor la RCA in Romania. Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a explicat recent situatia si ce masuri sunt luate in considerare pentru protejarea asiguratilor. Analiza ASF si decizia iminenta Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a declarat .

Consiliul ASF a aprobat forma revizuita a proiectului de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 242017 privind emitentii

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat forma revizuita a proiectului de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 242017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata.

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat forma revizuita a proiectului de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 242017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata.

Initiativa legislativa vizeaza indeplinirea obligatiilor Romaniei ca stat membru de a transpune in cadrul legislatiei nationale actele normative emise la nivel european in domeniul emitentilor si a unor obiective din Strategia nationala privind dezvoltarea pietei de capital din Romania pentru perioada 2023 2026. Proiectul de lege aprobat de Consiliul ASF are in vedere, in .

Vile de lux din zone din Grecia foarte apreciate de turistii romani au fost folosite pentru spalare de bani

Un grup international de escroci si-a spalat veniturile ilegale prin intermediul a 39 de vile de lux din Ano Mera, Mykonos si apartamentele de pe Riviera Atenei. Din bani ar fi fost sponsorizate evenimente sportive Operatiunea de spalare de bani implica aproximativ 300 de milioane de euro in criptomonede si investitii suspecte. Aceste cifre au fost scoase la iveala de o investigatie de luni de zile a Grupului de actiune financiara FATF), organul de supraveghere global al grecilor pentru spalarea banilor si finantarea terorismului, condus de fostul procuror al Curtii Supreme, Charalambos Vourliotis in colaborare cu Scotland Yard din Marea Britanie si alte institutii grecesti.

DREPT LA REPLICA POZITIE OFICIALA JT GRUP OIL S.A.

Oferta Publica Initiala este un succes pentru companie, 523;n perioada de oferta 28. 2024, 2163 de investitori subscriind 3. 272 de actiuni ale emitentului JT Grup Oil S. 523;n conformitate cu prevederile prospectului de aprobat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizia nr. Obiectivul IPO-ului a fost atragerea investitorilor de retail. Compania nu a vizat atragerea de investitori institutionali tocmai pentru ca are o situatie financiara foarte stabila, cu perspective de crestere bune pe termen mediu.

Vor ramane preturile RCA plafonate si dupa 30 iunie? Ministrul de Finante spune ca asteapta analiza ASF

Mentinerea sau nu a plafonarii preturilor RCA va fi decisa de o analiza a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), care ar trebui sa vina in ultima decada a lunii iunie. in functie de aceasta analiza o sa luam decizia cea mai potrivita pentru a fi protejati atat asiguratii si sa nu producem perturbari in piata asigurarilor, a declarat luni ministrul de Finante Marcel Bolos, prezent la o conferinta organizata de asiguratorii UNSAR.

Tarifele plafonate la RCA ar putea fi prelungite

Mentinerea plafonarii tarifelor la RCA va fi decisa in baza unei analize pe care o va efectua Autoritatea de Supraveghere Financiara, a spus, luni, ministrul Finantelor, Marcel Bolos, prezent la conferinta dedicata aniversarii a 30 de ani de la infiintarea UNSAR. Analizam, sa vedem ce facem mai departe. Asteptam o analiza pe care o face .

Plafonarea RCA: Guvernul poate decide prelungirea, dupa ce primeste o analiza de la ASF

Mentinerea plafonarii tarifelor la RCA va fi decisa in baza unei analize pe care o va efectua Autoritatea de Supraveghere Financiara, a spus, luni, ministrul Finantelor, Marcel Bolos.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )