Libnet.ro
UNICEF

01:05

Supraveghere Nucleara

Libnet Ro
Incendiu la o uzina care contine uraniu, in Franta: Nicio substanta radioactiva nu a fost afectata

Incendiu la o uzina care contine uraniu, in Franta: Nicio substanta radioactiva nu a fost afectata

Organismul francez de supraveghere nucleara ASN a declarat miercuri ca nu a gasit urme de radiatii nucleare dupa ce a izbucnit un incendiu la o uzina care contine uraniu in sud-estul.

Alerta in Franta! Posibil risc nuclear la un depozit de uraniu care a luat foc

Este alerta nucleara in sudul Frantei. Un incendiu izbucnit la o uzina care produce combustibil din uraniu pentru reactoare nucleare pune pe jar Autoritatea Franceza de Supraveghere Nucleara.

Un incendiu a izbucnit la o uzina care contine uraniu in sud-estul Frantei

Organismul francez de supraveghere nucleara ASN si-a activat centrul de urgenta dupa ce a izbucnit un incendiu la o uzina care contine uraniu in sud-estul Frantei, administrata de unitatea Framatome a EDF. Incendiul, potrivit informatiilor transmise catre organismul de supraveghere, este sub control, a precizat ASN, dar a adaugat ca acest lucru nu a fost .

Incendiu la o uzina care contine uraniu in sud-estul Frantei

Organismul francez de supraveghere nucleara ASN si-a activat centrul de urgenta dupa ce a izbucnit un incendiu la o uzina care contine uraniu in sud-estul Frantei, administrata de unitatea Framatome a EDF.

Incendiu la o uzina de imbogatire a uraniului din Franta: Nu exista urme de radiatii - UPDATE

Autoritatea de supraveghere nucleara a Frantei, ASN, a declarat miercuri ca nu a gasit urme de radiatii nucleare dupa ce a izbucnit un incendiu la o uzina care continea uraniu din sud-estul Frantei, condusa de unitatea EDF Framatome, relateaza Reuters.

AIEA a adoptat o rezolutie prin care cere Rusiei sa paraseasca centrala nucleara Zaporojie

Consiliul guvernatorilor din cele 35 de tari ale organismului de supraveghere nucleara al ONU a adoptat joi o rezolutie prin care cere Rusiei sa puna capat ocupatiei centralei nucleare Zaporojie din Ucraina, au declarat diplomatii prezenti la reuniunea cu usile inchise.

Avertisment dur al ONU privind centrala nucleara Zaporojie: Nu mai are nicio sursa de energie externa. E complet inacceptabil. Nu poate ramane asa

Bombardamentele au distrus infrastructura energetica din orasul ucrainean Enerhodar, unde locuieste personalul care opereaza centrala nucleara Zaporojie, aflata sub control rusesc, ceea ce reprezinta o amenintare din ce in ce mai mare la adresa centralei, a declarat vineri organismul de supraveghere nucleara al ONU, citat de Reuters.

LIVE Razboi in Ucraina, ziua 195: Comisia Europeana cere suspendarea acordului UE pentru vizele cu Rusia Occidentul strange echipamente de iarna pentru 200.000 de soldati ucraineni Pretul gazelor si-a revenit dupa socul scumpirilor de luni

Organismul de supraveghere nucleara al ONU urmeaza sa prezinte marti un raport privind centrala nucleara Zaporojie din Ucraina, la o zi dupa ce bombardamentele au intrerupt alimentarea cu energie electrica pentru a doua oara in doua saptamani si au ridicat temeri privind o catastrofa.

AIEA intentioneaza sa stabileasca prezenta permanenta la centrala nucleara Zaporojie. Grossi a parasit fabrica: Lucrurile cheie pe care trebuia sa le vad, le-am vazut

Rafael Grossi, a declarat ca echipa sa a reusit sa adune o multime de informatii in cateva ore in timp ce vizita joi centrala nucleara Zaporojie. Seful organului de supraveghere nuclear al ONU a putut sa se uite la lucrurile cheie pe care trebuia sa le vada: Am reusit, in aceste cateva ore, sa adunam multe, multe informatii. Lucrurile cheie pe care trebuia sa le vad, le-am vazut .

VIDEO Ce a surprins singura camera de supraveghere de la centrala Cernobil pe care soldatii rusi nu au observat-o

O camera de luat vederi plasata la un punct de control de la centrala nucleara din Cernobil a surprins ocuparea acesteia de catre fortele armate rusesti, oferind una dintre rarele inregistrari video ale actiunilor armatei ruse in primele zile ale razboiului, relateaza Meduza.

Situatie grava la centrala nucleara Zaporojie: Noi bombardamente in apropiere de locul unde sunt depozitate materialele radioactive

Au fost raportate noi bombardamente la centrala nucleara Zaporojie din Ucraina, in ciuda avertizarilor comunitatii internationale. Ucraina si Rusia continua sa se acuze reciproc. Noi atacuri lansate la centrala de la Zaporojie Fiecare parte a declarat ca au fost 10 lovituri la biroul si la statia de pompieri a celei mai mari centrale electrice din Europa. La o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU convocata pentru a discuta situatia, seful organizatiei de supraveghere nucleara, Rafael Grossi, a avertizat ca este o ora grava, scrie bbc.

Risc real de dezastru nuclear in Ucraina |Apel pentru incetarea actiunilor militare de langa centrala de la Zaporojie

Organismul de supraveghere nucleara al ONU a cerut incetarea imediata a oricarei actiuni militare in apropierea centralei nucleare ucrainene Zaporojie, avertizand asupra unui risc foarte real de dezastru nuclear, relateaza BBC.

AIEA a pierdut din nou legatura cu centrala nucleara de la Zaporojie. Cea mai mare centrala nucleara din Europa este sub ocupatie rusa

Agentia Internationala pentru Energie Atomica AIEA), o organizatie sub egida ONU, a pierdut din nou legatura cu sistemul sau de supraveghere care monitorizeaza materialul nuclear de la cea mai mare centrala nucleara din Europa, cea de la Zaporojie, aflata sub ocupatie rusa, transmite Reuters. AIEA a pierdut din nou legatura cu centrala nucleara de la Zaporojie, cea mai mare din Europa .

Japonia propune reguli stricte pentru supravegherea centralelor nucleare din tara

Japonia va continua repornirea in siguranta a centralelor sale nucleare si va adopta o supraveghere stricta a acestora de catre autoritatea sa de reglementare nucleara, arata proiectul final al planului anual de politica economica, vazut de Reuters.

Japonia propune reguli stricte pentru supravegherea centralelor nucleare din tara

Japonia va continua repornirea in siguranta a centralelor sale nucleare si va adopta o supraveghere stricta a acestora de catre autoritatea sa de reglementare nucleara, arata proiectul final al planului anual de politica economica.

ONU vrea sa trimita o misiune la centrala nucleara Zaporojie, detinuta de Rusia

Organismul de supraveghere nucleara al ONU lucreaza la organizarea si trimiterea unei misiuni internationale de experti la centrala nucleara de la Zaporojie din Ucraina, cea mai mare din Europa, detinuta de Rusia, a declarat luni seful AIEA, Rafael Grossi. Desfasurarea acestei misiuni internationale esentiale nu ar trebui sa fie impiedicata Centrala nucleara de la Zaporojie este cea mai mare din Europa. Foto: Hepta. ro Abaca Press Smoliyenko DmytroUkrinformABACA .

Israelul ameninta: Preferam o solutie diplomatica la problema nucleara iraniana, dar daca nu se rezolva ne rezervam dreptul sa actionam

Israelul a transmis vineri organismului de supraveghere nucleara al ONU ca ar prefera o solutie diplomatica la impasul privind programul nuclear iranian, dar ar putea lua masuri independente, amenintand in mod foarte putin voalat cu un razboi preventiv, transmite Reuters.

Nivelul de radiatii la Cernobil este anormal. Ar fi crescut dupa ce rusii au preluat controlul

O echipa a Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA), organul de supraveghere nuclear al ONU, urmeaza sa soseasca marti la centrala nucleara de la Cernobil din Ucraina pentru a efectua o misiune de siguranta, dupa saptamani de incertitudine ca urmare a retragerii Rusiei din zona in martie. Situatia de la Cernobil foarte periculoasa .

VIDEO: Radiatiile de la Cernobil sunt destul de normale

Seful organismului de supraveghere nucleara al ONU, Rafael Grossi, va conduce o misiune la Cernobil cat mai curand posibil, a declarat acesta. Situatia generala a radiatiilor in jurul centralei este destul de normala. A existat un nivel relativ mai ridicat de radiatii localizate din cauza circulatiei vehiculelor grele in momentul ocuparii centralei si se pare .

Trupele ruse au bombardat, din nou, o instalatie a Institutului de Fizica si Tehnologie din Harkov

Organismul de supraveghere nucleara din Ucraina afirma ca o instalatie de cercetare nucleara din Harkov a fost din nou bombardata de Rusia, iar luptele fac imposibila evaluarea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1545 seconds )