Libnet.ro
UNICEF

17:46

Surpriza pentru inspectorii scolari. Cum vor putea ocupa posturile de sefi

Adevărul Adevărul,
Surpriza pentru inspectorii scolari. Cum vor putea ocupa posturile de sefi

Noua metodologie de organizare si de desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor de conducere din inspectoratele scolare prevede trei probe pentru concurenti, dar si cunoasterea unei limbi straine. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, veste excelenta pentru sportivi! Cand vor putea reincepe cantonamentele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca sportivii de performanta vor putea reincepe cantonamen.

Certificatele CSU vor putea fi cerute de mai multe firme

Va creste numarul firmelor care vor putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta CSU), utile la amanarea platii ratelor bancare, de exemplu.

Pensionarii vor putea cere telefonic incasarea pensiei pe card: ce comision percepe banca

Pensionarii vor putea cere telefonic incasarea pensiei pe card, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la casele de pensii si la sediul bancii, a anuntat luni una dintre cele mai cunoscute banci din Romania, precizand si care este comisionul lunar de administrare.

Bucuresti: STB va circula cu tot parcul auto din 18 mai Accesul in mijloacele de transport va fi limitat, pentru respectarea regulilor de distantare sociala

Societatea de Transport Bucuresti va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, anunta Primaria Capitalei. Accesul in mijloacele STB va fi insa limitat: calatorii vor putea ocupa numarul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum si un rand in picioare, respectand distanta regulamentara de 1,5 m.

Pret surpriza pentru Dacia in Romania: cat muncesti ca sa-ti permiti cel mai ieftin model?

Dacia e o masina ieftina, mai ales Logan. Totusi, acum e si mai ieftina. Iar preturile sunt online, chiar pe site-ul producatorului. Surpriza e pentru romanii de rand. Spre final de.

Guvernul da peste cap planurile patronilor de restaurante: O putem duce inca o luna jumate, doua. Cand se vor putea redeschide terasele macar

Premierul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca NU se vor redeschide restaurantele si cafenelele de la 15 mai, sustinand ca domeniul HoReCa are o contributie limitata in produsul intern brut, insa a dat totusi un orizont pentru o redeschidere a teraselor. Astfel, premierul contrazice un plan propus de patronii de restaurante si cafenele membri ai organizatiei HORA, de redeschidere a acestor localuri.

Vestea surpriza pentru mii de romani care au cont bancar: Raiffeisen dezvaluie ce se intampla in timpul starii de urgenta

In timpul starii de urgenta, Guvernul a venit cu un plan pentru amanarea ratelor. Legea a fost data la final de martie. Acum, aflam cum a fost pentru banci. Raiffeisen a dezvaluit acum ca a.

Vestea surpriza pentru mii de romani care au cont bancar: BCR face schimbarea de luna aceasta

Aproape de finalul starii de urgenta, BCR a venit cu un anunt deosebit pentru mii de romani. Pentru noua optiune, banca se bazeaza pe call center. BCR sustine ca si-a simplificat fluxul.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )