Libnet.ro
UNICEF

15:45

Surse: Opozitia ar putea boicota votul motiunii de cenzura in weekend. Planul: reprogramarea votului saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Surse: Opozitia ar putea boicota votul motiunii de cenzura in weekend. Planul: reprogramarea votului saptamana viitoare

Opozitia ia in calcul sa boicoteze dezbaterea si votul motiunii de cenzura de sambata, potrivit unor surse politice. Alesii anti-Dancila ar urmari ca sambata sa nu existe cvorum la sedinta de plen reunit, iar votul motiunii sa fie reprogramat pentru luni sau alta zi din saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

Tariceanu anunta sfarsitul Guvernului Dancila: Sa se abtina de la orice propunere de comisar european pana dupa votul motiunii de cenzura

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru propunerea facuta pentru functia de comisar european. De asemenea, presedintele liberal-democratilor a anuntat ca marti va fi depusa motiunea de cenzura.

A fost stabilita data pentru votul motiunii de cenzura. Cand ar putea pica Guvernul Viorica Dancila

Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au stabilit data pentru votul motiunii de cenzura. Cand ar putea pica Guvernul Vioricai Dancia? A fost stabilita data pentru votul motiunii de cenzura Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis ca motiunea de cenzura depusa de PNL pentru demiterea Guvernului Dancila sa fie .

BPR: Dezbaterea si votul motiunii de cenzura - sambata, de la ora 11:00

Birourile permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis miercuri, in lipsa reprezentantilor Opozitiei, ca dezbaterea si votul motiunii de cenzura sa aiba loc sambata, de la ora 11:00.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2692 seconds )