Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

B1 TV B1 TV,
Surse: Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

Procurorul general Alex Florenta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarului Mineriadei din iunie 1990, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu Dosarul Mineriadei a fost trimis in judecata iunie 2017. Un numar de 13 persoane, printre care Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu, Mugurel Florescu, Miron Cozma, Adrian Sarbu si Cazimir Ionescu, sunt acuzate de infractiuni contra umanitatii, fapte pentru care sunt prevazute pedepse cu inchisoare pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 24 ani. continuă pe B1 TV

Procurorul general ii cere lui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei

Procurorul general Alex Florenta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din iunie 1990, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

Procurorul general Alex Florenta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Procurorul general ii cere lui Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul mineriadei din iunie 1990

Procurorul general Alex Florenta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din iunie 1990, au declarat surse judiciare, potrivit agerpres. ro. Initial, in iunie 2017, fostul presedinte Ion Iliescu a fost trimis in judecata pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de fostul premier Petre Roman si fostul .

ştiri de la B1 TV

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )