Libnet.ro
carturesti.ro

09:45

Suspendarea Platii

Libnet Ro
Parcarea va fi gratuita pe timpul noptii in Constanta si Mamaia

Parcarea va fi gratuita pe timpul noptii in Constanta si Mamaia

Consiliul Local Constanta a aprobat, marti, un proiect de hotarare prin care taxa parcarii pe perioada noptii se suspenda in municipiu si in statiunea Mamaia, pana in luna decembrie 2022. Proiectul de hotarare pentru suspendarea unor prevederi din cuprinsul Regulamentului de organizare si functionare a parcarilor publice din municipiul Constanta aprobat prin HCL nr. 1232021 a fost aprobat astazi de consilierii locali. Obligativitatea platii tarifului de parcare din municipiul Constanta si statiunea Mamaia, intre orele 19,00-09,00, va fi eliminata pana la 31 decembrie 2022, inclusiv, se arata intr-un anunt pe pagina de Facebook a Primariei Constanta. Parcarea va fi gratuita pe timpul noptii in Constanta si Mamaia Acest demers vine in completarea regulamentului cu privire la parcarile publice din municipiul Constanta, care prevedea, inca de la intrarea in vigoare, posibilitatea ca toti agentii economici care isi desfasoara activitatea in zona zero sa poata sa beneficieze de un abonament unic in valoare de 199 de lei pe luna si de un abonament suplimentar in valoare de 499 lei pe luna.

Scandal pe taxa de parcare din Mamaia |Propunerile primarului Chitac, respinse in Consiliul Local

Este scandal mare pe taxa de parcare din Mamaia. Suspendarea platii pe timp de noapte, asa cum anuntase primarul Constantei, nu a fost aprobata de Consiliul Local.

UPDATE Suspendarea platii parcarii in Mamaia in timpul noptii nu a fost votata de catre Consiliul Local. Reactia primarului

Plata parcarii in timpul noptii in statiunea Mamaia nu va fi suspendata, asa cum anuntase primarul Constantei, Vergil Chitac, deoarece Consiliul Local nu a aprobat acest proiect de hotarare. Ulterior, primarul Vergil Chitac, a anuntat ca va repune pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Municipal proiectul cu privire la eliminarea platii parcarii in Mamaia pe timp de noapte.

S-a decis! Pe timpul noptii, plata parcarii in Mamaia si Constanta nu va fi suspendata

Consilierii municipali locali PSD Constanta au dat o lovitura turistilor de pe litoral si constantenilor. Alesii social democrati s-au abtinut de la proiectul prin care se dorea suspendarea platii parcarii in Mamaia si Constanta, pe timp de noapte, suparati ca nu au trecut amendamentele propuse de ei, noteaza Replica.

Primaria Mangalia a eliminat taxa de parcare in statiuni

Consilierii locali din Mangalia, reuniti intr-o sedinta de indata, in cursul zilei de ieri, au adoptat un proiect de hotarare, initiat de primarul Radu Cristian, care vizeaza suspendarea platii tarifului pentru utilizarea locurilor de parcare amenajate in oras si statiunile turistice Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter si Neptun-Olimp, pana la sfarsitul actualului sezon estival.

Decizia verii pe litoral: Fara taxa de parcare pentru turistii din 6 statiuni

Consilierii locali din Mangalia au adoptat un proiect de hotarare, initiat de primarul Radu Cristian, care vizeaza suspendarea platii tarifului pentru utilizarea locurilor de parcare amenajate in oras si statiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter si Neptun-Olimp, pana la finele sezonului estival.

Primaria Mangalia a suspendat taxa de parcare in statiunile din sudului litoralului: Am luat aceasta decizie pentru a impulsiona sezonul turistic

Reprezentantii statiunilor din sudul litoralului romanesc vor sa atraga turistii prin eliminarea taxei de parcare. Potrivit unui comunicat de presa, Primaria Mangalia a transmis joi ca s-a adoptat un proiect de hotarare care vizeaza suspendarea platii tarifului pentru utilizarea locurilor de parcare amenajate in oras si statiunile turistice Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter si Neptun-Olimp, pana la sfarsitul sezonului estival. Taxa de parcare in statiunile Mangaliei a fost suspendata .

Primaria Mangalia a eliminat taxa de parcare din statiuni

Primaria Mangalia a anuntat joi, printr-un comunicat de presa, ca s-a adoptat un proiect de hotarare, initiat de primarul Cristian Radu, care vizeaza suspendarea platii tarifului pentru utilizarea locurilor de parcare amenajate in oras si statiunile turistice Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter si Neptun-Olimp, pana la sfarsitul sezonului estival. Parcarea in statiunile respective costa trei .

Guvernul a aprobat suspendarea platii ratelor bancare pentru o perioada de maximum noua luni

De masura vor putea beneficia atat persoanele fizice, cat si firmele care intampina dificultati * Dobanzile amanate se vor capitaliza la soldul creditelor si vor fi platite dupa expirarea moratoriului * Firmele se angajeaza sa nu distribuie sau sa plateasca dividende ori sa ramburseze credite catre actionari pe perioada moratoriului Guvernul a adoptat ieri un proiect de ordonanta de urgenta OUG) pentru suspendarea platii ratelor la banci pentru o perioada de maximum 9 luni. Premierul Nicolae Ciuca a facut anuntul adoptarii OUG in debutul sedintei de guvern, acesta precizand ca masura a fost cuprinsa in planul Sprijin pentru Romania convenit de Coalitia PSD-PNL-UDMR in urma cu doua luni. De masura vor putea beneficia atat persoanele fizice, cat si firmele care intampina dificultati generate de cresterea preturilor.

Premierul Nicolae Ciuca: Vom aproba astazi suspendarea platii ratelor bancare pentru o perioada de 9 luni. Vor beneficia atat persoanele fizice, cat si firmele, care intampina greutati generate de cresterea preturilor

Guvernul va adopta miercuri suspendarea platii ratelor bancare pentru o perioada de 9 luni, masura de care pot beneficia atat persoanele fizice cat si firmele care intampina greutati generate de cresterea preturilor, a anuntat premierul Nicolae Ciuca la inceputul sedintei de Guvern. Ratele romanilor vor fi suspendate .

Guvernul aproba suspendarea platii ratelor bancare pentru persoanele aflate in dificultate. Va fi prelungit si programul IMM Invest Plus

Guvernul aproba miercuri suspendarea platii ratelor bancare pentru o perioada de 9 luni pentru persoanele fizice si juridice care intampina greutati generate de cresterea preturilor si a tuturor elementelor care tin de inflatia pe care o resimtim cu totii.

NICOLAE CIUCA: Vom aproba astazi suspendarea platii ratelor bancare pentru o perioada de 9 luni

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca Guvernul continua cu adoptarea masurilor din pachetul Sprijin pentru Romania, iar in acest sens va fi aprobat un act normativ care vizeaza suspendarea platii ratelor bancare pentru o perioada de 9 luni, masura de care vor beneficia atat persoanele fizice, cat si firmele, care intampina greutati generate de cresterea preturilor si a tuturor elementelor care tin de inflatia pe care o resimtim cu totii.

Premierul Ciuca: Vom aproba astazi suspendarea platii ratelor bancare pentru 9 luni Care sunt conditiile pentru persoane fizice si firme

Guvernul va adopta miercuri suspendarea platii ratelor bancare pentru o perioada de 9 luni, masura de care pot beneficia atat persoanele fizice cat si firmele care intampina greutati generate de cresterea preturilor, a anuntat premierul Nicolae Ciuca la inceputul sedintei de Guvern.

Bancheri: Cei care cer amanarea platii ratelor vor plati sume mai mari. Dobanda se calculeaza si pe perioada suspendarii

Suspendarea platii ratelor nu inseamna ca aceste rate amanate dispar, iar faptul ca aceasta dobanda continua sa se calculeze si pe aceasta perioada de suspendare aduce rate mai mari dupa amanare, sustine Bogdan Neacsu, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB).

Cum ramai fara pensie daca nu esti atent. Situatia la care pensionarii romani trebuie sa fie vigilenti

Cum ramai fara pensie daca nu esti atent. Situatia la care pensionarii romani trebuie sa fie vigilenti. Decretul 1411967 vorbeste despre suspendarea platii pensiei si pierderea dreptului de pensie. Iata in ce conditii se face suspendarea platii pensiei si pierderea dreptului la pensie si ce trebuie sa stie pensionarii. Cum ramai fara pensie daca nu .

VIDEO Ministrul Energiei anunta masuri in scandalul facturilor eronate: Interzicerea debransarilor, refacerea facturilor, neperceperea de penalitati si suspendarea platilor pana la finalizarea facturilor

Guvernul a introdus miercuri prin Ordonanta de Urgenta obligativitatea recalcularii facturilor emise eronat de catre furnizori, adica fara aplicarea mecanismelor de plafonare si compensare, a anuntat ministrul Energiei, Virgil Popescu. Furnizorii au obligatia sa le recalculeze fara penalitati in termen de 15 zile si de asemenea pe aceasta perioada de 15 zile se suspenda si o eventuala plata a acestora. De asemenea, pentru a preintampina posibile abuzuri vor fi interzise si debransarile, a spus acesta.

Guvernul suspenda plata celor 1.500 de lei pentru cresa sau gradinita copiilor angajatilor

Guvernul, prin Ministerul Finantelor, a pus in dezbatere publica, astazi, un proiect de Ordonanta de Urgenta OUG) pentru suspendarea platii celor 1. 500 de lei pentru cresa sau gradinita copiilor angajatilor.

Protejarea veniturilor populatiei si sprijinirea companiilor afectate de Covid-19 si a angajatilor, confinuate de Ministerul Finantelor

Persoanele fizice sau juridice care au contractat imprumuturi pentru rate de capital, dobanzi si comisioane pot solicita suspendarea platii ratelor scadente aferente acestor imprumuturi. Anuntul a fost facut,.

MFP: Persoanele fizice si companile vor putea solicita suspendarea anumitor plati

Ministerul Finantelor a anuntat ca a elaborat un proiect de act normativ prin care persoanele fizice sau juridice care au contractat imprumuturi pentru rate de capital, dobanzi si comisioane pot solicita suspendarea platii ratelor scadente aferente acestor imprumuturi. Acest proiect de act normativ modifica, completeaza si actualizeaza HG nr. 2702020 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG nr. 372020 privind acordarea unor facilitati pentru creditele acordate de institutii de credit si institutii financiare nebancare anumitor categorii de debitori, cu modificarile si completarile ulterioare, ca urmare a aprobarii OUG nr. 2272020, conform unui comunicat trimis redactiei.

Florin Citu, despre amanarea platii ratelor la banca: Solicitarile pentru suspendarea platii obligatiilor pot fi transmise creditorului pana la data de 15 martie 2021

Executivul a aprobat prelungirea masurii de anulare a dobanzilor si penalitatilor, dar si acordarea esalonarii simplificate pana la data de 31 martie 2021, dupa cum a anuntat premierul, dupa sedinta de.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1485 seconds )