Libnet.ro
UNICEF

19:47

Szocs Polcanova

Libnet Ro
Interviu cu Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa la Munchen 2022: Vreau sa ajung in top 10 in lume

Interviu cu Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa la Munchen 2022: Vreau sa ajung in top 10 in lume

Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa la dublu la europenele de la Munchen a oferit un interviu in exclusivitate pentru Antena 3 dupa aurul obtinut alaturi de Sofia Polcanova si argintul la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu.

Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa

Echipa Bernadette SzocsSofia Polcanova RomaniaAustria) a castigat proba de dublu feminin din cadrul Campionatului European individual de seniori la tenis de masa, competitie care se desfasoara la Munchen.

Medalie de aur pentru Romania, la Campionatele Europeane de tenis de masa

Perechea romano-austriaca Bernadette SzocsSofia Polcanova a castigat medaliile de aur in proba feminina de dublu, joi seara, la Campionatele Europene de tenis de masa de la Munchen.

Bernadette Szocs si Sofia Polcanova au cucerit medaliile de aur in proba feminina de dublu de la Europenele de tenis de masa Elizabeta Samara si Andreea Dragoman au obtinut argintul

Perechea Bernadette Szocs Romania) Sofia Polcanova Austria) a castigat medaliile de aur in proba feminina de dublu de la Campionatele Europene de tenis de masa de la Munchen. Bernadette Szocs si Sofia Polcanova, aur la Europenele de tenis de masa .

CE Tenis de masa: Bernadette Szocs, aur la dublu feminin Patru romance pe podium

Echipa formata din romanca Bernadette Szocs si austriaca Sofia Polcanova a cucerit medalia de aur in proba de dublu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masa, competitie care se desfasoara la Munchen. Pe toate cele trei trepte ale podiumului la dublu feminin se afla romance.

Bernadette Szocs, campioana europeana la tenis de masa, la dublu. Finala, cu Samara si Dragoman. Ce a spus medaliata cu aur

Echipa Bernadette SzocsSofia Polcanova RomaniaAustria) a castigat, joi, proba de dublu feminin din cadrul Campionatului European individual de seniori la tenis de masa, competitie care se desfasoara la Munchen. Finala a fost cu perechea Elizabeta SamaraAndreea Dragoman. Pe toate cele trei trepte ale podiumului la dublu feminin se afla romance.

Romania si-a asigurat cel putin o medalie la CE de tenis de masa, dupa ce Eliza Samara si Andreea Dragoman s-au calificat in finala. Cine transmite in direct meciul si la ce ora

Fanii tenisului de masa au motiv de bucurie. Romania si-a asigurat cel putin o medalie de aur la Campionatele Europene, dupa ce Eliza Samara si Andreea Dragoman s-au calificat in finala competitiei. in ultimul act vor infrunta perechea Bernadette Szocs Romania) Sofia Polcanova Austria). Romania si-a asigurat cel putin o medalie la CE de .

Afacere romaneasca la Europenele de tenis de masa. Avem asigurat aur, argint si bronz in proba de dublu feminin

Romanca Bernadette Szocs si austriaca Sofia Polcanova au obtinut biletele pentru finala de dublu feminin de la CE de tenis de masa, astfel ca vor fi adversarele Elizei Samara si Andreei Dragoman, in meciul pentru medaliile de aur.

actualitate, 19:47

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )