Libnet.ro
UNICEF

15:30

Szymon Marciniak

Libnet Ro
Guardiola si Inzaghi, fata in fata in finala UEFA Champions League

Guardiola si Inzaghi, fata in fata in finala UEFA Champions League

Ziua de 10 iunie 2023 va decide noua castigatoare UEFA Champions League. Stagiunea trecuta Real Madrid s-a impus in finala cu Liverpool, dupa reusita lui Vinicius Jr. Trofeul nu va mai ajunge insa in Spania, ci in Anglia sau Italia. Manchester City si Inter Milano se infrunta de la ora 22:00, pe Ataturk Olympic Stadium din Istanbul. Meciul va fi arbitrat de catre centralul finalei Cupei Mondiale din Qatar polonezul Szymon Marciniak. Manchester City porneste cu prima sansa la Istanbul .

UEFA a anuntat cine va arbitra finala Champions League, dupa acuzatiile aduse lui Szymon Marciniak

UEFA a anuntat vineri ca Szymon Marciniak va arbitra finala Champions League, dupa ce polonezul si-a cerut scuze pentru participarea la un eveniment asociat cu o miscare de extrema dreapta, informeaza Reuters.

UEFA a anuntat cine va arbitra finala Champions League, dupa acuzatiile aduse lui Szymon Marciniak

UEFA a anuntat vineri ca Szymon Marciniak va arbitra finala Champions League, dupa ce polonezul si-a cerut scuze pentru participarea la un eveniment asociat cu o miscare de extrema dreapta, informeaza Reuters.

Arbitrul finalei Ligii Campionilor, vizat de o ancheta UEFA. De ce este acuzat Szymon Marciniak

Arbitrul polonez Szymon Marciniak, care se va afla la centru la finala Ligii Campionilor din acest sezon, este anchetat de UEFA pentru participarea sa la un miting al extremei drepte. Szymon Marciniak a participat la o reuniune organizata de Slawomir Mentzen, seful partidului Confederatia, cunoscut pentru ca a lansat sloganul Suntem impotriva evreilor, homosexualilor, avortului, .

Digisport: Istvan Kovacs poate conduce finala UEFA Champions League, Manchester City - Inter!

Szymon Marciniak 42 de ani) a fost anuntat ca arbitrul de centru al finalei UEFA Champions League din acest an, Manchester City - Inter, care se joaca pe 10 iunie, de la ora 22:00, in direct la Digi Sport 1.

UEFA a anuntat decizia in cazul arbitrului polonez Szymon Marciniak, implicat intr-un scandal urias. Ce se intampla cu Istvan Kovacs

Istvan Kovacs are sanse mari sa conduca finala Champions League in care se vor infrunta Manchester City si Inter Milano. Centralul desemnat de UEFA, polonezul Szymon Marciniak, are probleme mari si ar putea fi schimbat dupa ce a participat la o manifestatie a unui partid de extrema dreapta. UEFA va analiza astazi acest caz.

Istvan Kovacs si Vasile Marinescu, delegati la finala Ligii Campionilor de la Istanbul

Romania va fi reprezentata in finala Ligii Campionilor de la Istanbul de arbitrii Istvan Kovacs siVasile Marinescu. UEFAa anuntat arbitrii finalelor competitiilor continentale din acest final de sezon. Finala Ligii Campionilor,Manchester City Inter, va fi arbitrata, la fel ca si finala Cupei Mondiale 2022, de polonezul Szymon Marciniak. Acesta va fi ajutat de conationalii .

Istvan Kovacs si Vasile Marinescu, la finala Champions League dintre Manchester City si Inter

Istvan Kovacs este arbitru de rezerva la finala Champions League iar Vasile Marinescu, rezerva pentru arbitrii asistenti. Finala Manchester City Inter va fi arbitrata de polonezul Szymon Marciniak, ajutat de Pawe322; Sokolnicki si Tomasz Listkiewicz, asistenti. Istvan Kovacs a fost prezent si la Cupa Mondiala din Qatar .

Szymon Marciniak, arbitrul finalei Mondialului, primele declaratii: Un cosmar

Centralul care a condus ultimul act al Campionatului Mondial, primele reactii.

QATAR 2022 Finala Cupei Mondiale va fi condusa de un arbitru polonez

Finala Cupei Mondiale de fotbal 2022, intre Argentina si Franta, va fi arbitrata duminica de polonezul Szymon Marciniak, a anuntat FIFA.

Acarul Paun in 18 variante!

Inamicul public numarul 1 la orice turneu final este arbitrul de centru. La Euro 2016, avem o lista de 18 arbitri principali, dupa cum urmeaza: Pavel Kravolec Cehia), Martin Atkinson Anglia), Mark Clattenburg Anglia), Clement Turpin Franta), Felix Brych Germania), Viktor Kassai Ungaria), Nicola Rizzoli Italia), Bjoern Kuipers Olanda), Svein Oddvar Moen Norvegia), Szymon Marciniak Polonia), Ovidiu Hategan Romania), Serghei Karasev Rusia), William Collum Scotia), Milorad Mazic Serbia), Damir Skomina Slovenia), Carlos Velasco Carballo Spania), Jonas Eriksson Suedia) si Cuneyt Cakir Turcia).

actualitate, 15:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )