Libnet.ro
UNICEF

14:01

Taiwanului Simuland

Libnet Ro
Taiwan se pregateste pentru o invazie chineza. VIDEO

Taiwan se pregateste pentru o invazie chineza. VIDEO

Armata Taiwanului a inceput astazi un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse. Lou Woei-jye, purtator de cuvant al Corpului 8 de armata din Taiwan, a confirmat ca .

Taiwanezii simuleaza exercitii de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse. Exercitiile au inceput in comitatul Pingtung .

Taiwanezii efectueaza exercitii de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse, informeaza agerpres. Exercitiile au inceput in comitatul Pingtung .

in Taiwan a inceput exercitiul militar cu munitie reala. Este simulata apararea in cazul unei invazii chineze VIDEO

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse.

TAIWAN: Exercitiu de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput astazi un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului.

VIDEO Taiwan: Exercitiu de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse, citat de Agerpres.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1621 seconds )