Libnet.ro
UNICEF

13:45

Tamas Sulyok

Libnet Ro
Presedintele Ungariei a promulgat rectificarea aderarii Suediei la NATO

Presedintele Ungariei a promulgat rectificarea aderarii Suediei la NATO

Presedintele Ungariei, Tamas Sulyok, a promulgat legea de ratificare a aderarii Suediei la NATO, a anuntat marti presedintia de la Budapesta.

Presedintele Ungariei a promulgat legea de ratificare a aderarii Suediei la NATO

Presedintele Ungariei, Tamas Sulyok, a promulgat legea de ratificare a aderarii Suediei la NATO, a anuntat marti presedintia de la Budapesta, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Presedintele Ungariei a promulgat legea de ratificare a aderarii Suediei la NATO

Presedintele Ungariei, Tamas Sulyok, a promulgat legea de ratificare a aderarii Suediei la NATO, a anuntat marti presedintia de la Budapesta, conform Reuters.

Iohannis vrea sa colaboreze cu noul presedinte al Ungariei, Tamas Sulyok. Acesta se teme ca, dupa Trianon, ungurii si-ar putea pierde identitatea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis un mesaj de felicitare noului presedinte al Ungariei, Tamas Sulyok, anuntand ca vrea sa colaboreze cu acesta in beneficiul Romaniei si al Ungariei. Astept cu nerabdare sa lucram impreuna in beneficiul popoarelor noastre, pe baza Parteneriatului Strategic dintre Romania si Ungaria, a precizat presedintele Iohannis intr-un mesaj postat pe .

Tamas Sulyok, ales noul presedinte al Ungariei, dupa demisia lui Katalin Novak

Parlamentul Ungariei l-a ales pe Tamas Sulyok, presedintele Curtii Constitutionale, ca urmator presedinte pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat dupa ce a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor.

Tamas Sulyok este noul presedinte al Ungariei

Tamas Sulyok a devenit noul presedinte al Ungariei, dupa ce Katalin Novak a demisionat in urma unu scandal pe care si l-a asumat dupa o greseala judiciara, conform capital. ro. Tamas Sulyok a fost ales presedinte al Ungariei Dupa demisia presedintelui Katalin Novak, care a urmat unui scandal in care si-a asumat responsabilitatea pentru o greseala .

Klaus Iohannis l-a felicitat pe noul presedinte al Ungariei: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna in beneficiul popoarelor noastre

Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj pe reteaua X, in care l-a felicitat pe noul presedinte al Ungariei, Tamas Sulyok, pentru alegerea sa in aceasta functie. Mesajul transmis de Klaus Iohannis pentru noul presedinte al Ungariei .

Parlamentul Ungariei l-a ales ca nou sef al statului pe Tamas Sulyok, presedintele Curtii Constitutionale

In inima Budapestei, se desfasoara o drama politica, marcand un moment esential in istoria contemporana a Ungariei. Dupa demisia presedintelui Katalin Novak din cauza unei gratieri profund controversate, parlamentul Ungariei l-a ales pe Tamas Sulyok, seful Curtii Constitutionale, ca noul presedinte al natiunii, potrivit bnnbreaking. com. Cine ar putea fi viitorul presedinte al Ungariei .

Tamas Sulyok, ales de Parlament ca presedinte al Ungariei, dupa demisia lui Katalin Novak

Parlamentul Ungariei l-a ales luni pe Tamas Sulyok, presedintele Curtii Constitutionale, ca urmator presedinte pentru un rol in mare parte ceremonial, pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat in mod neasteptat la inceputul acestei luni, relateaza Reuters.

Partidul lui Viktor Orban il propune la presedintia Ungariei pe presedintele Curtii de Conturi

Tamas Sulyok, actualul presedinte al Curtii Constitutionale din Ungaria, va fi propus pentru functia de presedinte al republicii de catre partidele aflate la guvernare - a anuntat Mate Kocsis, liderul grupului parlamentar Fidesz, la o conferinta de presa organizata joi, la Balatonalmadi.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )