Libnet.ro
carturesti.ro

14:00

Targul de Craciun din Bucuresti se deschide vineri, cand se aprind si luminitele de sarbatori

Hotnews Hotnews,
 Targul de Craciun din Bucuresti se deschide vineri, cand se aprind si luminitele de sarbatori

Primaria Capitalei anunta ca vineri, 26 noiembrie, va da startul sarbatorilor de iarna in Bucuresti. Mai exact, la ora 18. 00, cand la Targul de Craciun din Piata Universitatii si pe bulevardele din centrul Capitalei va fi aprins iluminatul festiv. continuă pe Hotnews

Targul de Craciun din Sibiu se deschide vineri, doar pentru cei care au certificat verde

Targul de Craciun din Sibiu se va deschide vineri, doar pentru cei care au certificatul verde, obtinut in urma vaccinarii sau a trecerii prin boala in ultimele 180 de zile. Cei mici, sub 12 ani, .

Primul targ de Craciun din Bucuresti se va deschide joi, in Parcul Drumul Taberei

Primul targ de Craciun, de anul acesta, din Bucuresti, se va deschide joi, 25 noiembrie, in Parcul Drumul Taberei, a anuntat primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu. Potrivit lui, in sector va fi la dispozitia doritorilor si un patinoar.

Pregatiri pentru Targul de Craciun din Timisoara. Patinoar in fata Operei, brad de plastic din Olanda. Intrare doar cu Certificat Verde COVID FOTO

Pregatirile pentru cea de-a XIV-a editie a Targului de Craciun din centrul Timisoarei sunt in plina desfasurare. Anul acesta sunt foarte multe noutati.

Pericol imens pentru toti soferii in Pasajul Unirii din Bucuresti. Traficul, restrictionat de Politia Romana

In Bucuresti nu s-au mai construit si nici consolidat cum trebuie arterele principale. Una dintre ele, destul de aglomerata pe timpul zilei, este artera dinspre Universitate spre Parcul Tineretului, accesul facandu-se atat prin pasajul subteran, cat si pe arterele supraterane. Pasajul Unirii, construit in anii 80, nu a mai avut parte de consolidari de foarte .

ANPC: Suspendare temporara a activitatii si amenzi de 45.000 de lei pentru trei magazine Mega Image si Carrefour din Bucuresti

Comisarii de la Protectia Consumatorilor au aplicat amenzi de circa 45. 000 de lei in urma unor controale efectuate la trei magazine din Bucuresti, apartinand lanturilor de retail Mega Image si Carrefour, pentru nerespectarea prevederilor legale din domeniu, a anuntat joi ANPC.

Locurile bantuite din Bucuresti. Care sunt cladirile din centrul Capitalei care ar gazdui fantome

Bucurestiul, la fel ca multe alte orase, are cateva legende captivante. Micul Paris este incarcat de istorie si de legende de sute de ani si mituri urbane. Totusi, o zona a Capitalei pare sa fie centrul acestor legende. Legendele despre Bucuresti Multi dintre locuitorii Bucurestiului stiu despre tunelurile secrete de sub Centrul Vechi, iar legendele .

Teatrul National din Bucuresti va putea fi vizitat, gratuit, pe 1 Decembrie. Conditii de acces

Tururi ghidate, proiectii pe fatada teatrului, versuri in rostiri nemuritoare si o invitatie, online, la meditatie asupra unor momente importante din istoria recenta, se vor afla in programul zilei de 1 Decembrie la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti.

Primarii din Bucuresti, convocati de prefect pentru verificarea pregatirilor de iarna

Primarii din Bucuresti au fost convocati de prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, la o sedinta de lucru pentru verificarea pregatirilor de iarna.

Rata de infectare din Bucuresti, in scadere. Incidenta cazurilor a ajuns la 3,34 la mie

Incidenta cazurilor de COVID din Bucuresti a ajuns luni, 22 noiembrie, la 3,34 cazuri la mia de locuitori, potrivit datelor Directiei de Sanatate Publica a Capitalei. Este a 32-a zi consecutiva de scadere a incidentei .

Probleme importante descoperite de ANPC la alte 3 mari magazine din Bucuresti

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea CRPCR) Bucuresti-Ilfov, sub coordonarea presedintelui Autoritatii Natioale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Mihai Culeafa, a desfasurat astazi o serie de actiuni de verificare a modului in care operatorii economici care comercializearza produse alimentare, respecta prevederile legale din domeniu, tinand cont ca ne aflam la inceputul sezonului marcat de sarbatorile de iarna, moment in care achizitia de astfel de produse se intensifica, conform unui comunicat remis redactiei.

watchshop.ro

actualitate, 14:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1572 seconds )