Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tarifelor Rca

Libnet Ro
Service-urile refuza scaderea tarifelor. Cat a ajuns sa coste sa repari o bara la masina

Service-urile refuza scaderea tarifelor. Cat a ajuns sa coste sa repari o bara la masina

Costurile reparatiilor autoturismelor ar putea fi plafonate, cum se va intampla si cu preturile politelor RCA. Pentru moment, este o recomandare facuta de Consiliul Concurentei, insa Guvernul ia in calcul si aceasta varianta, in contextul in care.

Daniel Apostol (ASF), despre retragerea proiectului de plafonare a tarifelor RCA: Trebuie sa tinem cont de toate observatiile care au fost facute de partile interesate (VIDEO)

Daniel Apostol, purtatorul de cuvant al ASF a explicat intr-o interventie pentru B1 TV de ce a fost retras proiectul plafonarii preturilor la politele RCA. Acesta a precizat ca decizia a fost luata in urma sesizarilor si observatiilor facute de partile interesate. in perioada de pana acum, proiectul initial cu care am venit noi a fost pus in dezbatere publica. in aceasta perioada de dezbatere publica mai multe parti interesate au formulat obiectii, observatii la acest proiect. Este firesc sa il retragem acum ca sa facem o analiza a tuturor acestor observatii, sa vedem pe baza unei analize care este varianta revizuita a propunerii cu care vom merge catre colegii mei din Executiv.

ASF a retras proiectul plafonarii tarifelor RCA. Nu mai este pe ordinea de zi a Guvernului

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a retras proiectul privind plafonarea tarifelor la politele de Raspundere Civila Auto RCA). Acesta nu mai apare pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, anunta B1 TV. ASF a retras proiectul plafonarii politelor RCA Proiectul care s-a aflat in aceasta saptamana in dezbatere publica a fost criticat din mai multe parti. Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR) si Patronatul Industriei Asiguratorilor din Romania PIAR) au transmis ca nu sunt de acord cu proiectul care instituie o plafonare pe termen de 6 luni.

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe sase luni, retras de ASF

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe sase luni elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si pus in dezbatere publica de Ministerul Finante a fost retras de ASF, nefiind inclus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri. in urma observatiilor care s-au facut . ) proiectul a fost retras tocmai ca sa putem analiza toate observatiile, afirma purtatorul de cuvant al ASF, Daniel Apostol.

ASF a retras proiectul de plafonare a tarifelor RCA

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe sase luni elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si pus in dezbatere publica de Ministerul Finante a fost retras de ASF, nefiind inclus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri. in urma observatiilor care s-au facut . ) proiectul a fost retras tocmai ca sa putem analiza toate observatiile, afirma purtatorul de cuvant al ASF, Daniel Apostol.

ASF retrage proiectul de plafonare a RCA dupa ce brokerii si asiguratorii s-au opus

ASF a retras vineri de pe ordinea de zi a Guvernului proiectul de plafonare a tarifelor RCA, argumentand ca-l va reface dupa discutii cu jucatorii din piata.

Brokerii de asigurari se opun tarifelor de prima maxime pentru politele RCA

Brokerii de asigurari se opun proiectului de HG privind stabilirea tarifelor de prima maxime pentru politele RCA, principalul motiv fiind impactul negativ major pe care viitorul act normativ il va avea asupra distributiei de asigurari, a consumatorilor si, totodata, asupra tuturor participantilor la traficul rutier.

Brokerii de asigurari se opun tarifelor de prima maxime pentru politele RCA

Brokerii de asigurari se opun proiectului privind stabilirea tarifelor de prima maxime pentru politele RCA, principalul motiv fiind impactul negativ major pe care viitorul act normativ il va avea asupra distributiei de asigurari, a consumatorilor si,.

Asociatiile patronale din asigurari nu vor plafonarea tarifelor RCA: Se pune intrebarea daca actionarii sunt dispusi in continuare sa investeasca

Asociatiile patronale din domeniul asiguratorilor nu sunt de acord cu initiativa privind plafonarea tarifelor la asigurarile RCA, spunand ca proiectul de Guvern incalca legislatia.

UNSAR, BAAR si PIAR afirma ca proiectul de HG care instituie o plafonare a tarifelor de prima la RCA incalca legislatia europeana

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania si Patronatul Industriei Asiguratorilor din Romania afirma, intr-un comunicat de presa comun, ca proiectul de Hotarare de Guvern care instituie o plafonare pe termen de 6 luni a tarifelor de prima la asigurarile RCA incalca legislatia europeana.

COTAR: ASF vrea plafonarea preturilor RCA la pretul cel mai mare de anul trecut

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) solicita respingerea proiectului privind plafonarea tarifelor RCA, pe motiv ca aceasta inghetare a preturilor se realizeaza la un tarif mai mare decat cel de referinta din prezent. Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a transmis catre Ministerul Finantelor o solicitare de respingere in integralitate a .

CES a dat aviz negativ proiectului de inghetare a tarifelor RCA. Ce spune o reprezentanta ASF despre proiect

Consiliul Economic si Social CES) a dat aviz negativ proiectului ASF cu privire la inghetarea tarifelor RCA, fiind unanimitate. De precizat ca acest aviz este consultativ.

C.O.T.A.R: ASF vrea plafonarea preturilor RCA, la pretul cel mai mare de anul trecut

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) a transmis catre Ministerul Finantelor o solicitare de respingere in integralitate a Proiectului de Hotarare de Guvern transmis de Autoritatea de Supraveghere Financiara privind stabilirea tarifelor de prima maxime aplicabile de catre societatile de asigurare care practica asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertelor persoane prin accidente de vehicule si de tramvaie.

Marcel Ciolacu: Am fost unul dintre cei care au cerut plafonarea pretului politelor RCA

Marcel Ciolacu a afirmat ca a fost printre cei care au sustinut plafonarea pretului la politele RCA, dupa ce ASF a elaborat un proiect care prevede plafonarea tarifelor la nivelul lunii martie 2022 pe un interval de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire.

Guvernul pregateste inghetarea tarifelor RCA la pretul din 1 martie 2022

Asiguratorii RCA vor emite, pentru sase luni, polite la tarifele de prima practicate in 1 martie 2022, prevede proiectul de hotarare de guvern pe care Ministerul Finantelor l-a postat, ieri, pe site-ul propriu, in transparenta decizionala, proiect ce ar urma sa fie aprobat de Guvern in sedinta de maine, potrivit unor surse din interiorul Palatului Victoria.

Finantele propun inghetarea tarifelor RCA pentru 6 luni. Cati bani vor scoate romanii din buzunar DOCUMENT

Ministerul Finantelor propune inghetarea tarifelor RCA pentru o perioada de 6 luni, argumentand ca prima medie RCA a inregistrat o crestere de 33,4% pentru autoturisme.

Ministerul Finantelor propune inghetarea tarifelor RCA timp de 6 luni, la nivelul celor din martie 2022

Ministerul Finantelor, condus de Adrian Caciu PSD), a propus oficial, printr-un proiect de Hotarare de Guvern, plafonarea timp de sase luni a tarifelor RCA la nivelul din martie anul trecut. Noile tarife se vor aplica odata cu intrarea in vigoare a Hotararii, iar asiguratorii care nu o respecta risca amenzi intre 1. 000 lei si 50. 000 lei.

Proiectul de plafonarea a tarifelor RCA pe sase luni a fost publicat: Preturi la RCA-uri ca in martie 2022

Ministerul Finantelor a publicat, in transparenta decizionala, proiectul de HG care stabileste practicarea de catre asiguratorii RCA a propriilor tarife de prima care au fost practicate la data de 1 martie 2022, scrie Agerpres.

Tarifele RCA ar putea fi plafonate pentru sase luni. Cat de mari vor fi

Un proiect de HG privind plafonarea tarifelor RCA prevede ca masura se va aplica pe o perioada de sase luni, iar depasirea acestora va fi sanctionata cu amenzi de pana la 50. 000 de lei.

LIVE TEXT: Conducerea ASF da explicatii in Parlament cu privire la insolventa Euroins

ACTUALIZARE - Daniel Zamfir, presedintele Comisiei Economice cere ASF sa trimita lunar comisiei o situatie cu platile efectuate de FGA celor asigurati la City Insurance si Euroins --- *ACTUALIZARE - Nicu Marcu: Nu le putem impune pretul la care sa vanda. Noi punem pe site, doar tarifele de referinta --- *ACTUALIZARE - George Scarlat, senator PNL: Din pacate, eu decontez politic ca trebuie sa le explic oamenilor de ce au crescut tarifele de referinta --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: Practic le spuneti oamenilor sa nu mai cumpere polite pana apare hotararea de guvern respectiva --- *ACTUALIZARE - Nicu Marcu: Proiectul de HG privind aplicarea tarifelor din martie 2022 e la Guvern --- *ACTUALIZARE - Cristian Rosu: Nu cred ca daunele pe care le vom plati vor fi mai mari de 500-600 milioane euro --- *ACTUALIZARE - Daniel Zamfir: Cel mai important lucru este ca politele RCA nu vor creste dupa falimentul Euroins --- *ACTUALIZARE - Nicu Marcu: in Polonia sunt 35 de companii pe RCA. Noi mai avem doar sase sau sapte --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: Solutia propusa de ASF va duce la iesiri de companii din piata de asigurari --- *ACTUALIZARE - Nicu Marcu: Cauza este ca aceste companii au fraudat. Utilitatea noastra este ca i-am depistat --- *ACTUALIZARE Silvia Dinica, senator USR: Misu Negritoiu facea aceleasi declaratii cand era seful ASF. --- *ACTUALIZARE Anca Dragu, senator USR: Spuneti ca ati aplicat toate masurile pe care le puteati lua, dar nu v-ati putut opune fatalitatii ca cele doua companii care erau un risc sistemic pentru piata au falimentat una dupa alta. --- *ACTUALIZARE Claudiu Muresan, senator USR: Domnule Rosu lucrati de 15 ani in asigurari. V-ati mai prelungi mandatul sau v-ati da demisia? --- *ACTUALIZARE Florin Citu, senator: Ati trimis o solutie privind stabilizarea pietei pentru practicarea tarifelor de anul trecut. --- *ACTUALIZARE Cristian Rosu, vicepresedintele ASF: Toate deciziile date in defavoarea Euroins ne-au fost atacate in instanta. --- *ACTUALIZARE Valentin Ionescu, director general Asigurari, ASF: Rezultatele exercitiului au fost publicate in 2022, iar Euroins a iesit ca avea un rezultat de peste 500 milioane euro. --- *ACTUALIZARE Nicu Marcu, presedintele ASF sustine ca, in urma cu doi ani jumate, lucrurile erau mai expansive, cand cele doua companii detineau 80% din piata RCA, care nu se intampla in niciun stat. --- *ACTUALIZARE: Nicolae Neagu, presedintele Comisiei buget, finante, banci si piata de capital: Tarifele de referinta au ridicat o problema foarte mare in piata. --- *ACTUALIZARE Daniel Zamfir, presedintele Comisiei Economice: Aceasta solicitare a venit in urma deciziei ASF privind compania Euroins. --- *ACTUALIZARE Membrii Consiliului de Administratie al ASF au sosit la Parlament. --- Conducerea ASF este asteptata astazi in Parlament, la comisiile reunite de buget si economica din Senat, pentru a da explicatii cu privire la tarifele RCA si la insolventa Euroins.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,18 seconds )