Libnet.ro
UNICEF

12:00

Taximetristilor Patronatului

Libnet Ro
FOTO O noua zi de proteste ale taximetristilor pe marile bulevarde din Capitala. Lider de sindicat: Vor intra in greva foamei

FOTO O noua zi de proteste ale taximetristilor pe marile bulevarde din Capitala. Lider de sindicat: Vor intra in greva foamei

Sute de taximetristi continua si miercuri protestele in Piata Victoriei, Piata Constitutiei si pe mai multe bulevarde importante din Bucuresti. Ei spun ca sunt pregatiti sa intre in greva foamei, dupa ce reprezentantii Guvernului au cerut o luna pentru a analiza modificarea legislativa ceruta de acestia, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, presedintele organizatiei Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT), Remus Nedelcu.

Taximetristii continua si astazi protestul din Capitala

Taximetristii membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua astazi protestele in Piata Constitutiei, solicitand emiterea, in regim de urgenta, a unui act normativ care sa reglementeze activitatile de transport alternativ. Protestul taximetristilor a fost anuntat pentru perioada 26 28 februarie 2024. Potrivit unui comunicat al Confederatiei .

Continua protestul taximetristilor in Capitala

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua astazi, in Piata Constitutiei, fiind asteptata participarea a 1. 800 de masini. Taximetristii solicita emiterea, in regim de urgenta, a unei Ordonante de modificare a Legii 2042019 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 492019 privind activitatile de .

Sute de taximetristi continua protestul in Piata Constitutiei din Capitala si ameninta cu greva foamei

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua marti, in Piata Constitutiei, fiind asteptata participarea a 1. 800 de masini, potrivit organizatorului.

Taximetristii continua protestul in Piata Constitutiei din Bucuresti |O profesie, nu doar o aplicatie

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua marti, in Piata Constitutiei. Circa 1. 800 de masini vor stationa in zona.

A doua zi de proteste in Piata Constitutiei. Taximetristii ameninta cu greva foamei

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua si marti, in Piata Constitutiei. Sunt asteptate 1. 800 de masini. Taximetristii ameninta cu greva foamei .

Protestul taximetristilor continua

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua marti, in Piata Constitutiei, fiind asteptata participarea a 1. 800 de masini.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )