Libnet.ro
UNICEF

21:45

Tayyip Erdogan

Libnet Ro
Erdogan, discutie cu Vladimir Putin. Liderul Turciei a cerut o incetare imediata a razboiului din Ucraina A fost abordata si situatia din Siria

Erdogan, discutie cu Vladimir Putin. Liderul Turciei a cerut o incetare imediata a razboiului din Ucraina A fost abordata si situatia din Siria

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut apel la o incetare imediata a razboiului din Ucraina, intr-o convorbire telefonica de sambata cu omologul sau rus, Vladimir Putin, relateaza Politico. Erdogan si Putin au discutat despre razboiul din Ucraina si situatia din Siria .

Putin s-a conversat telefonic cu Erdogan

Presedintele rus Vladimir Putin a purtat o convorbire telefonica cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, a informat sambata Kremlinul, potrivit Reuters. Erdogan i-a multumit lui Putin pentru atitudinea pozitiva fata de prelungirea acordului de export al cerealelor prin Marea Neagra si si-a aratat intelegerea fata de pozitia de principiu a partii ruse fata de .

Putin si Erdogan au discutat telefonic despre acordul privind exportul cerealelor

Presedintele rus Vladimir Putin a purtat o convorbire telefonica cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, a informat sambata Kremlinul.

Kremlinul anunta ca Putin si Erdogan au discutat la telefon. Subiectele abordate

Presedintele rus Vladimir Putin a purtat o convorbire telefonica cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, a informat sambata Kremlinul.

Putin promite ca Rusia va livra gratuit Africii cerealele necesare daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit

Presedintele rus Vladimir Putin a promis luni ca Rusia va livra Africii toata cantitatea de cereale necesara daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit dupa doua luni, la finalul extinderii anuntate sambata de omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

Vladimir Putin: Rusia va livra gratuit Africii cerealele necesare daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit

Presedintele rus Vladimir Putin a promis astazi ca Rusia va livra Africii toata cantitatea de cereale necesara daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit dupa doua luni, la finalul extinderii anuntate sambata de omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

VIDEO Erdogan: Acordul privind cerealele din Marea Neagra a fost prelungit

Un acord care permitea exportul de cereale ucrainene din porturile de la Marea Neagra si care urma sa expire sambata 18 martie) a fost reinnoit, a declarat presedintele Turciei, Tayyip Erdogan. Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a anuntat sambata reinnoirea acordului, dar nu a dezvaluit pentru cat timp il prelungeste. Moscova a declarat ca nu se .

VIDEO Erdogan: Acordul privind cerealele din Marea Neagra a fost prelungit

Un acord care permitea exportul de cereale ucrainene din porturile de la Marea Neagra si care urma sa expire sambata 18 martie) a fost reinnoit, a declarat presedintele Turciei, Tayyip Erdogan. Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a anuntat sambata reinnoirea acordului, dar nu a dezvaluit pentru cat timp il prelungeste. Moscova a declarat ca nu se .

Presedintele turc anunta prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat astazi prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene.

Erdogan declara ca a avut loc prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat sambata prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene, informeaza Reuters si AFP. Liderul turc a facut anuntul in cadrul unui discurs televizat, fara a preciza durata prelungirii, care potrivit unui responsabil ucrainean va fi de inca 120 de zile. in urma discutiilor cu cele doua parti, am .

Acordul international privind exportul de cereale ucrainene, prelungit. Anuntul presedintelui turc

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat sambata prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene. Liderul turc a facut anuntul in cadrul unui discurs televizat, fara a preciza durata prelungirii, care potrivit unui responsabil ucrainean va fi de inca 120 de zile.

Acordul dintre Ucraina si Rusia privind exportul de cereale prin Marea Neagra a fost prelungit, anunta Erdogan

Acordul international privind exportul de cereale ucrainene va fi prelungit, a anuntat sambata presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters. Acordul international privind exportul de cereale va fi prelungit Potrivit unui responsabil ucrainean, acordul va fi prelubgit inca 120 de zile. in urma discutiilor cu cele doua parti, am asigurat prelungirea acordului care urma sa ia sfarsit pe 19 martie, a spus Erdogan in discursul sustinut la Canakkale.

Acordul privind exportul de cereale la Marea Neagra a fost prelungit chiar in ziua in care urma sa expire

Acordul care permite exportul de cereale ucrainene din porturile Marii Negre, care urma sa expire sambata, a fost reinnoit, a declarat presedintele Turciei Tayyip Erdogan, fara a preciza durata reinnoirii, relateaza Reuters.

VIDEO: Turcia va ratifica candidatura Finlandei la NATO

Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a declarat vineri 17 martie) ca parlamentul tarii va incepe sa ratifice candidatura Finlandei la NATO, dar nu si pe cea a Suediei, eliminand cel mai mare obstacol ramas in calea extinderii aliantei occidentale de aparare, in timp ce razboiul continua sa faca ravagii in Ucraina. Turcia declara ca va incepe .

Erdogan sustine candidatura Finlandei la NATO, dar spune NU Suediei Pretentiile presedintelui turc

Presedintele Tayyip Erdogan a declarat vineri ca parlamentul turc va incepe sa ratifice aderarea Finlandei la NATO, ridicand cel mai mare obstacol ramas in calea extinderii aliantei occidentale de aparare, in timp ce razboiul din Ucraina face ravagii, desi a amanat aprobarea candidaturii Suediei, scrie Reuters.

Erdogan si-a dat acordul pentru aderarea Finlandei la NATO; Suedia mai asteapta

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca si-a dat in cele din urma acordul pentru aderarea Finlandei la NATO, parlamentul de la Ankara urmand sa ratifice aderarea acestei tari, nu insa si pe cea a Suediei, transmite Reuters, preluat.

Erdogan si-a dat acordul pentru aderarea Finlandei la NATO. Decizia in privinta Suediei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca si-a dat in cele din urma acordul pentru aderarea Finlandei la NATO, parlamentul de la Ankara urmand sa ratifice aderarea acestei tari.

Turcia va incepe ratificarea aderarii Finlandei la NATO Ungaria va vota pe 27 martie

Presedintele Tayyip Erdogan a declarat vineri ca parlamentul Turciei va incepe sa ratifice candidatura Finlandei la NATO, dar nu si cea a Suediei, inlaturand cel mai mare obstacol ramas in calea largirii aliantei occidentale de aparare, pe masura ce razboiul continua in Ucraina, relateaza Reuters.

Turcia si-a tinut promisiunea: Finlanda a primit votul Ankarei pentru aderarea la NATO

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat, vineri, acceptul acordat aderarii Finlandei la NATO. Astfel, Parlamentul turc a supus la vot ratificarea cererii de aderare la Alainta Nord-Atlantica a statului nordic, relateaza AFP. Am decis sa incepem procesul de aderare al Finlandei la NATO in Parlamentul nostru, a anuntat acesta, la Ankara, in compania presedintele finlandez Sauli Niinisto, sosit in Turcia pentru a asista la acest moment.

Erdogan cere Parlamentului turc sa ratifice aderarea la NATO a Finlandei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a dat vineri unda verde aderarii Finlandei la NATO, supunand votului Parlamentului turc ratificarea cererii de aderare la Alianta Nord-Atlantica a Helsinki.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1695 seconds )