Libnet.ro
UNICEF

11:46

Tayyip Erdogan

Libnet Ro
Comentator turc de la CM, schimbat in timpul meciului dupa ce a rostit numele interzis al unei legende a Turciei

Comentator turc de la CM, schimbat in timpul meciului dupa ce a rostit numele interzis al unei legende a Turciei

Comentatorul meciului dintre Canada si Maroc a fost schimbat la pauza dupa ce a pomenit numele unui fotbalist turc care este contestatar al presedintelui Recep Tayyip Erdogan.

Turcia incheie ciclul de relaxare a politicii sale monetare

Banca Centrala a Turciei a anuntat ieri ca a ajuns la finalul ciclului de relaxare a politicii sale monetare, dupa ce s-a conformat solicitarilor venite de la presedintele Tayyip Erdogan de a aduce nivelul dobanzilor in zona cu o singura cifra pana la finele acestui an, transmite Bloomberg.

Turcia va lansa o invazie terestra in Siria

Turcia a declarat ca planuieste o operatiune la sol impotriva Unitatilor de protectie a poporului kurd sirian YPG). Anuntul facut de presedintele Recep Tayyip Erdogan vine dupa patru zile de bombardamente in Siria si Irak, scrie BBC .

Turcia publica o inregistrare video a unei operatiuni aeriene impotriva Siriei

Armata turca a publicat miercuri 23 noiembrie) o inregistrare video care se pretinde ca arata lansatoare de rachete multiple lovind tinte militante pe teritoriul sirian, in timp ce presedintele Tayyip Erdogan a declarat ca Turcia este mai hotarata ca niciodata sa isi securizeze granita sudica cu un coridor de securitate. Erdogan a adaugat ca operatiunile .

Erdogan: Operatiunile noastre cu avioane, tunuri si drone sunt doar inceputul

Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri ca este mai hotarat ca niciodata sa securizeze frontiera siriana impotriva atacurilor fortelor kurde, amenintand cu o operatiune terestra la momentul cel mai potrivit, anunta AP. Campania de lovituri aeriene a inceput dupa atentatul cu bomba din Istanbul Ankara a lansat duminica o campanie de lovituri aeriene in Irak si Siria in cadrul operatiunii Claw-Sword, in urma unui atentat cu bomba la Istanbul, la 13 noiembrie, soldat cu sase morti.

Nordul Siriei, bombardat de artileria turca. Erdogan: ii vom elimina

Mai multe tinte din Siria au fost atacate marti de artileria turca, in ciuda faptului ca SUA si Rusia au cerut presedintelui Recep Tayyip Erdogan sa dea dovada de retinere.

Turcia continua sa bombardeze nordul Siriei

Turcia, careia Statele Unite si Rusia i-au cerut sa dea dovada de retinere, a continuat sa atace ieri mai multe tinte in Siria, dupa noi amenintari din partea presedintelui Recep Tayyip Erdogan de a lansa in curand o operatiune la sol impotriva luptatorilor kurzi din nordul tarii.

Erdogan ameninta cu un atac terestru in nordul Siriei: ii vom elimina cat mai curand

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ameninta cu posibilitatea lansarii unei operatiuni terestre in Siria, dupa o serie de raiduri aeriene asupra unor pozitii kurde in Siria si Irak si dupa mai multe tiruri de racheta asupra teritoriului Turciei dinspre teritoriul sirian.

Turcia calca pe urmele Rusiei, a lansat deja rachetele. Avertismentul lui Erdogan

Anunt infricosator din Turcia, care ar putea lansa o operatiune militara terestra pe teritoriul altei tari. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut o amenintare publica in acest.

Erdogan ameninta ca va invada Siria: ii vom face sa plateasca pe cei care ne creeaza probleme

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a declarat ca ia in calcul o operatiune terestra in Siria. Afirmatia a fost facuta in contextul in care, duminica, s-au desfasurat mai multe raiduri aeriene impotriva unor pozitii kurde in Siria si Irak, ca reactie la atentatul din 13 noiembrie din Istanbul. Ulterior, au avut loc mai multe lovituri de racheta asupra Turciei dinspre teritoriul sirian.

Erdogan ameninta ca va invada Siria: ii vom face sa plateasca

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a vorbit luni despre posibilitatea lansarii unei operatiuni terestre in Siria.

Erdogan ia in calcul o operatiune terestra in Siria

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat astazi o eventuala lansare a unei operatiuni terestre in Siria, la o zi dupa o serie de raiduri aeriene asupra unor pozitii kurde in Siria si in Irak si dupa mai multe tiruri de racheta in Turcia din Siria.

Erdogan sugereaza ca s-ar putea reconcilia cu Bashar Al-Assad: in politica nu exista resentimente eterne

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca ar putea relua relatiile diplomatice cu regimul omologului sau sirian, Bashar al-Assad, odata incheiat scrutinul prezidential din Turcia din iunie 2023, a informat joi cotidianul turc Hurriyet, conform Agerpres.

Erdogan sugereaza ca s-ar putea reconcilia cu Bashar Al-Assad

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca ar putea relua relatiile diplomatice cu regimul omologului sau sirian, Bashar al-Assad, odata incheiat scrutinul prezidential din Turcia din iunie 2023.

Erdogan si Netanyahu, convorbire telefonica dupa patru ani

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si premierul Israelului Benjamin Netanyahu au avut prima convorbire telefonica dupa aproximativ patru ani. Cei doi au racit relatiile in urma cu mai multi ani cand si-a adus acuze grave reciproc.

Netanyahu si Erdogan anunta o noua era in relatiile dintre Israel si Turcia: Au discutat modalitati de consolidare semnificativa a legaturilor economice si diplomatice

Prim-ministrul desemnat al Israelului, Benjamin Netanyahu, si presedintele turc Recep Tayyip Erdogan au convenit sa aprofundeze relatiile dintre cele doua tari, in cadrul unei convorbiri telefonice purtate joi, transmite The Jerusalem Post. Netanyahu si Erdogan anunta o noua era in relatiile Israel Turcia .

Erdogan: Nici SUA si nici Rusia nu vor incerca sa utilizeze arma nucleara

Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat joi ca a fost informat in urma discutiilor dintre SUA si Rusia, care au avut loc la inceputul acestei saptamani la Ankara, ca niciuna dintre parti nu va folosi arme nucleare, in comentariile sale facute presei, potrivit Reuters.

ERDOGAN: Nici SUA si nici Rusia nu vor incerca sa utilizeze arma nucleara

Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat astazi ca a fost informat in urma discutiilor dintre SUA si Rusia, care au avut loc la inceputul acestei saptamani la Ankara, ca niciuna dintre parti nu va folosi arme nucleare, in comentariile sale facute presei.

Erdogan avertizeaza ca provocarile in legatura cu incidentul din Polonia ar trebui sa fie evitate

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdo287;an, a declarat: M-am intalnit cu cancelarul german Olaf Scholz. Exista impresia generala ca aceasta racheta nu este de fabricatie rusa astfel incat nu ar trebui sa insistam ca aceasta racheta a fost lansata din Rusia. Acest lucru ar fi o provocare. Erdo287;an indeamna la evitarea provocarilor in legatura cu incidentul din Polonia .

Recep Erdogan, prima reactie dupa atacul cu rachete al Rusiei asupra Poloniei. Declaratiile care starnesc revolta

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdo287;an, a facut primele declaratii dupa ce o racheta ruseasca a cazut intr-un sat polonez, ucigand doua persoane. intreg Occidentul este in tensiune, in vreme ce presedintele turc vine cu un anunt care deruteaza viziunea celorlalte tari. Ce crede cu adevarat despre asa-zisul atac al Rusiei asupra Poloniei Recep Erdogan, de .

actualitate, 11:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1634 seconds )