Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tenisului Itia

Libnet Ro
Antrenorul Simonei Halep: Pasaportul sau biologic este perfect normal

Antrenorul Simonei Halep: Pasaportul sau biologic este perfect normal

Patrick Mouratoglou, antrenorul jucatoarei de tenis Simona Halep, a declarat ca pasaportul biologic al Simonei Halep este complet normal. Acest lucru contrazice afirmatiaAgentiei Internationale de Integritate a Tenisului ITIA), care pe data de 19 mai 2023 a afirmat ca acest document contine neregularitati si va deschide al doilea cap de acuzare contra jucatoarei din Romania.

Toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale. Cine stie ce-a mancat?. Simona Halep, aparata de fostul sponsor

Simona Halep este aparata de unul dintre fostii sponsori, dupa ce audierea de la tribunalul Sport Resolutions a fost amanata a treia oara la Agentiei Internationale pentru Integritatea Tenisului ITIA). Dimitrie Sturdza i-a oferit sportivei sprijin material la inceputul carierei si sustine ca substantele interzise din corpul ei ar fi putut sa apara si de .

Patrick Mouratoglou ii sfasie pe adversarii Simonei Halep. Este o nebunie

Patrick Mouratoglou sare tot mai des in apararea Simonei Halep, dupa mai multe luni de tacere ce a parut suspecta si demoleaza cele doua acuzatii ale Agentiei Internationale de Integritate a Tenisului ITIA). Antrenorul francez cere ca sportiva din Romania sa fie audiata de urgenta de tribunalul Sport Resolutions si a transmis ca declaratiile legate .

Hagi, alaturi de Simona Halep: E inacceptabil, din punctul meu de vedere, ce i se intampla

Dupa ce audierea in cazul ei de dopaj a fost amanata pentru a treia oara, la interventia ITIA Agentia Internationala de Integritate a Tenisului), Simona Halep a rabufnit pe retelele de socializare.

Simona Halep isi striga disperarea: Sunt devastata! ITIA tergiverseaza audierea sportivei noastre

Dupa ce Agentia Internationala de Integritate a Tenisului ITIA) i-a amanat audierea pentru a treia oara, Simona Halep si-a strigat, inca o data, disperarea. Continua cosmarul Simonei Halep, suspendata provizoriu dupa ce a fost depistata cu o substanta interzisa la US Open 2022. Audierea fostului lider mondial, care trebuia sa aiba loc pe data de .

Gheorghe Hagi, alaturi de Simona Halep in cazul de dopaj: Nu e drept ce i se intampla, sub nicio forma

Procesul de dopaj al Simonei Halep a fost amanat pentru a treia oara la cererea Agentiei Internationale pentru Integritatea Tenisului ITIA). Tenismena se simte devastata de decizia ITIA si a transmis un nou mesaj pe Internet. Sportiva acuza agentia ca ii rapeste sansa de a demonstra ca este nevinovata. Gheorghe Hagi o sustine pe Simona Halep in situatia cu care se confrunta .

Decizia neasteptata a organizatorilor de la Wimbledon in privinta Simonei Halep

Simona Halep se confrunta cu una dintre cele mai neplacute momente din viata ei, intrucat ITIA Agentia Internationala de Integritate a Tenisului) i-a amanat pentru a treia oara audierea in cazul de dopaj. Din cauza situatiei cu care tenismena se confrunta inca de anul trecut, organizatorii de la Wimbledon nu au trecut-o pe Simona Halep pe lista preliminara a sportivilor care vor participa la editia din 2023. Simona Halep nu va participa la Wimbledon 2023 .

Cazul Simonei Halep - Un celebru jurnalist american explica de ce amanarile ITIA nu conteaza atat de mult si care e pedeapsa minima

Ben Rothenberg este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din lumea tenisului, iar americanul vine cu unele completari in legatura cu cazul de dopaj in care este implicata Simona Halep.

ITIA raspunde dupa ce Simona Halep a anuntat ca ii este refuzat dreptul la justitie

Simonei Halep i-a fost refuzata pentru a treia oara sansa de a se apara in cazul in care e acuzata de dopaj. Agentia Internationala de Integritate a Tenisului ITIA) a amanat inca o data audierea dublei castigatoare de Grand Slam, depistata cu o substanta interzisa la US Open 2022.

Patrick Mouratoglou a lamurit marea dilema: cum a ajuns Roxadustat in corpul Simonei Halep. Antrenorul francez se lupta la baioneta pentru jucatoarea din Romania

Patrick Mouratoglou sare din nou in apararea Simonei Halep, dupa ce procesul de la Sport Resolutions a fost amanat pentru a treia oara. Antrenorul francez a reactionat pe retelele sociale si a spus ca Agentia Internationala de Integritate a Tenisului ITIA) greseste pentru ca nu accepta procesul. Tehnicianul le-a raspuns celor care au criticat-o pe .

Decizia organizatorilor de la Wimbledon in privinta Simonei Halep

Simona Halep are parte de un meci interminabil cu ITIA Agentia Internationala de Integritate a Tenisului), institutie care tocmai i-a amanat pentru a treia oara audierea in cazul de dopaj. in aceste conditii, organizatorii de la Wimbledon nu au trecut-o pe Halep pe lista preliminara a sportivilor care vor participa la editia din acest an.

Halep anunta ca audierea sa a fost amanata o luna

Simona Halep a anuntat ca audierea sa in cazul de dopaj din cauza caruia este suspendata de mai multe luni a fost amanata, la solicitarea Agentiei Internationale de Integritate a Tenisului ITIA).

Simona Halep e din ce in ce mai indignata ca i s-a amanat audierea in cazul presupus de dopaj

Simona Halep e din ce in ce mai indignata ca i s-a amanat audierea in cazul presupus de dopaj ceea ce are repercursiuni grave asupra carierei ei, potrivit jurnalul. ro. Din ce in ce mai indignata de situatia careia trebuie sa ii faca fata si mai ales de faptul ca Agentia Internationala pentru Integritatea TenisuluiITIA) si .

Simona Halep, devastata dupa noul mesaj primit de la ITIA - Reactia dura a fostei lidere WTA

Agentia Internationala de Integritate a Tenisului ITIA) a amanat pentru a treia oara judecarea procesului de dopaj al Simonei Halep, iar sportiva a lansat un nou mesaj in care contesta decizia.

Simona Halep, devastata de a treia amanare a procesului in cazul de dopaj: imi omoara reputatia!

Simona Halep a anuntat luni, 22 mai, ca la cererea Agentiei Internationale de Integritate a Tenisului, procesul in cazul de dopaj a fost amanat pentru a treia oara. Pe data de 28 mai, sportiva trebuia sa fie audiata in cazul de dopaj in care este implicata si suspendata din octombrie 2022. Ea a fost testata pozitiv la Roxadustat, in timpul US Open. Simona Halep este devastata de decizia ITIA in ceea ce priveste cazul de dopaj in care este implicata .

Nicolae Ciuca, despre Simona Halep: E nevinovata si trebuie sa o sustinem

Premierul Nicolae Ciuca a declarat, astazi, ca Simona Halep este nevinovata si ca trebuie sa o sustinem, dupa ce campioana a fost acuzata de dopaj de Federatia Internationala de Integritate a Tenisului ITIA).

Sefa agentiei care o hartuieste pe Simona Halep a fost implicata intr-un scandal urias din sport. intrebarea cheie la care Karen Moorhouse a refuzat sa raspunda

Simona Halep este in razboi cu Agentia Internationala de Integritate a Tenisului ITIA), dupa ce a aflat ca tribunalul Sport Resolutions a primit o noua solicitare de amanare a cazului. Forul care a demarat acest demers este condus de Karen Moorhouse, o persoana despre care se spune ca are ambitii foarte mari, dar si un .

Fanii Simonei Halep, petitie promovata de FR Tenis - Solicitari catre ITF si ITIA

Fanii Simonei Halep s-au saturat de amanarile solicitate de Agentia Internationala de Integritate a Tenisului ITIA) in procesul de dopaj al romancei si au initiat o petitie pentru a o sustine pe fosta lidera WTA.

Halep, greseala impardonabila: Dovada ca a avut o strategie proasta in cazul ei de dopaj

Simona a ajuns, din pacate, bataia de joc a celor de la Agentia Internationala de Integritate a Tenisului ITIA).

Procesul Simonei Halep a fost amanat din nou. ITIA a oferit primele explicatii

Simona Halep, suspendata provizoriu pentru un test antidoping pozitiv la US Open 2022, a anuntat ca audierea sa programata pe 28 mai a fost amanata de Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului ITIA). inca o data sunt extrem de socata si dezamagita de atitudinea ITIA. in timp ce reprezentanta ITIA, Nicole Sapstead, a afirmat public, in .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1853 seconds )