Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tentative Cibernetic

Libnet Ro
Tentativele de atac cibernetic, cea mai noua amenintare la buzunarele romanilor: avertismentul Politiei Romane

Tentativele de atac cibernetic, cea mai noua amenintare la buzunarele romanilor: avertismentul Politiei Romane

Inca de acum cateva luni, inainte de sezonul rece, romanii au cazut prada unui numar sporit de tentative de phishing. in contextul in care cunostintele tehnice ale romanilor nu sunt foarte avansate, iar multe dintre acele practici au fost un succes pentru hackeri, nu ar trebui sa vina ca o surpriza cel mai recent avertisment .

Alerta de tentative de atac cibernetic. Politia Romana ii avertizeaza pe romanii care au primit acest mesaj

Politia Romana ii avertizeaza pe romanii care au primit un email cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic. precizand ca desi perioada sarbatorilor s-a incheiat, infractorii cibernetici continua sa vizeze utilizatori din Romania prin atacuri de tip phishing. Avertismentul transmis de Politia Romana Alerta de tentative de atac cibernetic. in cazul in care ati primit un astfel de e-mail va reamintim ca este un fals. Pentru a ramane in siguranta in mediul online evitati sa deschideti e-mail-uri de la necunoscuti ori atasamentele mesajelor.

Politia Romana ii avertizeaza pe cei care au primit email cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic ca este un fals

Politia Romana transmite, astazi, ca in cazul in care ati primit un e-mail cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic, acesta este un fals si avertizeaza ca, chiar daca perioada sarbatorilor s-a incheiat infractorii cibernetici continua sa vizeze utilizatori din Romania prin atacuri de tip phishing.

Daca ati primit un astfel de email, este un fals. Avertismentul Politiei

Politia Romana transmite, marti, ca in cazul in care ati primit un e-mail cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic, acesta este un fals si avertizeaza ca, chiar daca perioada sarbatorilor s-a incheiat, infractorii cibernetici continua sa vizeze utilizatori din Romania prin atacuri de tip phishing.

Avertismentul politiei romane pentru populatie

Politia Romana transmite, marti, ca in cazul in care ati primit un e-mail cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic, acesta este un fals si avertizeaza ca, chiar daca perioada sarbatorilor s-a incheiat infractorii cibernetici continua sa vizeze utilizatori din Romania prin atacuri de tip phishing. Alerta de tentative de atac cibernetic. in cazul in .

Alerta de tentative de atac cibernetic!. Avertismentul de la Politie pentru romanii care au primit acest mesaj fals

Politia Romana ii avertizeaza pe romanii care au primit un email cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic.

Nu accesati link-ul! Un nou atac cibernetic puternic in Romania

Mai multe notificari de la utilizatori care s-au confruntat cu tentative de tip scam in numele unor companii au fost inregistrate in ultima saptamana la Directoratul National pentru Securitate Cibernetica DNSC).

VIDEO DEZBATERE Nu da click! Fii responsabil Cum ne putem proteja conturile bancare de atacuri cibernetice - ce spun specialistii din Politia Romana si Asociatia Romana a Bancilor

Orice utilizator de internet va fi la un moment dat victima unei tentative de atac cibernetic, afirma Sorin Stanica, sef birou Prevenire, Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii in cadrul Politiei Romane. La randul sau, Alin Becheanu, presedintele Comisiei Antifrauda, Asociatia Romana a Bancilor, vorbeste in cadrul dezbaterii ARB Talks despre cei patru pasi importanti pentru a ramane in siguranta in spatiul online, in special atunci cand este vorba despre datele cardurilor si conturilor bancare.

INDIA: Un atac cibernetic asupra SpiceJet a blocat sute de pasageri la bordul unor avioane

Sute de pasageri ai SpiceJet in India au ramas blocati in avioane, unii pentru cateva ore, deoarece operatiunile companiei aeriene low-cost au fost perturbate din cauza unei tentative de atac cibernetic.

Razboiul cibernetic continua in Rusia: Au loc tentative tintite de a dezactiva resursele de internet ale infrastructurii critice de informatii a Rusiei

Numarul atacurilor cibernetice asupra Rusiei comise de structuri de stat straine a crescut de mai multe ori, iar Moscova va trebui sa-si consolideze apararea cibernetica reducand riscul de a utiliza software si hardware de peste hotare, sustine liderul Kremlinului, Vladimir Putin, citat de Agerpres. Atacuri cibernetice asupra site-urilor rusesti .

Atac cibernetic in numele Postei Romane: de ce mesaje trebuie sa te feresti

Noi tentative de phishing se deruleaza in numele Postei Romane, anunta CentrulNational de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO). Pe internet circula mai multe tentative.

Atac cibernetic asupra spitalelor din Cehia, in plina pandemie de COVID-19. Cehii vor putea bea bere la terese incepand din 25 mai

Mai multe spitale cehe au informat recent ca au fost tinta unor tentative de atacuri cibernetice la care au reusit sa reziste. Situatia este acum calma, am inregistrat incidente punctuale care au fost dejucate, a declarat vineri ministrul ceh al sanatatii Adam Vojtech.

Microsoft a descoperit tentative de atac cibernetic impotriva unor institutii din Europa, inclusiv din Romania

Microsoft anunta ca a descoperit tentative de atac ciobernetic impotriva unor institutii democratice din Europa, titreaza New York Times. Atacurile au vizat 104 conturi de angajati ale unor institutii, grupuri de reflectie si organizatii non-profit din Belgia, Franta, Germania, Polonia, Romania si Serbia si au provenit de la un grup numit Strontium, asociat deja cu guvernul rus.

Parlamentul britanic, vizat de un atac cibernetic. Parlamentarii nu isi mai pot accesa conturile de email

Parlamentul britanic a fost vizat de un atac cibernetic, a anuntat purtatorul de cuvant al Camerei Comunelor, care precizeaza ca au existat mai multe tentative de accesare a conturilor de email ale parlamentarilor, informeaza The Guardian.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )