Libnet.ro
watchshop.ro

14:30

Testele rapide antigen pentru detectarea Covid-19 sunt mai precise decat se credea, spun expertii

Hotnews Hotnews,
 Testele rapide antigen pentru detectarea Covid-19 sunt mai precise decat se credea, spun expertii

Testele rapide antigen efectuate acasa pentru detectarea Covid-19 sunt mai precise decat se credea si sunt eficiente pentru a detecta persoanele care pot transmite cu usurinta Covid-19, potrivit expertilor de la University College London UCL). continuă pe Hotnews

Testele rapide antigen, mai eficiente decat se credea. Cercetatorii University College London au dat verdictul

Testele rapide anti-COVID-19 sunt mai precise decat se credea pana de curand, potrivit unui studiu University College London UCL), citat de Agerpres. in opinia cercetatorilor, persoanele al caror rezultat este pozitiv dupa efectuarea testului antigen .

Peste 100 de teste rapide antigen COVID-19, respinse de Comisia Europeana

Peste 100 de teste rapide antigen COVID-19 au fost respinse de Comisia Europeana. Testele neconforme au rezultate false si pot pune in pericol sanatatea, atrage atentia InfoCons.

Locuitorii din Germania si Elvetia, nevoiti, de astazi, sa plateasca din banii proprii testele rapide

Locuitorii din Germania sunt nevoiti, de astazi, sa plateasca din banii proprii testele rapide de depistare a noului coronavirus, cu exceptia celor care nu se pot vaccina, inclusiv copiii sub 12 ani, informeaza dpa, amintind ca aceste teste erau puse in mod gratuit la dispozitia oamenilor inca de la inceputul lui martie a. c.

FLORIN CITU: Sunt mai multe variante pentru a face costul contributiilor la sanatate cat mai mic

Premierul interimar Florin Citu a declarat, astazi, ca analizeaza mai multe variante pentru reducerea costului contributiilor la sanatate, mentionand ca se doreste ca toata lumea care primeste salariu in Romania sa plateasca o contributie mai mica.

Ochelari pentru calculator. Ce sunt si la ce folosesc?

In ultima vreme tot auzim ca trebuie sa ne protejam ochii impotriva luminii albastre cand lucram la calculator si aflam din ce in ce mai mult despre cunoscuti ca poarta ochelari pentru calculator. Cat e mit, cat e adevar stiintific, cat e marketing? Suntem cu totii de acord ca toate aceste ecrane care ne inconjoara .

Falimentul City Insurance: Romanii au facut deja aproximativ 17.000 de cereri de plata pentru despagubiri. Cand sunt estimate primele plati

Romanii au transmis aproximativ 17. 000 de cereri de plata pentru despagubiri de la City Insurance pana marti, 12 octombrie, au precizat pentru HotNews. ro oficialii Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA), care au preluat conducerea acestei companii la care a fost demarat falimentul. Cererile de plata pot fi facute atat de asiguratii clientii) City Insurance, cat si de persoanele pagubite de catre asiguratii acestei societati. Vezi in articol cate noi dosare de dauna au fost deschise si cand sunt estimate primele plati.

Premiul Nobel pentru Economie: cine sunt si ce au realizat castigatorii

David Card, Joshua Angrist si Guido Imbens au primit in acest an Premiul Nobel pentru economie. Aceasta le-a fost acordata pentru ca munca lor a provocat intelepciunea.

carturesti.ro

actualitate, 14:30

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )