Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tigarilor Electronice

Libnet Ro
BAT: Toleranta zero fata de comercializarea produselor cu tutun si a tigarilor electronice catre minori

BAT: Toleranta zero fata de comercializarea produselor cu tutun si a tigarilor electronice catre minori

BAT in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), demareaza luna aceasta campania anuala Alege Asumat un Comportament Comercial Curat. Aceasta initiativa urmareste sa informeze si sa sensibilizeze opinia publica cu privire la importanta respectarii legislatiei pentru prevenirea accesului minorilor la produsele din tutun si nicotina. Anul acesta, legislatia in domeniu a suferit modificari .

BAT: Toleranta zero fata de comercializarea produselor cu tutun si a tigarilor electronice catre minori

BAT in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), demareaza luna aceasta campania anuala Alege Asumat un Comportament Comercial Curat. Aceasta initiativa urmareste sa informeze si sa sensibilizeze opinia publica cu privire la importanta respectarii legislatiei pentru prevenirea accesului minorilor la produsele din tutun si nicotina. Anul acesta, legislatia in domeniu a suferit modificari importante, concepute pentru a reduce riscul ca minorii sa aiba acces la astfel de produse. Printre aceste modificari se numara extinderea interdictiei de comercializare catre minori a tigaretelor electronice, indiferent daca acestea contin nicotina sau nu, si interdictia de a comercializa produsele din tutun si nicotina prin automate.

BAT: Toleranta zero fata de comercializarea produselor cu tutun si a tigarilor electronice catre minori

Bucuresti, 15 aprilie 2024 BAT in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), demareaza luna aceasta campania anuala Alege Asumat un Comportament Comercial Curat.

BAT: Toleranta zero fata de comercializarea produselor cu tutun si a tigarilor electronice catre minori

BAT in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), demareaza luna aceasta campania anuala Alege Asumat un Comportament Comercial Curat.

Tigarile electronice, interzise in spatiile inchise, dar nu si in restaurante. Medic: E anormal sa permita utilizarea lor in interior

Legea care interzice vanzarea tigarilor electronice si a dispozitivelor de vapat minorilor, dar si folosirea acestora in unele spatii inchise a fost promulgata. insa cei care vor sa foloseasca astfel de dispozitive in restaurante, vor putea sa o faca, iar medicii condamna acest lucru.

E oficial! Se interzice acest obicei in Romania. Ce se intampla daca incalci noua lege

Presedintele Klaus Iohannis a interzis, prin lege, vanzarea catre minori a tigarilor electronice, dar si a dispozitivelor de vapat, cu sau fara nicotina. Decizia este valabila in toate spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, mijloacele de transport in comun si la locurile de joaca pentru copii. Tigarile electronice, interzise in aceste .

Vanzarea tigarilor electronice catre minori, interzisa. Amenzi pentru comercianti, sanctiuni pentru elevi - lege promulgata

Actul normativ prin care se interzice vanzarea catre minori a tuturor categoriilor de produse care contin tutun, a tigarilor electronice, a flacoanelor de reumplere pentru tigarile electronice sau a dispozitivelor electronice pentru incalzirea tutunului a fost promulgat miercuri de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat proiectul privind interzicerea vanzarii catre minori a tigarilor electronice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, 27 martie, Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul produselor din tutun. Tigarile electronice, interzise pentru minori .

Va rog sa renuntati, nu merita. A ajuns la urgente cu o gaura in plaman din cauza tigarilor electronice

Un barbat face apel la oameni sa renunte la tigarile electronice dupa ce a ramas cu o gaura in plaman din cauza acestora. Va rog sa va ganditi sa renuntati .

Parlamentul a adoptat legea care interzice vanzarea tigarilor electronice catre minori

Camera Deputatilor a adoptat decizional proiectul de lege care interzice comercializarea tigarilor electronice catre minori.

Tigarile electronice nu vor mai fi vandute minorilor. Ele se interzic si la locul de munca, in spatii inchise

Angajatii nu vor mai putea fuma la munca niciun fel de tigari, nici electronice, nici dispozitive de vapat, in spatiile inchise. Mai mult, minorii nu le vor putea cumpara chiar daca nu au nicotina. Tigarile interzise minorilor Interzicerea tigarilor electronice in randul minorilor s-a votat, marti, in Camera Deputatilor, astfel ca acestia nu vor mai putea cumpara niciun fel de tigari electronice, informeaza observatornews.

Vanzarea tigarilor electronice catre minori, interzisa prin lege. Amenzi drastice pentru comercianti, sanctiuni pentru elevi

Proiectul de lege pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul produselor din tutun, care interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice, a fost adoptat, marti, cu majoritate de voturi, de plenul Camerei Deputatilor, fiind admise si mai multe amendamente care au fost respinse initial, noteaza Agerpres.

Parlamentul a votat: Minorii nu vor mai putea cumpara tigari electronice sau dispozitive electronice pentru incalzirea tutunului

Proiectul de lege pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul produselor din tutun, care interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice, a fost adoptat, cu majoritate de voturi, de plenul Camerei Deputatilor, fiind.

Vanzarea tigarilor electronice catre copii, la un pas de a fi interzisa prin lege Ce amenzi sunt prevazute pentru cei care nu vor respecta legea

Proiectul de lege pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul produselor din tutun, care interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice, a fost adoptat, luni, pe articole, fiind admise si mai multe amendamente care au fost respinse initial, scrie Agerpres.

Simonis: Saptamana aceasta votam legea care va interzice vanzarea de tigari electronice minorilor

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, luni, ca initiativa care va interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice va fi votata saptamana aceasta in plen. Potrivit oficialului, legea va include amenzi de pana la zeci de mii de lei.

Interzicerea pacanelelor si comercializarea tigarilor electronice catre minori intra curand pe circuitul legislativ

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis a anuntat ca doua initiative legislative vor intra la votul decizional al Camerei, cea care interzice pacanelele si cea care interzice comercializarea tigarilor electronice catre minori.

Initiativele privind interzicerea pacanelelor si a comercializarii tigarilor electronice catre minori devin legi in saptamanile urmatoare, a anuntat Alfred Simonis (PSD)

Social-democratul Alfred Simonis, presedintele interimar al Camerei Deputatilor, a anuntat ca proiectele referitoare la interzicerea pacanelelor si a comercializarii tigarilor electronice catre minori vor fi adoptate in saptamanile urmatoare. Alfred Simonis PSD), detalii despre interzicerea comercializarii bauturilor energizante catre minori si celelalte doua initiative .

ANAF se pregateste de incasarea impozitului minim de la companiile mari si a accizelor pentru bauturile cu zahar si a tigarilor electronice: modifica declaratiile - DOCUMENT

Ianuarie 2024 este aproape, iar ANAF se pregateste sa aplice noile taxe pentru companii din Legea 2962023). Printre ele se afla impozitul minim pe cifra de afaceri, cele suplimentare de la banci si energie, precum si noile accize la bauturile cu zahar si la tigarile electronice.

Expertii internationali promoveaza integrarea tigarilor electronice in politicile antifumat

Pe 16 noiembrie 2023 a avut la Londra cea de-a 11-a editie The E-cigarette summit , in cadrul careia oameni de stiinta, medici, experti si autoritati din domeniul legislatiei au discutat aspecte stiintifice si noutati cu privire la reglementarile.

COP 10, Comisia Europeana pregatita sa eludeze democratia

Aceasta a prezentat o pozitie unitara impotriva tigarilor electronice si a dispozitivelor cu risc redus care delegitimizeaza parlamentele statelor membre) si Consiliul Europei).

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )