Libnet.ro
watchshop.ro

17:00

IN TIMP CE ASF STA PE O BOMBA CU CEAS Preturile RCA au crescut masiv la asiguratori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN TIMP CE ASF STA PE O BOMBA CU CEAS Preturile RCA au crescut masiv la asiguratori

Radu Soviani cere demiterea Consiliului ASF si sesizarea Parchetului in timp ce Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) supravegheaza, cu atentie si ingrijorare, ceea ce pare a fi un iminent faliment la City Insurance, asiguratorii au crescut semnificativ preturile RCA in ultimele zece zile, dupa cum arata o analiza realizata de hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

evomag.ro

Preturile RCA au crescut masiv la unii asiguratori, pe fondul posibilului faliment al City Insurance: Ce trebuie sa stii daca esti client sau pagubit la acest asigurator

Mai multi asiguratori au crescut semnificativ preturile RCA in ultimele 10 zile pe fondul problemelor mari in care se afla liderul pietei - City Insurance, companie cu peste 3 milioane de clienti, care este aproape de procedura de faliment. Datele brokerilor consultate de HotNews. ro arata ca Euroins, al doilea mare asigurator RCA, cu preturi la fel de mici ca City, a majorat tarifele si cu 600 de lei in unele cazuri, iar alti asiguratori au urmat acelasi trend. UPDATE Conducerea ASF nu a luat o decizie in privinta situatiei de la City Insurance nici in sedinta de miercuri, 15 septembrie. Vezi in articol ce trebuie sa stii daca esti client sau pagubit la City Insurance, daca demareaza procedura falimentului.

Preturile RCA au crescut masiv la unii asiguratori, pe fondul posibilului faliment al City Insurance

And *ACTUALIZARE - Analistul economic Radu Soviani a cerut pe pagina sa de Facebook demiterea consiliului ASF pentru esecul in supravegherea pietei RCA --- and Mai multi asiguratori au crescut semnificativ preturile RCA in ultimele 10 zile pe fondul problemelor mari in care se afla liderul pietei - City Insurance, companie cu peste 3 milioane de clienti, care este aproape de procedura de faliment.

Florin Citu, despre posibilul faliment al City Insurance: Pregatim doua OUG, una pentru preturile RCA, alta prin care ne asiguram ca toti clientii sunt protejati (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat ca Guvernul pregateste doua Ordonante de Urgenta pentru cazul in care se ajunge la falimentul City Insurance, liderul pietei RCA. Una dintre OUG-uri se refera la preturile RCA, iar alta .

VIDEO Citu, despre posibilul faliment al City Insurance: Pregatim doua Ordonante una pentru preturile RCA si alta prin care sa ne asiguram ca toti clientii sunt protejati

Premierul Florin Citu a spus miercuri ca Guvernul pregateste doua Ordonante de Urgenta, care se afla la avizare si la Consiliul Concurentei, pentru cazul in care se ajunge la falimentul City Insurance, liderul pietei RCA, cu peste 3 milioane de clienti. O ordonanta se refera la preturile RCA, iar alta la situatia City pentru ca toti clientii sa fie protejati si sa-si poata primi banii daca au vreun claim, a spus premierul.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )