Libnet.ro
carturesti.ro

21:45

Toate companiile aeriene din Republica Moldova vor putea zbura din nou in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toate companiile aeriene din Republica Moldova vor putea zbura din nou in UE

Comisia Europeana a anuntat astazi ca toate companiile aeriene inregistrate in Republica Moldova au fost scoase de pe lista companiilor aeriene interzise in UE, ca urmare a imbunatatirii sigurantei aeriene in aceasta tara, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Toate companiile aeriene din Republica Moldova vor putea zbura din nou in UE

Comisia Europeana a anuntat joi ca toate companiile aeriene inregistrate in Republica Moldova au fost scoase de pe lista companiilor aeriene interzise in UE, ca urmare a imbunatatirii sigurantei aeriene in aceasta tara, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Companiile aeriene din Republica Moldova pot zbura in UE

Companiile aeriene din Republica Moldova pot zbura, din nou, in Uniunea Europeana. Comisia Europeana a anuntat ca toate companiile aeriene inregistrate in Republica Moldova au fost scoase de pe lista companiilor aeriene interzise in UE. Decizia forului comunitar a fost luata ca urmare a imbunatatirii sigurantei aeriene in Republica Moldova, informeaza un comunicat al Executivului .

Romania si Republica Moldova vor recunoaste reciproc diplomele, certificatele si titlurile stiintifice

Ministrii educatiei din Romania si Republica Moldova, Sorin Mihai Cimpeanu si Anatolie Topala, au semnat marti acordul pentru a se recunoaste reciproc diplomele, certificatele si titlurile stiintifice. Evenimentul a avut loc in contextul vizitei de stat a presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Acest acord face parte din setul de angajamente asumate de cele doua guverne .

Organizatiile necomerciale din R. Moldova vor putea presta servicii oneroase concurentilor electorali

In perioada campaniei electorale, organizatiilor necomerciale le va fi interzisa doar prestarea serviciilor gratuite, nu si a serviciilor oneroase. O modificare in acest sens la Legea cu privire la organizatiile necomerciale a fost aprobata de Guvern, transmite IPN.

Klaus Iohannis multumeste medicilor din Republica Moldova: Au ajutat la salvarea de vieti in pandemie, nu vom uita acest gest

Presedintele Klaus Iohannis a multumit medicilor din Republica Moldova pentru implicarea lor in combaterea pandemiei de la noi din tara, spunand ca nu va uita acest gest.

Bogdan Aurescu si Nicu Popescu au semnat, la Bucuresti, Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare intre Republica Moldova si Romania (GALERIE FOTO)

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, si omologul sau din Republica Moldova, Nicu Popescu, au semnat marti la Bucuresti, in prezenta presedintilor din cele doua tari, Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare intre Republica .

Gazprom a decis sa amane sistarea de gaze in Republica Moldova

Compania rusa Gazprom a anuntat, miercuri, ca a acceptat sa amane sistarea alimentarii cu gaze a Republicii Moldova, in contextul in care Guvernul de la Chisinau a semnalat ca va incepe plata restantelor, informeaza agentia Reuters. Gazprom avertizase luni ca va sista aprovizionarea cu gaze a Repreblicii Moldova daca nu achita platile restante in 48 .

Republica Moldova va ramane fara gaze naturale de maine, deoarece nu a reusit sa-si achite facturile restante catre compania Gazprom

Oficialitatile reprezentative ale companiei rusesti Gazprom au avertizat Republicat Moldova ca va sista livrarea de gaze naturale, daca Chisinaul nu reuseste sa-si plateasca facturile restante, conform postului de televiziune BFMTV. Republica Moldova, fara gaze naturale .

Gazprom taie gazele daca Republica Moldova nu achita factura in 48 de ore

Compania rusa Gazprom a anuntat luni ca va sista in 48 de ore gazele naturale catre Republica Moldova daca guvernul de la Chisinau nu achita sumele pe care s-a angajat sa le plateasca pana pe 22 noiembrie in contul unor livrari de gaze deja efectuate, relateaza Reuters si mass-media de peste Prut. Compania rusa este .

Gazprom ameninta Republica Moldova ca-i va taia gazul in 48 de ore

Gigantul rus al gazelor Gazprom a amenintat luni Republica Moldova ca isi va intrerupe livrarile de gaze in termen de 48 de ore pentru lipsa platii la timp, crescand presiunea asupra acestei tari in plina criza energetica din Europa, scrie AFP. Criza gazului: cat va dura armistitiul dintre Rusia si Moldova?.

watchshop.ro

actualitate, 21:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1896 seconds )