Libnet.ro

01:06

Toate guvernele au vorbit despre rezervele de gaze din Marea Neagra. PwC: Daca nu se grabesc pierd oportunitatea

Adevărul Adevărul,
Toate guvernele au vorbit despre rezervele de gaze din Marea Neagra. PwC: Daca nu se grabesc pierd oportunitatea

Subiectul rezervelor de gaze naturale din Marea Neagra a fost dezbatut intens in spatiul public, chiar si inainte de 2012 cand OMV Petrom si ExxonMobil au anuntat ca in perimetrul Neptun Deep, pe care il concesionasera impreuna, au descoperit cantitati importante de gaze naturale. continuă pe Adevărul

OPINII - ANDREEA MITIRITA, PARTENER SI LIDER INDUSTRIA ENERGETICA PWC ROMANIA Gazele naturale din Marea Neagra: Investitiile trebuie facute acum pentru a nu pierde resursele

Subiectul rezervelor de gaze naturale din Marea Neagra a fost dezbatut intens in spatiul public de-a lungul timpului. Anul marcant a fost 2012 cand companiile OMV Petrom si ExxonMobil au anuntat ca in perimetrul Neptun Deep, pe care il concesionasera impreuna, au descoperit cantitati importante de gaze naturale.

Presedintele a vorbit despre importanta culturii preventiei, de Ziua Pompierilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, de Ziua Pompierilor, ca, pe masura ce Romania va ajunge sa se confrunte cu situatii de urgenta civila, misiunile pompierilor vor deveni tot mai dificile si a subliniat importanta culturii preventiei in randul populatiei. La Palatul Cotroceni a fost organizata o ceremonie cu ocazia Zilei Pompierilor, in cadrul careia .

Angela Merkel, despre viitoarele tari din Uniunea Europeana: Au un drum lung de parcurs

Cancelarul german Angela Merkel a dezvaluit care sunt viitoarele tari din Uniunea Europeana. Desi au un drum lung de parcurs, Germania vrea ca aceste sase tari sa ajunga membre ale UE. Despre ce state europene este vorba. Cine sunt viitoarele tari din Uniunea Europeana. Angela Merkel a facut anuntul Prima femeie cancelar din istoria Republicii .

Americanii si rusii au batut palma, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra

In cele din urma, americanii si rusii au batut palma. Black Sea Oil Gas BSOG) si Lukoil au incheiat un memorandum de intelegere privind efectuarea de lucrari, in vederea exploatarii gazelor naturale romanesti din .

actualitate, 01:06

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )