Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Toti romanii trebuie sa stie: poti primi despagubiri de la furnizorul de energie sau gaze naturale

Playtech Playtech,
Toti romanii trebuie sa stie: poti primi despagubiri de la furnizorul de energie sau gaze naturale

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a intocmit un proiect de lege care confera drepturi sporite consumatorilor de energie electrica si gaze naturale din tara. continuă pe Playtech

evomag.ro

Trucurile geniale pentru a cheltui mai putini bani pe ingrijirea locuintei. Toti romanii trebuie sa le afle

Ce poti sa faci pentru a-ti intretine mai ieftin locuinta? Multi doresc sa salveze bani, mai ales in aceasta perioada plina de scumpiri. Cum trebuie sa procedezi pentru a avea o casa curata cu bani putini? Toti romanii trebuie sa stie asta. Trucuri utile: cum sa ai o locuinta curata cu bani putini? Acasa este .

Ce se intampla cu extragerea bonurilor fiscale din septembrie 2021, de fapt. Toti romanii trebuie sa afle

Loteria Fiscala este o masura luata de Guvernul Romaniei la data de 28 ianuarie 2015. Scopul acesteia este de a combatere evaziunea fiscala. Din martie 2020, Loteria Bonurilor Fiscale revine, dupa pauza facuta din cauza coronavirusului. Iata cand are loc extragerea bonurilor fiscale. Septembrie 2021 extragerea bonurilor fiscale Loteria Bonurilor fiscale a fost infiintata .

Vesti importante despre vaccinarea in scoli. Toti parintii trebuie sa afle acest detaliu (exclusiv)

Odata cu inceperea noului an scolar pe data de 13 septembrie, elevii si parintii trebuie informati cu privire la noile schimbari ce vor avea la nivel educational. Totul despre vaccinarea scolarilor, ce trebuie sa stii mai exact. Cum si cand se vor vaccina elevii in scoli Luni, 13 septembrie, a inceput noul an scolar 2021-2022.

Cum reduci consumul de gaze al centralei termice. Trucuri utile pentru toti romanii, in prag de iarna

Acum ca vara s-a terminat si sezonul ploios a venit, pe timp de toamna si iarna romanii se ingrijoreaza cel mai tare atunci cand vine vorba de consumul de gaze. Care sunt trucurile cu ajutorul carora poti sa reduci din costuri in sezonul rece. Trucuri pentru a reduce consumul de gaze pe timp de iarna .

Ce se va intampla cu Lidl, Kaufland si alti mari retaileri, in viitorul apropiat. Toti clientii trebuie sa stie

Efectele pandemiei asupra industriei de retail se vor simti din ce in ce mai putin anul acesta, arata datele celor mai recente analize de piata. Se pare ca marii retaileri ai lumii isi vor.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )