Libnet.ro
watchshop.ro

21:00

Totul despre Florin Spataru, noul ministru al Economiei. Ce studii are si ce joburi a mai avut

Playtech Playtech,
Totul despre Florin Spataru, noul ministru al Economiei. Ce studii are si ce joburi a mai avut

Ieri a fost votat noul Guvern PSD-PNL-UDMR in Parlamentul Romaniei. Nominalizatii PSD au trecut fara prea mari probleme de validarea din comisii, cu o mica exceptie. Initial, la Ministerul Economiei, era numit senatorul Marius Humelnicu, un apropiat al presedintelui PSD Galati, Dan Nica. CV-ul acestuia era unul contradictoriu, iar experienta era una indoielnica. Pe ultima . continuă pe Playtech

Cine este Florin Spataru, noul ministru al Economiei: doctor in economie, director de santiere navale uriase

Florin Spataru are 52 de ani, este din Galati, si are un CV bogat: doctor in economie, absolvent a doua facultati, dar si director al santierelor navale Damen Galati si Mangalia. De asemenea, a absolvit London Business School-Scoala de Afaceri din Londra.

Cine este Florin Spataru, noua propunere a PSD pentru postul de ministru al Economiei

Dupa ce senatorul PSD Marius Humelnicu a anuntat ca a decis sa renunte la nominalizarea pentru functia de ministru al Economiei, din motive personale, consiliul Politic National al PSD a decis sa il propuna pentru acest portofoliu pe Florin Spataru.

Cine este Florin Spataru, propunerea PSD pentru postul de ministru al Economiei

De 12 ani coordoneaza Departamentele HR Legal, HSE, Administrativ a Santierului Naval Damen Galati, lucrand in domeniul naval proiectare si ulterior in cadrul diferitelor departamente ale Damen) din 1995. Florin Spataru este absolvent al unui curs specializat pe HR al London Business School, iar in ultimii 8 ani a ocupat postul de presedinte al ANCONAV, Asociatia nationala a Constructorilor de Nave din Romania. Vezi aici CV-ul posibilului viitor ministru al Economiei.

Florin Spataru, propunerea PSD pentru Economie. Ce experienta profesionala are

Florin Spataru este propunerea PSD pentru ministerul Economiei, in guvernul Nicolae Ciuca. Spataru il inlocuieste pe senatorul Marius Humelnicu, dupa ce acesta si-a retras candidatura din motive personale. Florin Spataru coordoneaza de 12 ani departamentele HR Legal, HSE, Administrativ a Santierului Naval Damen Galati, potrivit hotnews. ro. El a activat in domeniul naval proiectare si .

Radu Oprea: Florin Spataru, noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei Sorin Grindeanu, nominalizat pentru Transporturi, va fi si vicepremier (VIDEO)

Florin Spataru este noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei, in contextul retragerii lui Marius Humelnicu, iar Sorin Grindeanu, care a fost nominalizat pentru Transporturi, va ocupa postul de vicepremier care revine social-democratilor, a anuntat .

Adrian Caciu (PSD), noul ministru al Finantelor, despre Catalin Drula (USR): Cineva si-a permis sa faca reforme doar din gura (VIDEO)

Adrian Caciu PSD), noul ministru al Finantelor, l-a acuzat pe Catalin Drula USR), fostul ministru al Transporturilor, ca a facut reforma doar din gura. Caciu, critici la adresa lui Drula intrebat despre problemele .

Nicolae Ciuca, intalniri cu Nicusor Dan si Alexandru Rafila. Premierul discuta sambata cu primarul general al Capitalei si cu noul ministru al Sanatatii

Premierul Nicolae Ciuca are programate doua intrevederi pentru sambata, cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, respectiv cu noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila. Nicolae Ciuca se intalneste sambata cu Nicusor Dan si cu .

VIDEO Noul ministru PSD al Finantelor, atac dur la Nicusor Dan, pe tema subventiei pentru termoficare ceruta de la guvern: Nu avem nicio vina pentru faptul ca cineva nu e gospodar

Noul ministru PSD al Finantelor, Adrian Caciu, a lansat un atac dur, vineri, la adresa primarului general al Capitalei, Nicusor Dan, care a cerut Guvernului o subventie de 968 de milioane de lei pentru gigacalorie: Sunt bucurestean si traiesc aceeasi drama ca si dvs si nu avem nicio vina pentru faptul ca cineva nu e gospodar, ca n-are bani sau ca cineva nu-l finanteaza.

Florin Citu, noul presedinte al Senatului

Florin Citu, presedinte al Senatului. Florin Citu a fost ales noul presedinte al Senatului, in locul Ancai Dragu, revocata, miercuri, din functie. Premierul interimar a primit 82 de voturi pentru. Florin Citu a primit, miercuri, un premiu de consolare. Ar fi vrut sa fie prim ministru, dar nu s-a putut. Motiv pentru care a primit .

Doua masuri prioritare in contextul COVID, anuntate de catre Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatatii

Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatati, a stabilit prioritatile, in contextul crizei COVID. Deputatul PSD a anuntat joi, ca este nevoie de doua masuri prioritare. Una se refera la dezvoltarea sistemului de asistenta medicala ambulatorie, .

carturesti.ro

actualitate, 21:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1551 seconds )