Libnet.ro
carturesti.ro

14:00

Traducatorul lui Gorbaciov face lumina: a existat sau nu o intelegere intre SUA cu Gorbaciov ca NATO sa nu se extinda in Est?

Hotnews Hotnews,
 Traducatorul lui Gorbaciov face lumina: a existat sau nu o intelegere intre SUA cu Gorbaciov ca NATO sa nu se extinda in Est?

Zvonurile despre asa-zisele intelegeri verbale sau promisiuni pe care le-ar fi facut SUA fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov in timpul negocierilor de la sfarsitul anilor 80 ai secolului trecut ca NATO nu se va extinde in Europa de Est nu corespund realitatii, a declarat recent Pavel Palajcenko, traducatorul lui Gorbaciov, in prezent sef al Departamentului pentru relatii internationale si relatii cu presa in cadrul Fundatiei Gorbaciov, intr-o interventie la postul televiziunii publice ruse Rossia-24, citata de Agerpres. Interventia lui Palajcenko - care a lucrat multi ani cu Mihail Gorbaciov si cu fostul ministru de externe sovietic Eduard Sevardnadze- survine pe fondul discutiilor dintre Rusia, SUA si NATO din aceasta saptamana pe probleme de securitate, Moscova cerand Occidentului garantii in scris, care sa fie obligatorii din punct de vedere juridic, ca NATO nu se va mai extinde in Europa de Est, in special in Ucraina si Georgia, si ca va inceta orice activitati pe teritoriul tarilor intrate in Alianta dupa 1997. continuă pe Hotnews

Zvonurile ca NATO nu se va extinde in Europa de Est, demontate de traducatorul lui Gorbaciov

Zvonurile despre asa-zisele intelegeri verbale sau promisiuni pe care le-ar fi facut SUA fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov in timpul negocierilor de la sfarsitul anilor80 ai secolului trecut ca NATO nu se va extinde in Europa de Est nu corespund realitatii, a declarat recent Pavel Palajcenko, traducatorul lui Gorbaciov, in prezent sef al Departamentului pentru .

watchshop.ro

actualitate, 14:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,151 seconds )